Noi romanii... Caracteristici negative...
Scris 01 September 2006 - 06:08 AM
Hai sa ne enumeram defectele "ca popor", cu sinceritate...
Scris 01 September 2006 - 07:16 AM
Du-te-n Austria sa vezi rasism, nu la noi. Sau in Franta. Ca sa zic numai din ce stiu.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 01 September 2006 - 07:21 AM
Scris 01 September 2006 - 08:44 AM
Romanii sunt si ei oameni ca toti ceilalti, nu sunt nici mai prosti nici mai destepti nici mai frumosi da nici mai urati, nici mai buni da nici mai rai ca vecinii lor. Unele diferente fata de acestia se datoreaza socializarii gresite, iar aceasta e o problema care are 2 piloni fundamentali, neglijarea educatiei in scoala primara in favoarea unor materii care nu au legatura cu viata si problemele ei, si al doilea lipsa de colaborare in ceea ce priveste educatia intre familie si scoala. Deci in concluzie scoala cu fundament inca ceausist e cauza tuturor problemelor de baza, si nu nationalitatea.
Scris 01 September 2006 - 10:28 AM
Cat priveste pierderea unor relatii benefice pentru individ, cum ar fi colaborarea familie-scoala, pot fi intru totul de acord. Si asta e un fenomen pe care l-am importat cu brio, suprapunandu-i aspecte particulare, mergand pana la absenta familiei din viata tanarului , ai carui parinti lucreaza te miri pe unde, pentru singura valoare pe care o promoveaza societatea occidentala: banul si consumul. Iar cand se vor intoarce acasa vor constata cu amar ca bunul cel mai de pret, generatia viitoare, este pierduta pe vecie! Ba mai mult acesti copii incep sa urmeze modelul parintilor lor (neavand alt model, bineinteles) si vor fi niste alienati care bat tarile lumii in cautarea unui .... miraj!
Scris 01 September 2006 - 10:40 AM
spinelli, la Sep 1 2006, 12:28 PM, a spus:
Occidentalii au nevoie de romani ca de un dop in f..nd ia uitete ce incantati sunt englezii ca vin romanii la lucru. Diplomele doctorilor nici nu sunt recunoscute aici asa ca de angajat ii angajeaza cel mult ca brancadieri, iar pe profesori nu cred ca ii vor angaja in urmatorii 50 de ani nici ca si paznici la WC uri publice.
Daca cineva vrea sa momeasca vre-un roman o face ptr un singur lucru ...si anume ca accepta sa lucreze aceeasi munca pe salar de 4 ori mai mic ca un localnic...sa iti intre bine in cap chestia asta si mai ales sa nu imi povestesti mie, tu de departe, cum e aici la mine acasa, doar ca tu ai auzit niste minciuni!
Scris 01 September 2006 - 07:41 PM
bilu, la Sep 1 2006, 09:44 AM, a spus:
Romanii sunt si ei oameni ca toti ceilalti, nu sunt nici mai prosti nici mai destepti nici mai frumosi da nici mai urati, nici mai buni da nici mai rai ca vecinii lor. Unele diferente fata de acestia se datoreaza socializarii gresite, iar aceasta e o problema care are 2 piloni fundamentali, neglijarea educatiei in scoala primara in favoarea unor materii care nu au legatura cu viata si problemele ei, si al doilea lipsa de colaborare in ceea ce priveste educatia intre familie si scoala. Deci in concluzie scoala cu fundament inca ceausist e cauza tuturor problemelor de baza, si nu nationalitatea.
Subscriu.
Aceasta postare a fost editata de harald: 01 September 2006 - 07:42 PM
Scris 01 September 2006 - 08:00 PM
Amarena, la Sep 1 2006, 08:16 AM, a spus:
Să nu confundăm simplele exprimări verbale, foarte prezente īn Austria şi Franţa (ambele naţiuni "bucurāndu-se" din plin, de exemplu, de dispreţul germanilor
Cānd Joerg Heider (un fel de Vadim Tudor) a ajuns la guvernare īn Austria, Uniunea Europeană a suspendat 14 luni relaţiile politice cu Austria, monitorizānd-o mai sever ca pe ţările candidate, pānă cānd Joerg Heider a plecat guvernator īn Carinthia (Kaernten) o mică provincie de la graniţa cu Slovenia. (echivalent cu situaţia īn care Vadim Tudor ar ajunge prefect de Botoşani
Europa a īnvăţat ceva din ascensiunea lui Hitler la putere,
fiind el tot austriac, de felul lui
dilan, la Sep 1 2006, 11:40 AM, a spus:
Daca cineva vrea sa momeasca vre-un roman o face ptr un singur lucru ...si anume ca accepta sa lucreze aceeasi munca pe salar de 4 ori mai mic ca un localnic...sa iti intre bine in cap chestia asta si mai ales sa nu imi povestesti mie, tu de departe, cum e aici la mine acasa, doar ca tu ai auzit niste minciuni!
Mulţi medici ai văzut tu angajaţi ca brancardieri!
Ce studii ai absolvit, "acolo, la tine acasă" ?
Aceasta postare a fost editata de harald: 01 September 2006 - 08:01 PM
Scris 02 September 2006 - 12:06 AM
harald, la Sep 1 2006, 11:26 PM, a spus:
Uite cum se confirma afirmatiile mele, inainte spuneam ca Romania este tara in care valorile sunt intoarse cu fundul in sus, si uite cum se confirma afirmatia mea.
Hai sa iti dau prima lectie>
Oamenii nu se judeca dupa nivelul de pregatire scolara pe care il au ci numai dupa CARACTERUL LOR, poti sa ai scoala cata vrei si sa nu fii decat un porc ordinar (scuze nu tu personal ci la modul generic oricine) si uite asa vedem ca la conducerea tarii voastre se afla oamenii cu o buna pregatire scolara, care de fapt nu sunt altceva decat niste gunoaie care isi vad exclusiv de propriul interes., dar exemplul nu se opreste aici ci continua in jos, de la medicul cel murdar care isi conditioneaza serviciul medical la profesoara care nu si face treaba la clasa ca sa dea meditatii in particular, si pana la ce vrei tu ....
Acu ca tzi-am dat prima lectie si tzi-am si exemplificat-o putin ...
Hai, dute si te culca ca esti pitic!
Si nu uita ca colega de mai sus avea dreptate ... Omenia nu se invata la scoala .... ba chiar din contra in cazul vostru se pierde prin scoala!
asa ca nu dau doi bani pe scoala voastra si omenia voastra!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
conflictul prim-ministru şi preşedinte
oare aceşti oameni au consilieri? |
vesperala | 212 | 21.323 |
|
Antiteza "HOMO SOVIETICUS"-''HOMO OCCIDENTALIS"
In ce fel gindesc occidentali diferit... |
Rusul Singuratic | 53 | 9.248 |
|
Ziarile in Romania! | medieval | 7 | 3.730 |
|
Romanii o populatie si Romania tara lui Papura Voda ?
Care-i deosebirea intre populatie si popor |
Moftangiu | 39 | 8.462 |
|
Candidaţii la alegerile parlamentare
poziţia lor faţă de revoluţia din 1989 |
Mariusică | 1 | 1.320 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis