Avem o sectiune de Critici/opinii site personal: http://www.roportal....tii/forum9.html te-as ruga sa pui acolo mesajul ca sa nu amestecam subiectele.
Magazinul virtual - importanta lui pentru afaceristi
Scris 19 November 2004 - 09:40 AM
Citeaza
te-am intrebat deoarece ai spus ca "nu esti singurul" si mai ales ca sunt fata , nu baiat.
iar eu i-am raspuns, de fapt, lui Roportal :twisted:
Scris 20 November 2004 - 07:42 PM
Hei, hei, mai bine spuneti-va fiecare punctul de vedere, pareri pro si contra, ce spuneti?
Scris 31 January 2005 - 06:03 PM
ducesadg, la Nov 18 2004, 11:38 PM, a spus:
da, are nevoie de multa munc site-ul ala sa arate cumva, mai ales ca e un magazin on-line...
daca tot ven vorba de pareri despre site-uri, voi astepta o parere si despre site-ul www.energy-design.ro, deocamdata site-ul e in lucru:)
[snapbacca]14481[/snapbacca]
daca tot ven vorba de pareri despre site-uri, voi astepta o parere si despre site-ul www.energy-design.ro, deocamdata site-ul e in lucru:)
[snapbacca]14481[/snapbacca]
eu zic ca arata destul de bine site-ul. oricum totul nu se mai axeaza pe design, cum e cazul acestui site, ci pe clienti. si aici ai de munca. aici trebuie sa intrii sa te informezi ce trebuie sa faci pentru. a aduce vizitatori http://www.goldencube.com/seo/ bine mai e ceva de facut si la site-ul asta dar iti da o idee generala.
Scris 04 May 2007 - 06:43 PM
Eu zic ca mai nou au aparut si situri frumoase si interesante, dar nu vreau sa dau neaparat nume pentru nu ar fi corect
Eu sper sa se dezvolte cat mai mult internetul in Romania
Eu sper sa se dezvolte cat mai mult internetul in Romania
Scris 04 May 2007 - 10:52 PM
Una e sa faci un magazin virtual, ce presupune programare (PHP, MySQL s.a) si alta e sa faci un site pe care sa te bazezi mai mult pe design (Flash). E foarte greu sa faci un magazin virtual sa arate si bine si sa functioneze corect! Spun asta din punctul de vedere al programatorilor!
Scris 06 May 2007 - 01:55 PM
si e o diferenta intre un site de prezentare si un magazin virtual.
decat un magazin virtual aiurea (prost calitativ), mai bine un site simplu de prezentare.
cred ca o prezenta online devine un must have si in romania.
decat un magazin virtual aiurea (prost calitativ), mai bine un site simplu de prezentare.
cred ca o prezenta online devine un must have si in romania.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Calificative medici
idei de afaceri |
shh..shhh | 1 | 1.608 |
|
Despre agentii imobiliari
Un site despre agentii imobiliari din Romania: www.despreagenti.ro |
Razvan M | 13 | 6.645 |