As dori sa intreb publicu' :P Pizza cu livrare la domiciliu
Scris 06 August 2007 - 05:09 PM
Lipsa de obiectivitate... Daca nu eram obiectiva ma treceam pe primul loc, zic si colegii mei. Dar poate sunt doar hamesiti cand zic ca pizza mea e aproape la fel de buna ca cea de la Pizza Romana... Oricum, nu ai cum incerca aceasta pizza, asa incat...
Scris 06 August 2007 - 06:45 PM
Atunci nu stiu cum de aveau pungile de la Four star Pizza. A si daca eram in Bucuresti as fi devenit clienta ta fidela cora-cora. Iti urez sa ai parte de cat mai multi clienti la pizzeria ta. Ce pofta mi-ai facut! Cand voi avea drum prin B poate o sa trec pe la Pizzeria ta.
Bucuresteni Roportalieni, de acum sa stiti ca daca vreti Pizza puteti comanda la baiatul cu pizza direct pe Roportal prin mp
Cora-cora = baiatu cu pizza
Bucuresteni Roportalieni, de acum sa stiti ca daca vreti Pizza puteti comanda la baiatul cu pizza direct pe Roportal prin mp
Cora-cora = baiatu cu pizza
Aceasta postare a fost editata de Alethia: 06 August 2007 - 06:48 PM
Scris 06 August 2007 - 07:37 PM
Pizza o fac acasa pentru prietenii mei, tanti... n-am nici o pizzerie. Asa ca pune-ti poftele in cui, ca n-o sa ai tu parte de asa ceva. Daca aveam eu pizzerie, nu faceam reclama la Pizza Romana. E o pizzerie unde fac pizza mai buna ca in Italia. Dar ma rog, trebuia sa citesti si sa gandesti ca sa-ti dai seama de asta. Grasimile din pizza probabil ca-ti scurtcircuiteaza neuronii. Caci din poza vad ca nu duci lipsa... ai depuneri serioase pe burta si pe solduri. Ti-ai cerut-o, tanti devoratoare de pizza.
Iar "Cora" e marca inregistrata, asa incat nu se mai poate folosi, asta daca ai auzit de Cora... Cora-cora sunt initialele noastre, a celor care am luat teapa cu faimoasa pizza. Si daca noua nu ne-a placut acea pizza si mai ales mizeria de pe individul care a adus-o, nu inseamna ca tie nu trebuie sa-ti placa... gusturile nu se discuta.... Noi avem ceva pretentii insa.
Si fiindca cel mai destept cedeaza, am sa te las sa umpli singura acest forum cu frustrarile tale....
Iar "Cora" e marca inregistrata, asa incat nu se mai poate folosi, asta daca ai auzit de Cora... Cora-cora sunt initialele noastre, a celor care am luat teapa cu faimoasa pizza. Si daca noua nu ne-a placut acea pizza si mai ales mizeria de pe individul care a adus-o, nu inseamna ca tie nu trebuie sa-ti placa... gusturile nu se discuta.... Noi avem ceva pretentii insa.
Si fiindca cel mai destept cedeaza, am sa te las sa umpli singura acest forum cu frustrarile tale....
Scris 07 August 2007 - 01:14 AM
Nu stiu niciuna dintre pizzeriile enumerate 
Am mancat totusi la "Cuptorul cu lemne" o pizza destul de buna... cica fac si livrari.
Am mancat totusi la "Cuptorul cu lemne" o pizza destul de buna... cica fac si livrari.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cel mai complicat fel de mancare din lume
Camila umpluta |
ALX | 29 | 23.789 |
|
Cele mai bune oua
SFAT SCURT |
Dragos Cristache | 8 | 5.002 |