Exorcizare ..sa va vad ...
Scris 04 September 2006 - 12:00 PM
Scris 04 September 2006 - 12:03 PM
Scris 04 September 2006 - 12:09 PM
Să nu râdeţi de mine
Scris 04 September 2006 - 12:13 PM
Scris 04 September 2006 - 12:21 PM
Amarena, la Sep 4 2006, 01:03 PM, a spus:
exact asta vroiam si eu sa relatez ...de ce alte "religii" in numele lui Dumnezeu slujesc dar totusi nu pot face exorcizari
marinaru, la Sep 4 2006, 01:06 PM, a spus:
pai n-am zis ca e o garantie..dar totusi ce e...adevar sau inscenare desi putin probabil sa faci in halul ala cu buna seama mai ales la femei in varsta sa fie tinuta de 4-5barbati...sa fim seriosi si realisti ...tocmai asta o sa fie tema mea studiu sper...in cativa ani ..analize tomografice la cei posedati si chestii de genul asta
november ...e adev ca e un demon cu o anumita specializare dar nu neaparat daca iese unul intra celalat ...
darkbringer eu nu ti-as recomanda sa vezi o exorcizare live..depinde si de ce demon e exorcizat ..pana la biserica sunt ok din cate am studiat si vazut eu ...dar cand intra in ea da e bagata cu forta ..depinde si de manifestarile demonilor care sunt in respectiva persoana ...ai grija ce-ti doresti...si mai cauta ...ca cine stie poate poate te viziteaza ...si asa cred ca abia asteapta ...sa prind freesh meet ...oricum sa fii iubit !
Scris 04 September 2006 - 03:28 PM
Scris 04 September 2006 - 03:53 PM
marinaru, la Sep 4 2006, 04:28 PM, a spus:
exact ...demonii stiu fff bine Scriptura ...si totusi daca puteau crezi ca nu foloseau ...dar cum sa zica un demon altuia iesi in numele Domnului Isus Cristos ....????iar alta idee e ca demonii nu isi pot cere iertare ....ultimul care si-a cerut s-a transformat in inger zice o legenda....sau nu ...chiar Biblia zice ca demonii sunt in stare sa faca minuni , sa vinde bolnavi , sa faca lucruri peste normal si putinta omului...chiar pot intra mai nou in biserica dar nu pot pupa icoanele ...si multe altele
dan-marius, la Sep 4 2006, 04:39 PM, a spus:
Pe de alta parte, exorcizarile au mai multa legatura cu reprogramarea umana decit cu entitati propriu-zise care "poseda" o alta fiinta vie.
concurenta cui ? fiecare crede ce vrea ...eu am doar intrebari
Aceasta postare a fost editata de master_mind: 04 September 2006 - 03:54 PM
Scris 04 September 2006 - 05:33 PM
Matei 7:21 Nu orişicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
22 Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?”
23 Atunci le voi spune curat: „Niciodată nu v-am cunoscut; depărtaţi-vă de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege.”
Cam cine scoate draci in numele lui Mesia azi ??? Interesant nu ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Exista viitor sigur? |
Ally | 9 | 10.012 |
|
De ce a aparut Hristos ?
astept comentarii... |
ergo | 200 | 23.378 |
|
merita sa ne numim crestini? | Alchemistic Rage | 14 | 3.051 |
|
Ce s-a intamplat cu sufletele dinainte de Isus?
intrebare foarte incomoda |
Arcangelo | 94 | 9.359 |
|
Desertaciunea desertaciunilor
pentru ce se roaga oamenii... |
dark_light | 40 | 11.555 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis