Miam luat anu trecut un ABIT Ati Radeon 9600 XT 256 MB (http://www.abit-usa.com/products/graphics/...2&model=167) si nam avut probleme cu ea cateva luni, pana cand miam cumparat un modul de memorie de 512 . Am pus modulu , si in timpu jocurilor murea placa video (disparea imaginea si apareau tot felu de puncte si linii pe monitor, de nu puteai deslusi nimik). Am fost cu pc la service-u de unde miam cumparat memoriile ... au zis ca memoriile is bune , placa video ii stricata ... mam dus cu pc-u la serviceu de unde am cumparat placa video ... or zis baietii ca trebuie schimbate niste condensatoare de pe placa de baza care erau umflate de la caldura si mama nevoii stie din ce alte motive ... leor schimbat si o mers calcu inca vreo 2 luni , nam mai avut probleme cu placa video in timpu asta ... de la un timp iara, aceeasi poveste (murea din nou) ... mam dus cu pc din nou la service si aia mior recomandat sa schimb placa de baza, ca aia ii de vina (cica nu dadea destul curent placii video din) ... miam schimbat si placa de baza - cum am un Athlon Xp 2400 + am fost nevoit sa caut o sapt dupa o placa de baza pe socket A (Ceva de la AsRock - o fost singura pe care am gasito in tot orasu)- abia abia ma gasit . Atunci am zis : In sfarsit am scapat , o sa mearga si calculatoru asta bine . E, asta pana acuma o saptamana cand cosmaru a reinceput . Nici nu mai stiu ce sa fac . Sa se fi stricat placa video , sau sa se fi stricat si placa asta noua de baza , sau poate fi sursa ? Nu mai stiu ....
Va rag , daca aveti vreo idee sau sugestie ca ce sa fac (in afara de sa schimb tot calculatoru) va rog sa ma ajutati. Mersi mult.
P.S. Cine imi da o idee salvatoare ii fac un site gratis
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis