l-ati facut vreodata pe un prof sa renunte la cls voastra?
Scris 03 September 2006 - 10:45 AM
Scris 03 September 2006 - 11:00 AM
Dar saraca profa era disperata, plangea la ore... Saraca. Era mai instabila psihic
A vrut sa ne lase diriga, intr-a 11-a. A zis ca ea nu ne mai tine partea, ca nu mai pune nici o vorba pentru noi.. La un consiliu profesoral, a votat "pentru" cand s-a pus problema exmatricularii a doua colege..
Nu ne-a lasat, pentru ca nimeni altcineva nu vroia sa ne aiba pe cap.
Un alt profesor pe care l-am disperat personal, a fost proful de romana. M-a dat afara de vreo doua ori de la ora, disperat de biletelele care circulau non-stop intre mine si o colega din partea opusa a clasei..
Precizez ca eram clasa de limbi straine, olimpice la franceza, matematica, biologie, filozofie, rusa, in cadrul unuia din cele mai prestigioase licee din Galati. Astazi multe sunt profesoare, plecate prin Franta, Germania, Anglia, economisti, ingineri...
Scris 03 September 2006 - 03:24 PM
Scris 09 September 2006 - 02:38 PM
garcica, la Sep 3 2006, 11:45 AM, a spus:
DA. Şi spre māndria noastră, era vorba de o profă care preda economie politică, īn calitate de proaspătă absolventă de Ştefan Gheorghiu. A renunţat la clasa noastră la jumătatea trimestrului, nici nu i-a mai trebuit să aştepte vacanţa de primăvară. Dar sunt exact 20 de ani de-atunci, iar Romania e altfel decāt lumea pentru care o pregătise pe ea facultatea.
Scris 09 September 2006 - 03:07 PM
Scris 09 September 2006 - 03:10 PM
Scris 09 September 2006 - 03:18 PM
Scris 09 September 2006 - 03:26 PM
Amarena, la Sep 9 2006, 04:10 PM, a spus:
Acum 20 de ani era destul de "īnainte"? Nu ridica nimeni tonul la vreun profesor. Dar la ridicol nu rezistă nimeni, te rog să mă crezi. Ceva din ce-am īnvăţat īn perioada aceea, se mai păstrează şi astăzi īn modul cum scriu aceste mesaje.
Autoritatea morală a unui profesor se duce imediat naibii, dacă elevii ştiu mai multe decāt el la obiectul pe care-l predă. Iar īn clasa a XI-a şi a XII-a, cel puţin la acel liceu, pentru fiecare obiect existau 3-4 elevi care stiau mai mult decāt profesorul. Aşa erau vremurile ...
Dunedainul, la Sep 9 2006, 04:18 PM, a spus:
Depinde. Dacă pe domeniul lui ştii mai multe decāt el şi-l faci de rās īn faţa clasei, cānd el bate cāmpii, cum ţi se pare?
Aceasta postare a fost editata de harald: 09 September 2006 - 03:24 PM
Scris 09 September 2006 - 04:07 PM
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 09 September 2006 - 04:09 PM
Scris 09 September 2006 - 04:56 PM
harald, la Sep 9 2006, 05:26 PM, a spus:
Depinde...aluia de atunci? sau astuia de acum?
Amarena, la Sep 9 2006, 06:07 PM, a spus:
mi se pare o cale lunga de la atitudinea respectivei,mai ales ca vorbea in numele unei clase si pe tonul cu pricina, pana la a face misto de el ca atata il duce pe respectivul capul, sau ca poate asa isi rezolva in sfarsit apasatoarea problema de unul din ultimii virgini ai clasei.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Scoala si Societatea
Cuvantul cheie "control" |
Schimbarea Perceptiei | 8 | 4.870 |
|
|
Baleanu | 1 | 426 |
|