sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Persoana din spatele monitorului - relatii la distanta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 20 November 2004 - 03:36 PM

Ce parere aveti despre relatiile la distanta?Mai exact de relatiile incepute pe net.Credeti ca exista vreo sansa ca acestea sa se materializeze vreodata?Poti avea incredere in asa ceva sau nu?
0

#2 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 20 November 2004 - 04:37 PM

E o problema destul de complexa! Tot la carcotasi am vazut intalnirea romancei cu acel negru de care se "indragostise" pe net[la stupize]. Ce sa spun? Treaba lor! Eu cred ca depinde de cat de sinceri sunt cei doi in cauza. pentru ca pana la urma tot se intalnesc fata in fata si te trezesti ca Fat-Frumos e de fapt Zmeul. Daca se inteleg cu adevarat si daca apare o atractie atunci nu pricep de ce nu ar merge relatia. Totul e sinceritatea dar nu avem nici o garantie in acest sens.
0

#3 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 20 November 2004 - 06:15 PM

Eu nu cred in astfel de relatii. Scurt pe doi. Pot conversa vrute si nevrute cu o persoana pe care nu am vazut-o niciodata in viata mea, schimband idei, ganduri, sfaturi, etc. Insa nu cred intr-o relatie profunda cu o persoana doar prin intermediul netului.
0

#4 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 November 2004 - 06:23 PM

Sunt de acord cu tine...pana nu se intalnesc fata in fata nu pot fi siguri de nimica,pentru ca de multe ori persoanele de pe net mint atat in ceea ce priveste varsta cat si infatisarea.Incearca sa para ceea ce nu sunt.Am avut o relatie de cateva luni care a inceput pe net...adica am facut schimb de poze,am discutat ceva timp si pentru ca in"aparenta"ne intelegeam bine am hotarat sa ne intalnim.Pers respectiva arata chiar mai bine ca in poza si nu era deloc diferit in realitate,dar cum totul este trecator in viata....a durat putin :)
0

#5 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 20 November 2004 - 09:20 PM

Probabil ca oamenilor le place sa converseze cu necunoscuti.Cel putin pe net.
Exista oameni care nu-si suporta interlocutorul pentru felul cum arata sau gesticuleaza.Cred ca de aceea oamenii prefera sa vorbeasca din umbra.Unii sunt timizi, si monitorul le inspira curaj.

Farmecul conversatiei pe net,este dat de faptul ca poti sa-ti alegi tu prietenii si nu ei pe tine ,si poti obtine mai multe raspunsuri si pareri,idei noi,de la oameni la care poate nu ai ajunge niciodata.
Cat despre materializare prieteniilor de pe net :cred ca se poate ,la urma urmei nimic nu este imposibil.Depinde ce astepti de la acel prieten.
0

#6 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 21 November 2004 - 11:01 AM

Eu raman la parerea mea: o relatie mai mult decat de prietenie nu se poate realiza decat fata-n fata. Poate sunt si exceptii, nu stiu. Eu pot sa spun pe net ce vreau; daca m-ar crede lumea as putea spune ca sunt fiul nelegitim al domnului presedinte. Ma crede careva? Eram sigur. Deci atat timp cat pleci cu ideea ca nu te vei intalni niciodata cu respectivul net-friend poti modifica putin sau mai mult realitatea. Putem incerca sa ne cunoastem, putem vb despre orice; daca ne intelegem putem merge mai departe dar trebuie sane intalnim.
0

#7 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 21 November 2004 - 12:07 PM

De acord cu tine!
0

#8 Utilizator offline   Proof 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-September 04

Scris 21 November 2004 - 01:33 PM

Relatiile la dist. au un avantaj: cele ca atunci cand scrii de pe comp te exprimi mai relaxat decat in mod normal. Cred ca multi stiu cum e first date ,in general. Aici ma refer la un first date cu o tipa/tip cu care nu prea ai vb inainte , stii doar ca e prietena/prietenul unei cunostinte comune. te aflii in situatia de a deschide subiecte despre care nu stii daca sunt comune, and so on. Daca ati vb. inainte pe net cel putin stiti subiectele comune. :) Orice sa-ar zice aspectul vizual ramane hotarator in privinta alegerii daca vei iesii sau nu cu respectiva(/ul) in oras la intalnire, sau doar ca prieteni. Problema apare cand cei doi au pareri diferite. Cand unul vrea mai mult.
Oricum intalnirile (cel putin ca amici) pe net nu sunt rele. Din contra: pe prietena mea cea mai buna (da, am prietena de sex feminin careia ii pot spune orice :winca: ) am intalnit-o astfel.
0

#9 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 21 November 2004 - 03:26 PM

salut..si sarut mana!eu sunt nou pe aici..dar as vrea sa imi zic si eu parerea...eu mi-am cunoscut actuala prietena pe net..asa ca se paote..dar pana sa ne vedem...nu exista decat acel sentiment ca iti este simpatica..atat..adica nu eram indragostit de ea de pe net.....dupa ce ne-am vazut..parca sa-a aprins ceva. :) ..deci se poate....Si oricum,rareori gasesti persoane care sa iti zica adevarul pe net..dar astya e ..riscul face parte din viata..si uneori trebuie sa risti.eu am riscat..si am castigat ceva fff frumos...ceva sa sper sa pot sa pastrez mult timp de azi inainte.MAMAAAAAAAA..am scris cam mult..La revedere...distractie frumoasa!
0

#10 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 November 2004 - 03:35 PM

Sal crystyann si bine ai venit pe Roportal!speram sa te simti bine printre noi :) da se poate sa ai o relatie dar numai dupa ce te intalnesti cu acea persoana...asa e...stii cum se zice "daca nu risti,nu castigi" sau ceva de genu :x ....parca era si o emisiune mai demult..in fine :)
0

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis pragul despartirii * * - - - geo3029  480 42.784