Ce culoare au peretii de la mine din camera... alb, galben, rosu, kaki in dungi, picatele, dungulite, etc.
Scris 05 September 2006 - 11:21 AM
pai...peretii mei sunt albastri cu flori albe
(si cu puncte negre...de la mustele si tantarii omorati
)
Scris 05 September 2006 - 11:58 AM
ai mei sunt portocalii (pal), galben deschis si crem.
Am mai multe camere
Am mai multe camere
Scris 06 September 2006 - 08:07 PM
Eu stau in sufragerie si am peretii portocalii(un pic deschis),asa si pe hol,dormitorul e galben,iar bucataria si balconul sunt inca in renovare
Scris 06 September 2006 - 10:47 PM
Dormitorul meu e lila si sufrageria galben,in baie si bucatarie am albastru deschis!
Scris 07 September 2006 - 01:36 AM
camera mea e albastra..peretii albastrii, culoarea am ales-o eu cand s-a zugravit
acu toti se minuneaza cand o vad. poate fac poze cu webcamu. in rest..scaune albastre, jaluzele albastre, canapea albastra..oare v-ati dat seama ca-mi place albastrul?
si baia tot albstra e
. sufrageria este verde deschis cu jaluzele sa se potriveasca..se vede super, mai ales noaptea...imi place foarte mult cum mi-am facut apartameneul
Scris 07 September 2006 - 03:49 AM
fondul alb pe care sunt pictate valuri de apa, iar pe tavan nori, care ascund intr-o parere un soare rosiatic de toamna
Scris 08 September 2006 - 09:13 PM
acasa facusem gri tot apartamanetul cu tavanele albe si pardoseala ...era o culoare foarte rece dar s-a meritat . Acum am aici crem, culoare calda si relaxanta dar monotona.
Scris 12 September 2006 - 01:43 PM
alb. in hol jumatate dintre pereti is roz. la sufragerie inca nu m,-am gandit ce culoare o sa fac. poate bag ceva portocaliu sau verde mar
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
kisstina | 55 | 7.991 |
|
Femeile virtuale versus barbatii virtuali | Strut | 11 | 426 |
|
Compatibilitatea inter-rasiala
... pentru cei care isi doresc un copil... intergalactic |