In rest... numai bine va doresc la toti !!!
intrebare pentru toti romanii din diaspora
Scris 04 September 2006 - 07:47 PM
In rest... numai bine va doresc la toti !!!
Scris 04 September 2006 - 11:00 PM
Scris 05 September 2006 - 01:02 AM
saliana, la Sep 4 2006, 08:47 PM, a spus:
Se poate face asta īn multe ţări, depinde ce salariu eşti capabilă să obţii. Ca mamă singură, un trai decent ar trebui să includă şi bonă. Eu aş estima că e mai uşor să obţii 700-800 de euro īn Romania, decāt 3.600 de euro īn Germania. Dar trebuie să ştii să faci destul de multe pentru a obţine banii ăştia, iar asta doar īntr-un oraş mare e posibil, indiferent dacă aici sau acolo.
Scris 05 September 2006 - 03:30 AM
harald, la Sep 5 2006, 02:02 AM, a spus:
DA corect sunt de acord cu tine nu si in privinta ca numai in oras mare poti sa faci bani... daca esti istet/isteata poti sa faci o groaza de bani credema ori esti intrun oras mare ori intrun orasel mai mic ....
Scris 05 September 2006 - 06:57 AM
In UK primesc ajutor foarte mult daca se califici ca si in Franta sau poate Canada.
Cunosc adulti in Germania care au iesit la pensie si n-au lucrat o zi si au trimis doua fete la facultate, au cumparat o locuinta, calatoresc si se simt foarte bine !!! Au vazut toata lumea !!!
Scris 05 September 2006 - 07:06 AM
Olga Khan, la Sep 5 2006, 07:57 AM, a spus:
In UK primesc ajutor foarte mult daca se califici ca si in Franta sau poate Canada.
Cunosc adulti in Germania care au iesit la pensie si n-au lucrat o zi si au trimis doua fete la facultate, au cumparat o locuinta, calatoresc si se simt foarte bine !!! Au vazut toata lumea !!!
sunt moduri diferite de a privi existenta noastra efemera, ce lasi in urma si mai ales cum....altfel tot pe spate ne vom odihni vesnic.....cu bine
Scris 05 September 2006 - 09:09 AM
puiu.t, la Sep 4 2006, 10:06 PM, a spus:
Azitazi Nu este prejuducios sa fii mama cu copii si fara sot, si apoi numai culcat pe spate, intinsa ca o broasca cu mainile si picioarele in patru parti se poate odihni !!! merg si eu in pat . . ..
Scris 05 September 2006 - 03:02 PM
Dar asta nu presupune automat ca odata ajunsa in tara respectiva totul va fi roz.
Sa nu crezi ca strainii ne asteapta cu bratele deschise, iar in privinta locurilor de munca, nu stiu cat de repede o sa gasesti, pentru ca au si ei somerii lor.
Un trai decent poti avea si in Romania, dar asta depinde doar de tine.
Bafta multa!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Se merita sa pleci de acasa pentru studii? | Ioana_Catalina | 7 | 5.566 |
|
DUBAI | felicia10 | 1 | 1.048 |
|
vreau un sfat | mi24haela | 1 | 1.539 |
|
Romanii din Europa - emigranti sau navetisti? | pegassus | 48 | 18.981 |
|
Trimis pachete ieftin
Din uk... |
Anonymus Kline | 1 | 2.362 |
Contact
Facebook