Iordanescu a demisionat
Scris 19 November 2004 - 09:28 PM
Dupa dezastrul de la Erevan, selectionerul a pus punct... el si-a prezentat demisia in cadrul unei conferinte de presa astazi la ora 17:00... de asemenea, acesta a cerut scuze suporterilor pentru evolutiile neasteptate ale tricolorilor, lund toata vina asupra lui... la plecare, ex-selectionerul le-a facut cu mana ziaristilor, cei cu care Puiu a avut mai multe conflicte de-a lungul timpului...
Numele vehiculate pentru preluarea locului ramas vacant sunt Victor Piturca, Ladislau Boloni, Mihai Stichita sau Sorin Cartu.. cele mai mari sanse se pare ca le are Piturca, desi se afla in conflict cu mai multi "oameni de fotbal".
Asa se incheie o noua etapa din istoria echipei nationale... personal, nu cred ca Iordanescu se va mai intoarce vreodata la carma nationalei... nu uit ce a facut pentru fotbalul romanesc, de la Cupa Campionilor castigata cu Steaua, pana la cele trei calificari ale nationalei la turnee finale si parcursul extraordinar din '94... dar vine vremea cand fiecare dintre noi trebuie sa punem punct si sa-i lasam pe altii sa se ocupe... cu siguranta e greu sa renunti, dar nu imposibil...
Numele vehiculate pentru preluarea locului ramas vacant sunt Victor Piturca, Ladislau Boloni, Mihai Stichita sau Sorin Cartu.. cele mai mari sanse se pare ca le are Piturca, desi se afla in conflict cu mai multi "oameni de fotbal".
Asa se incheie o noua etapa din istoria echipei nationale... personal, nu cred ca Iordanescu se va mai intoarce vreodata la carma nationalei... nu uit ce a facut pentru fotbalul romanesc, de la Cupa Campionilor castigata cu Steaua, pana la cele trei calificari ale nationalei la turnee finale si parcursul extraordinar din '94... dar vine vremea cand fiecare dintre noi trebuie sa punem punct si sa-i lasam pe altii sa se ocupe... cu siguranta e greu sa renunti, dar nu imposibil...
Scris 19 November 2004 - 09:37 PM
Si yo cred ca a fost o decizie inteleapta, desi mi-a parut rau cand la-am vazut atat de afectat... cu siguranta nationala ocupa un loc special in sufletul sau, insa greselile se platesc, iar Puiu nu face exceptie...
Scris 19 November 2004 - 09:46 PM
Nu trebuia sa revina la Nationala.
Inainte toata lumea avea o parere buna despre el.
Acum ati vazut ce a fost pe aeroport. Momentele placute cand era antrenorul generatiei de aur au fost aproape complet uitate.
Inainte toata lumea avea o parere buna despre el.
Acum ati vazut ce a fost pe aeroport. Momentele placute cand era antrenorul generatiei de aur au fost aproape complet uitate.
Scris 19 November 2004 - 09:53 PM
Citeaza
Si yo cred ca a fost o decizie inteleapta, desi mi-a parut rau cand la-am vazut atat de afectat... cu siguranta nationala ocupa un loc special in sufletul sau, insa greselile se platesc, iar Puiu nu face exceptie...
TEATRU...nu te lasa impresionata...am mai vazut eu unul cu lacrimi in ochi la retragerea lui Stolojan...nu dau nume... :
Scris 19 November 2004 - 09:59 PM
Am un sentiment ca n-a fost teatru... pe langa toate acestea, Iordanescu parea un om impacat cu sine, dar afectat... pe o parte il inteleg, pentru ca e greu sa recunosti si mai ales sa te obisnuiesti cu ideea ca vremea ta a trecut...
PS: Persoanele in cauza au caractere diferite, desi sunt implicate in politica... :twisted:
PS: Persoanele in cauza au caractere diferite, desi sunt implicate in politica... :twisted:
Scris 20 November 2004 - 12:22 PM
Sunt tare curioasa sa vad cine va veni in locul lui... yo mi-as dori sa revina Boloni, insa cred ca cele mai mari sanse le are Piturca, pentru ca e liber de cotract si probabil ar fi dispus sa primeasca un salariu mai mic decat pretentiile financiare ale lui "Loti"...
Scris 20 November 2004 - 04:48 PM
Cred ca cel mai potrivit ar fi fost Lucescu dar cum aceasta varianta este practic imposibila,ma multumesc si cu Piturca!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Liga 1 | Iulyan_14 | 2 | 5.873 |
|
Meritam sa fim locul 1 in Europa? | scorpi_on | 20 | 15.508 |
|
Steaua in grupa UEFA ! | _cata | 15 | 14.510 |
|
Asta da suporter :) | roportal | 13 | 12.373 |