sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Luna cu cap de mort Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 01 September 2006 - 11:37 AM

Vineri, 27 aug. 2004, inca mai eram in statiune, la Soveja. La 9 seara am considerat ca era prea devreme sa ma culc, asa ca m-am imbracat, afara era foarte frig, si am iesit la plimbare, insotita de la distanta respectabila, de unul din cainii statiunii.
La un moment dat am ridicat capul spre cer sa privesc stelele, una din marile mele placeri. De dupa un brad urias am zarit si luna si... am incremenit!... In aceeasi clipa, am stiut, de parca asta as fi avut-o in cap dintotdeauna, ca se va intampla ceva groaznic, ceva care va zgudui lumea. Mult sange, jale, morti, lacrimi si durere... Nu am avut timp sa-mi controlez gandurile, sa anulez raul pe carel-am simtit. Pe fata lunii era, perfect conturat, un cap de mort. Ceva groaznic urma sa se intample, dar eu nu stiam cand si unde.
M-am intors acasa, mi-am reluat activitatile zilnice, dar eram cu ochii pe TV pentru ca asteptam sa se anunte nenorocirea...
Pe 1 sept. la rusi, a inceput scoala. In aceeasi zi, au fost luati ostateci copiii la scoala aceea din Beslan, sper sa nu fi gresit numele. Tragedia, varsarea de sange, jalea mare s-a intamplat vineri, pe 3 sept. 2004, la o saptamana dupa ceea ce am vazut eu pe luna.

Tragedia s-a intamplat pe 03 09 2004 // sa adunam: 3+9+2+0+0+4=18 // 18=6+6+6 // adica 666 Sa cred, oare, ca aceasta zi a fost sub semnul acestui numar? E oare acest numar, cum se spune, malefic?
0

#2 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 01 September 2006 - 11:39 AM

poti sa descrii cu mai multe detalii cum era capul ala..adica se vedea clar conturat sau sa fii fost doar imaginatia...oricum de-a lungul istoriei au fost mereu semne "paranormale" inaintea cate unui eveniment important asa ca nu m-ar mira ca in loc de stele sa vad draci
0

#3 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 01 September 2006 - 12:39 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Sep 1 2006, 12:39 PM, a spus:

poti sa descrii cu mai multe detalii cum era capul ala..adica se vedea clar conturat sau sa fii fost doar imaginatia...oricum de-a lungul istoriei au fost mereu semne "paranormale" inaintea cate unui eveniment important asa ca nu m-ar mira ca in loc de stele sa vad draci

Cred ca in loc de cap de mort ar fi trebuit sa folosesc cuvantul "craniu". Da, craniul era perfect conturat, aidoma cu cel vazut de mine in laboratorul de biologie. De asemenea, ocupa tot spatiul lunii, perfect rotunda. Ar fi interesant de stiut daca la acea data a fost sau nu luna noua sau plina, dar nu am cum sa stiu.

Nu cred sa fi fost doar imaginatia, asta am crezut si eu la inceput. De aceea am mai stat, m-am mai plimbat, mi-am schimbat pozitia. Dar, din orica pozitie priveam, tot aceeasi imagine o vedeam. Cred ca m-am invartit asa vreo 10 minute, dar mie mi s-a parut timpul mult mai lung. La un moment dat mi s-a facut frica si am intrat in camera, ori din camera nu am mai putut vedea luna care era undeva, in spatele hotelului.

Nu este prima data cand mi se intampla sa stiu ca urmeaza sa se intample ceva rau. De ex. inaintea cutremurelor, stiu, simt pamantul vibrand sub picioare, dar nu pot preciza unde si cand va avea loc. Si altele...
0

#4 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 02 September 2006 - 01:12 PM

Vezi postareasilverstar, la Sep 1 2006, 12:37 PM, a spus:

Tragedia s-a intamplat pe 03 09 2004 // sa adunam: 3+9+2+0+0+4=18 // 18=6+6+6 // adica 666 Sa cred, oare, ca aceasta zi a fost sub semnul acestui numar? E oare acest numar, cum se spune, malefic?

eu cred ca esti "putin" paranormal dar nu trebuie sa te joci cu numerele ca sa obtii ce vrei tu. Pentru ca sunt multe solutii ca din 2 cifre sa formezi numarul 666...deci nu-ti fa griji. :beee:
In ce priveste luna, e ceva straniu....caci cand am citit descrierea ta am avut impresia ca stiam de fenomenul asta, de fapt ca am vazut si eu ceva asemanator...sper ca doar mi s-a parut.

Cum spuneam, ai capacitati paranormale.....ai putea sa inveti in timp sa le controlezi...si sa fii de ajutor. :hi:
0

#5 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 September 2006 - 02:29 PM

Nu a fost un joc, pur si simplu asa mi-a venit sa fac si a iesit ceea ce se vede. Dar nu cred ca un numar care-si urmeaza ordinea fireasca intr-un sir poate face raul despre care se vorbeste atata in ultimul timp.
Nu stiu daca, intr-adevar, am capacitati paranormale. Problema e ca mi s-au intamplat mai multe lucruri, sa le spun ciudate, dincolo de normalitate, de capacitatea de a le intelege si explica. Daca te intereseaza, unele au fost publicate si pe aici. Dar, nu-mi inchipuiam ca pe un forum de specialitate vor fi privite cu atata scepticism, reticenta si chiar cu dragalasul, "esti nebuna, asa ceva nu se poate". Nu am inventat nimic, nu m-am inspirat de nicaieri, am cerut chiar sa mi se indice sursa, daca exista. Lumea, nu in totalitate, nu este dispusa, inca, sa accepte, sa inteleaga si sa creada ca se intampla niste lucruri peste puterea de intelegere. De ce mie sau vecunului de la doi? Nu stiu daca ne alege cineva, nu stiu de ce trebuie sa se intample. Si-apoi, faptul ca sunt privita ca o ciudata. Este adevarat ca nu tac, spun dinainte anumite lucruri care se vor intampla sau nu se vor intampla si, coincidenta sau nu, este chiar asa cum spun.
Crezi ca as putea fi de ajutor cuiva. Cui si cum si ce-ar trebui sa fac sa fiu de ajutor?
Sigur, ar mai fi multe de spus, de povestit, dar n-as mai vrea sa primesc si alte "complimente" , de aceea incerc sa ma abtin si postez ce cred eu ca ar putea fi credibil si acceptat. Dar, nici asa nu e bine, tot se gasesc carcotasi. :hi:

0

#6 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 03 September 2006 - 12:25 PM

Eu te inteleg si nu te privesc ca pe o ciudata...mai cunosc si pe altii la fel ca tine. De ce sunteti unii alesi? pai poate priviti lucrurile altfel....de ce Einstein a fost geniu si noi nu? asa a fost sa fie si sunt sigura ca menirea ta e sa-ti "controlezi puterile" Cum? hmm..e mai greu si nu stiu unde ai putea sa te duci....ar trebui sa vorbesti cu niste oameni specializati in domeniu.
Logic ca poti fi de ajutor...de ex. daca prevezi un cutremur si stii si unde.....poti salva vieti!! Deci? :offtopic:
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 September 2006 - 12:29 PM

Revin cu intrebarea care mi s-a sters fara sa stiu de ce, a mai vazut cineva luna aia? Erai singura? Vreau numai sa inteleg. NU-mi mai stergeti postul nejustificat. Va rog. Nu insinuez nimic. Sau insinuez, de cand n-am voie sa fac asta?
0

#8 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 03 September 2006 - 12:37 PM

Ti-am raspuns mai sus si raspunsul exista. Si, te rog, sa pui intrebarile calm, nu insinuant. Nu cred ca esti de la politie si nici ca eu ca sunt la interogatoriu.
0

#9 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 September 2006 - 12:43 PM

N-am vazut nici un raspuns la obiect, iti cer scuze. Si, daca recitesc, tot nu-l vad, dar e adevarat si faptul ca am probleme cu vederea in ultimul timp. N-am pretins ca sunt de la politie si nici nu ti-am aplicat vreun interogatoriu, iar faptul ca te simti asa, spune multe despre siguranta de sine apropo de chestiile care ti se intampla. E dreptul meu sa fiu sceptica si sa nu iau tot felul de povesti ca adevarate. Prezenta unui martor la chestia asta iti da credibilitate mai mare. N-am vazut nicaieri unde ai precizat daca au existat martori sau nu.

Nu pun la indoiala sinceritatea ta, dar ma gandesc ca poate ti s-a parut. Poate ai o fantezie mai bogata. Atata tot. Nu te zburli.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 03 September 2006 - 12:44 PM

0

#10 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 03 September 2006 - 02:21 PM

Atat intrebarea ta, cat si raspunsul meu sunt mai sus. Nu inteleg ce vrei? De ce nu citesti cu atentie? Ti-am recomandat sa nu fii superficial daca intr-adevar te intereseaza ceva. Nu vad de ce cineva ar avea ceva cu tine.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Curs de Astrologie Natala in Bucuresti nightwish  20 3.197
Replici noi Atasamente Misterioasa energie Vril
Forta divina a Universului
otilia*  13 12.189
Topic inchis vreau o astrograma
rog sa mi se faca o astrograma( doar ptr astrologi)
IuliachristaL  9 2.535
Topic inchis poveste adevarata mateidinbucuresti  7 2.644
Topic inchis Psihometria
Experiente sau incercari in domeniu...
misela  1 2.621