sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema cu Sunetul- Ma ajuta cineva? Mi se blocheaza sunetul si se aude gajait Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sentiveanu. O 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-March 06

Scris 05 September 2006 - 12:16 AM

Am placa de sunet onboard VIA AC'97 pe chipset VT8235 South Bridge de cateva saptamani, cand joc, dupa vreo 20 minute incepe sa se auda gajait si se blocheaza (nu se mai aude nimic). Ca sa mearga din nou trebuie sa dau un restart si tot asa. Am incercat sa updatez driveru` codec-urile de la driver si tot asa . [b] Ma ajuta cineva ? Ce as putea sa fac ? Rezolv problema daca iau o placa de sunet ? Thanks.
0

#2 Utilizator offline   Sentiveanu. O 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 September 2006 - 03:52 PM

Nimeni nu ma poate ajuta? Plzz.
0

#3 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 05 September 2006 - 04:00 PM

Daca e de cateva saptamani e in garantie, banuiesc. De ce nu mergi cu sistemul sau cu placa la service?

#4 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 05 September 2006 - 11:49 PM

Banuiesc, din nou, sursa, eventual un condensator din placa de baza... desi mai degraba sursa.

Sursa e componenta care iti da cele mai ciudate erori, trust me. Am vazut calculator care nu isi putea face testul de ram la boot-area bios-ului din cauza sursei !
0

#5 Utilizator offline   Sentiveanu. O 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 September 2006 - 11:34 PM

Vezi postareaHerr Spiegellman, la Sep 6 2006, 12:49 AM, a spus:

Banuiesc, din nou, sursa, eventual un condensator din placa de baza... desi mai degraba sursa.

Sursa e componenta care iti da cele mai ciudate erori, trust me. Am vazut calculator care nu isi putea face testul de ram la boot-area bios-ului din cauza sursei !

Daca cumpar o placa de sunet noua (avand in vedere ca aceasta e onboard) razolv problema? Sau daca il duc la un service de calculatoare sar putea sa ma coste mai putin? ... Garantia am pierdut-o de acu un an.

Vezi postareaariana2006, la Sep 5 2006, 05:00 PM, a spus:

Daca e de cateva saptamani e in garantie, banuiesc. De ce nu mergi cu sistemul sau cu placa la service?

De cateva saptamani mi se blocheaza sunetul, calculatorul il am de 2 ani.
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 September 2006 - 11:41 PM

Vezi postareaHerr Spiegellman, la Sep 6 2006, 12:49 AM, a spus:

Un condensator defect s-ar manifesta de la īnceput, nu ar avea nevoie de cīteva zeci de minute ca să se ambaleze. Condensatoarele electrolitice de filtraj se mai usucă īn timp, dar nu īn cīteva săptămāni, ci īn cāţiva ani.

Dacă-i trebuie timp şi dacă e un defect hardware (ceea ce nu e deloc sigur) atunci numai un semiconductor se poate ambala termic. Deci un circuit integrat sau un tranzistor de putere.

La cāt consumă partea de sunet, sursa n-ar putea crea nici un fel de manifestări, oricāt de modestă ar fi.

Vezi postareaSentiveanu. O, la Sep 5 2006, 01:16 AM, a spus:

Am placa de sunet onboard VIA AC'97 pe chipset VT8235 South Bridge de cateva saptamani, cand joc, dupa vreo 20 minute incepe sa se auda gajait si se blocheaza (nu se mai aude nimic). Ca sa mearga din nou trebuie sa dau un restart si tot asa. Am incercat sa updatez driveru` codec-urile de la driver si tot asa . [b] Ma ajuta cineva ? Ce as putea sa fac ? Rezolv problema daca iau o placa de sunet ? Thanks.

Defectul se manifestă şi dacă asculţi melodii īn Winamp? Sau numai īntr-un anumit joc? Eu tot nu cred că e un defect hardware.
0

#7 Utilizator offline   Sentiveanu. O 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 September 2006 - 11:56 PM

Vezi postareaharald, la Sep 7 2006, 12:41 AM, a spus:

Un condensator defect s-ar manifesta de la īnceput, nu ar avea nevoie de cīteva zeci de minute ca să se ambaleze. Condensatoarele electrolitice de filtraj se mai usucă īn timp, dar nu īn cīteva săptămāni, ci īn cāţiva ani.

Dacă-i trebuie timp şi dacă e un defect hardware (ceea ce nu e deloc sigur) atunci numai un semiconductor se poate ambala termic. Deci un circuit integrat sau un tranzistor de putere.

La cāt consumă partea de sunet, sursa n-ar putea crea nici un fel de manifestări, oricāt de modestă ar fi.
Defectul se manifestă şi dacă asculţi melodii īn Winamp? Sau numai īntr-un anumit joc? Eu tot nu cred că e un defect hardware.

De obicei cand joc si ascult muzica in acelasi timp ,dar mi sa intamplat si numai cand jucam sau ascultam muzica.

Vezi postareaSentiveanu. O, la Sep 7 2006, 12:51 AM, a spus:

De obicei cand joc si ascult muzica in acelasi timp ,dar mi sa intamplat si numai cand jucam sau ascultam muzica.

Daca e un defect software ce as putea sa mai incerc? Deja am luat driver si codecuri.
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 07 September 2006 - 12:15 AM

Vezi postareaSentiveanu. O, la Sep 7 2006, 12:56 AM, a spus:

Daca e un defect software ce as putea sa mai incerc? Deja am luat driver si codecuri.

Dacă e un defect software, ar trebui să dispară la reinstalarea sistemului de operare. Dacă pānă acum nu se comporta aşa, īncearcă să foloseşti driverele vechi.

Există cazuri cānd un driver nou aduce probleme pecare cel vechi nu le avea. Există cazuri cānd un program nou instalat, care poate nici nu are vreo componentă de sunet, crează conflicte cu driverul plăcii de sunet.

Īnainte de a īncerca reinstalarea sistemului de operare, dacă ştii sigur, de ex. că acum 2 luni nu avea problema asta, īncearcă un System Restore la o versiune de acum 2 luni. După care instalezi rānd pe rānd fiecare program pe care īl instalasei īn aceste două luni şi vezi după instalarea cărei aplicaţii apare problema.
0

#9 Utilizator offline   Sentiveanu. O 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 September 2006 - 12:58 AM

Vezi postareaharald, la Sep 7 2006, 01:15 AM, a spus:

Dacă e un defect software, ar trebui să dispară la reinstalarea sistemului de operare. Dacă pānă acum nu se comporta aşa, īncearcă să foloseşti driverele vechi.

Există cazuri cānd un driver nou aduce probleme pecare cel vechi nu le avea. Există cazuri cānd un program nou instalat, care poate nici nu are vreo componentă de sunet, crează conflicte cu driverul plăcii de sunet.

Īnainte de a īncerca reinstalarea sistemului de operare, dacă ştii sigur, de ex. că acum 2 luni nu avea problema asta, īncearcă un System Restore la o versiune de acum 2 luni. După care instalezi rānd pe rānd fiecare program pe care īl instalasei īn aceste două luni şi vezi după instalarea cărei aplicaţii apare problema.

MerCi ! O sa incerc cel mai probabil sa instalez windowsu` .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Legatura LCD Home cinema alyn3050  0 2.071
Replici noi XP pe nootebook HP Pavilion dv2000
cum de instalat SO XP in loc de Vista
IntergalacticNightWolf  2 2.937