teoria ta, blackkarma , nu se aplica pt toata lumea ... daca oferi totul nu primesti totul de-aia-s io obosita
Relatii! (chestionar adresat femeilor)
Scris 21 September 2006 - 10:10 AM
pai sunt toate ale cate le-ati zis mai sus
teoria ta, blackkarma , nu se aplica pt toata lumea ... daca oferi totul nu primesti totul de-aia-s io obosita
Scris 21 September 2006 - 05:31 PM
Optez pentru one night stand...dar in Norvegia, ca acolo-s noptile de 6 luni!!!
)
Aceasta postare a fost editata de el_gahel: 21 September 2006 - 05:33 PM
Scris 21 September 2006 - 10:26 PM
ellla, la Sep 21 2006, 11:10 AM, a spus:
pai sunt toate ale cate le-ati zis mai sus
si ce mult pret se pare ca pui pe acest ''totul''...ai uitat ca dragostea adevarata e neconditionata....nu oferi totul sperand sa oferi...oferi cu speranta ca cel\cea de langa tine va fi fericita cu ce-i oferi
daca ai bafta..poate primesti in schimb acelasi lucru....poate....un foarte mare poate
Scris 22 September 2006 - 08:34 AM
da, poate ...
stiu ca e neconditionata, stiu prea bine ... totusi ma atashez ... si de aiaic drama...
numa' bine,
stiu ca e neconditionata, stiu prea bine ... totusi ma atashez ... si de aiaic drama...
numa' bine,
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
oare ma mai iubeste? | vis_dulce | 81 | 22.092 |
|
Generalizare prematura | CavalerulJedi | 17 | 4.678 |
|
JIGNIRE
Ce sa fac!!!! |