Relatii! (chestionar adresat femeilor)
Scris 30 August 2006 - 07:18 PM
Aici e invers. Topic pt ei, chestionar pt.noi! Sa va vad, fetelor!
Scris 30 August 2006 - 08:37 PM
Ma mai gandesc. Nu as refuza o relatie de scurta durata dar as accepta si una de lunga durata.
Scris 01 September 2006 - 07:34 PM
nu pot vota, pt ca nu ma pot incadra in nici una din optiunile de mai sus, pt ca eu doresc o relatie de genul: "suntem impreuna cand am eu chef, si nu am datoria sa-ti raportez nimic din ceea ce nu-mi doresc" asa vad eu relatia perfecta
Scris 01 September 2006 - 08:50 PM
Yvonna, la Sep 1 2006, 08:34 PM, a spus:
nu pot vota, pt ca nu ma pot incadra in nici una din optiunile de mai sus, pt ca eu doresc o relatie de genul: "suntem impreuna cand am eu chef, si nu am datoria sa-ti raportez nimic din ceea ce nu-mi doresc" asa vad eu relatia perfecta 
Asa vezi acum relatia perfecta dar peste cativa ani cu siguranta ti se va schimba parerea.Ai incercat sa te pui in locul prietenului tau?Cum te-ai simti daca el ar vedea la fel ca tine relatia perfecta?!Nu stiu ,poate ca gresesc dar......asta e parerea mea
Scris 01 September 2006 - 08:57 PM
Yvonna, la Sep 1 2006, 08:34 PM, a spus:
Da, aşa că "domnişoara perfectă" e singură, ceea ce era de aşteptat, cu această filozofie de viaţă.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
divortat cu 3 copii
traind cu un barbat divortat |
madaly | 71 | 13.955 |
|
pareri de rau
... |
Cris | 23 | 17.774 |