Pagina 1 din 1
Primaria Bucurestiului va despagubi soferii care dau in grop
Scris 17 November 2004 - 12:31 AM
:dee In sfarsit.. mai castiga si omul de rand .. cel putin in teorie!:dee Primaria Bucurestiului va despagubii soferii pentru planetarele, rotile rupte, etc.. din cauza gropilor!!! :
:
Scris 17 November 2004 - 10:35 AM
Sincer, mi se pare mai rentabil sa asfalteze ca lumea strazile si sa nu mai fie nevoiti sa despagubeasca soferii din cauza gropilor.... dar ce sa-i faci, e mai usor sa dai niste bani decat sa te apuci serios de treaba!
Scris 17 November 2004 - 02:40 PM
Citeaza
:dee In sfarsit.. mai castiga si omul de rand .. cel putin in teorie!:dee Primaria Bucurestiului va despagubii soferii pentru planetarele, rotile rupte, etc.. din cauza gropilor!!! :
:
Nu cred ca sunt fonduri pentru toate cererile.
Din cate stiu eu firmele de asigurari au numeroase procese pentru recuperarea banilor pe care i-au platit celor cu Casco.
Scris 17 November 2004 - 09:01 PM
Citeaza
Din cate stiu eu firmele de asigurari au numeroase procese pentru recuperarea banilor pe care i-au platit celor cu Casco.
Bani, pai tot ai nostri.. ne mai baga niste taxe sau impozite la masina.. asa ca.. :dee
Scris 20 November 2004 - 11:45 PM
Citeaza
Citeaza
Bani, pai tot ai nostri.. ne mai baga niste taxe sau impozite la masina.. asa ca.. :dee
Nu stiati?
Se plateste taxa de drum de 1 an!(Celebra "taxa Basescu")
Pana acum sa-a platit pentru masinile de transport,dar de la anu' se va plati ptr toate tipurile de masini,iar ptr cele care au platit pana acum
Ma intreb unde sunt banii,ca sunt o gramada de masini ptr care sa-a platit.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Campanie pentru emanciparea politistilor
din postura de vanatori frustrati |
Cavalerul Trac | 16 | 13.984 |
|
sa vorbim si despre asigurare obligatorie auto | _bgd_ | 6 | 8.949 |
|
Euro 3? euro 4? | Jeroen | 1 | 9.960 |
|
Modificari in legislatia RCA in urma plangerii clientilor | Pacomi | 1 | 2.190 |
|
Taxa de prima inmatriculare
...se mai returneaza? |
pana _neagra | 12 | 11.346 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS