Taur
Scris 14 January 2012 - 12:25 PM
@aseneth..asa este eu am coarne,el clesti...deci,ne cam ciondanim,dar parca prea des
.....
Scris 14 January 2012 - 12:28 PM
Inteleg, dar zodia in care v-ati nascut reprezinta doar un procent infim din totalitatea cauzelor care ar putea duce la disensiuni intre voi
Scris 14 January 2012 - 12:40 PM
asa este ,cauzele pot fi multiple,ca in fiecare familie e si bine si rau,dar sa ii "sara mustarul" din orice,parca nu e caracteristic racului...sau nu am destule cunostinte despre"raci"
....
Scris 14 January 2012 - 12:44 PM
Zici asa e si tot la ideea ta te intorci, faptul ca e rac nu e suficient pentru ca el sa fie o persoana calma sau echilibrata. Si nu, nu prea te pricepi la raci. Pot fi persoane foarte dificile adeseori.
Scris 14 January 2012 - 12:52 PM
Nu cunosc racii dar..... poate starea lui e provocata de ceva ce nu are legatura cu zodia
Scris 14 January 2012 - 01:36 PM
Aseneth, la 14 January 2012 - 12:44 PM, a spus:
Zici asa e si tot la ideea ta te intorci, faptul ca e rac nu e suficient pentru ca el sa fie o persoana calma sau echilibrata. Si nu, nu prea te pricepi la raci. Pot fi persoane foarte dificile adeseori.
...dar pana mai ceva in urma,era calm,echilibrat....sunt persoane dificile(racii),inteleg,nu neg acest lucru,toti suntem dificili uneori,ca de, asa e ...nu toate merg"ca pe roate"...racii sunt familisti,responsabili,dar....acum,pfff...m-am bagat in ceata...nu e "racul"pe care l-am cunoscut...ce il supara...eu...ok....in iubire mai faci si compromisuri...sunt dificla,alintata,cu,capul in nori dar cu picioarele pe pamant atunci cand trebuie......recunosc,asa am fost dintotdeauna,m-a acceptat....acum nu mai este nimic ok...poate am inceput sa dau in SF-uri....
Aceasta postare a fost editata de Iulya38: 14 January 2012 - 01:37 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS