Ce vor fetele de la baieti si ce vor baietii de la fete
Scris 20 November 2004 - 03:35 PM
Ia sa vedem cine se baga? Subiect interesant? Depinde de voi! Cine ridica mai multe pretentii,fetele sau baietii? :twisted: Pai sa vedem. :dee Spor la scris! :winca:
Scris 20 November 2004 - 03:49 PM
Pai nu stiu....cred ca ambele tabere ridica multe pretentii...depinde de persoana cat e de pretentioasa.Nu stiu daca am putea sa generalizam...unii baieti pun mai mult pret pe aspectul exterior si mai putin pe cel interior si la fete e la fel.
Fetele de la baieti vor intelegere,rabdare,sinceritate,etc.
Dar cred ca e gresit sa ne facem un tipar de om si nu e important doar "ambalajul" ci si "continutul" lui nu?Oricum daca o fata vrea acelasi lucru ca si un baiat de la ea e perfect...inseamna ca sunt pe aceeasi lungime de unda si se vor intelege
Fetele de la baieti vor intelegere,rabdare,sinceritate,etc.
Dar cred ca e gresit sa ne facem un tipar de om si nu e important doar "ambalajul" ci si "continutul" lui nu?Oricum daca o fata vrea acelasi lucru ca si un baiat de la ea e perfect...inseamna ca sunt pe aceeasi lungime de unda si se vor intelege
Scris 30 November 2004 - 02:57 PM
Cred ca in final toti vrem acelasi lucru: sa fim iubiti si acceptati asa cum suntem.
Scris 30 November 2004 - 03:56 PM
Citeaza
Cred ca in final toti vrem acelasi lucru: sa fim iubiti si acceptati asa cum suntem.
Raspuns corect!!
Scris 03 December 2004 - 01:04 AM
subscriu si eu cred ca asta e cel mai important lucru in final sa fii iubit cum arata ...oricum de la o varsta incepe sa creasca burta sa se rupa pijamalele ... deci frumusetea nu dureaza prea mult
Scris 03 December 2004 - 08:06 PM
Citeaza
subscriu si eu cred ca asta e cel mai important lucru in final sa fii iubit cum arata ...oricum de la o varsta incepe sa creasca burta sa se rupa pijamalele ... deci frumusetea nu dureaza prea mult 
asa e
mult mai important e interiorul, chestia e ca multe fete nu iti acorda timp ca sa te cunoasca, sa vada ce fel de om esti, ele daca zic "nu-mi place" nu mai stau de vorba cu tine...
Scris 03 December 2004 - 08:26 PM
Nu e frumos sa zici de fete. Stiu si eu baieti care sunt la fel. Depinde de la pers la pers :winca:
Scris 03 December 2004 - 08:36 PM
Citeaza
Nu e frumos sa zici de fete. Stiu si eu baieti care sunt la fel. Depinde de la pers la pers :winca:
asa e, deaia am zis ca UNELE fete
si UNII baieti fac asa ,depinde de la pers la pers dupa cum zici si tu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
recasatorit | lixit2010 | 25 | 8.071 |
|
incompatibilitate sexuala--->casatorie? | 1nna | 9 | 8.634 |
|
cum imi dau seama dak ma mai iubeste sau nu? | suflet ranit | 4 | 6.459 |