MTV...cel mai tare post de muzica?
Scris 09 December 2008 - 12:25 AM
dati-mi voie sa nu fiu de acord cu voi...MTV (si le prind pe toate ca am dolce deci vorbesc in general) este programul care a ingropat rockul din punct de vedere mediatic...ei au lasat pe din afara cel mai grozav show muzical...nu pot aprecia un asemenea canal...incerca sa ii orienteze pe tineri spre pop si dance si uita complet adevaratele valori...so thats
mtv for me (nu zic ca nu erau buni beavis si butthead, dar tinand cont de faptul ca este un post muzical care se pretinde nu sunt deloc incantat de el)
Scris 14 December 2008 - 09:50 PM
Cel mai tare post de muzica ... no way .
Dar are cele mai tari emisiuni ... Viva la Bam , Scarred, Strutter,Rob & Big , Fist of Zen , Fur Tv , Wild Boyz, Human Giant
Dar are cele mai tari emisiuni ... Viva la Bam , Scarred, Strutter,Rob & Big , Fist of Zen , Fur Tv , Wild Boyz, Human Giant
Scris 25 January 2009 - 11:22 PM
Macar atat au si ei.
Daca la capitolul muzica stau foarte rau.
De fiecare data cand apuc ca butonez telecomanda,si ajung la Emtivi prind aceleasi piese.
WTF......Is smthing wrong with me,sau le repeta intr-un mod mai mult decat evident.
Si oricum,e muzica comerciala, bineinteles ca cei care prefera muzica mai "linistita" nu or sa intre pe emtivi sa asculte No tengo dinero, sa cum pana mea e piesa aia.
Daca la capitolul muzica stau foarte rau.
De fiecare data cand apuc ca butonez telecomanda,si ajung la Emtivi prind aceleasi piese.
WTF......Is smthing wrong with me,sau le repeta intr-un mod mai mult decat evident.
Si oricum,e muzica comerciala, bineinteles ca cei care prefera muzica mai "linistita" nu or sa intre pe emtivi sa asculte No tengo dinero, sa cum pana mea e piesa aia.
Scris 09 April 2010 - 05:26 PM
Eu prind doar MTV Romania si nu am o parere extraordinara despre acest post. Nu se compara cu MTV UK
Scris 15 August 2010 - 06:27 PM
nu stiu daca din lume... dar din Romania este (cel putin asta este parerea mea)
Scris 07 December 2010 - 10:48 PM
acum 15-20 de ani probabil era cel mai bun. Dar in momentul de fata este un kitch
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica de fundal | Gabi Bitis | 1 | 10.015 |
|
Melodii tembele
melodii cu subtitrare in limba romana |
vali_ | 16 | 4.670 |
|
Melodii gay?!