Usher
Scris 21 November 2004 - 12:36 PM
ce parere aveti ca user a castigat best male si best album la EMA-uri?? eu sincer cred ca a meritat!!
orice aveti de spus legat de acest lucru sau alte comentarii legate de user...va rog sa o faceti aici! caiss u!
orice aveti de spus legat de acest lucru sau alte comentarii legate de user...va rog sa o faceti aici! caiss u!
Scris 21 November 2004 - 12:54 PM
stiu..si mie-mi place super mult, da sa stii ca are si alte melodii super marpha! mie personal de la user cel mai mult imi place "u remind me" de pe albumul "8701"...incearca-o
Scris 21 November 2004 - 01:09 PM
nu trebuie neaparat sa fii fan ca sa-ti placa o melodie..si na..tre sa recunosti ca le are baiatu cat de cat ...mai ales ca a castigat atatea premii anu asta!..(nu numai la EMA-uri)
Scris 21 November 2004 - 01:36 PM
E,sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva lui , pur si simplu nu sunt fan al stilului pe care el il canta...eu ascult mai mult muzica veche si tinereii astia gen user nu ma prea impresioneaza .... :
: :
:
Scris 21 November 2004 - 06:23 PM
Ascult cu placere unele dintre melodiile sale... mai nou, imi place "My boo" cu Alicia caeys daca nu ma insel...
De asemenea cred ca a meritat cele doua premii... cu siguranta a fost anul sau...
De asemenea cred ca a meritat cele doua premii... cu siguranta a fost anul sau...
Scris 22 November 2004 - 10:37 AM
Imi plac anumite melodii, recuosc ca sunt cam putine......dar daca ar fi sa il analizez in general, nu prea ma incanta
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Andrea Boccelli
va recomand |
Carrina_19 | 8 | 4.622 |
|
Byron | sunetesimuzici | 0 | 1.344 |
|
Seduced by Suicide