Stilul vestimentar {oglinda personalitatii tale}
Scris 10 December 2007 - 06:19 PM
http://www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSH...rt-ApartDe-Site
Imi plac hainutele de pe siteul asta, mai ales cele de la "city wear". Sunt pe gustul meu.
Daca nu merge linkul, copiati-l in bara.
Imi plac hainutele de pe siteul asta, mai ales cele de la "city wear". Sunt pe gustul meu.
Daca nu merge linkul, copiati-l in bara.
Scris 01 February 2008 - 06:37 PM
O pereche de blugi rosi si tociti, un tricou sifonat, un hanorac spalacit, o sapca sa-mi acopere o parte din fata si o pereche de adidasi fara sireturi.
Scris 10 February 2008 - 02:38 AM
Eu de knd ma stiu am fost obsedata de moda
Cand eram mica adoram sa combin hainele papusilor mele Barbie si chiar sa confectionez.
Iar acuma,toate prietenele mele vin la mine cu intrebari in materie de fashion..sunt ca un fel de stilist pt ele
Cand eram mica adoram sa combin hainele papusilor mele Barbie si chiar sa confectionez.
Iar acuma,toate prietenele mele vin la mine cu intrebari in materie de fashion..sunt ca un fel de stilist pt ele
Scris 10 February 2008 - 07:16 PM
Ultima moda e stilul RBD ....stil pe care nu pot sa il sufar........am boservat ca se mai poarta hainele cu dungi si cu mult roz......inclusiv la tipi........e asa de GAY...........daca cineva se imbraca si se coafeaza ca RBD......nu inseamna ca e cool........e doar o maimutica.......care imita tot ce ii place..........spiritul de turma..........
Scris 12 February 2008 - 12:07 AM
andi_, la Feb 10 2008, 07:16 PM, a spus:
Ultima moda e stilul RBD ....stil pe care nu pot sa il sufar........am boservat ca se mai poarta hainele cu dungi si cu mult roz......inclusiv la tipi........e asa de GAY...........daca cineva se imbraca si se coafeaza ca RBD......nu inseamna ca e cool........e doar o maimutica.......care imita tot ce ii place..........spiritul de turma.......... 
90% dintre hainele mele sunt roz
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
In ce sa ma imbrac azi? | piwik` | 56 | 9.341 |
|
Sa incepem sa avem incredere in produsele online
Moda |
Oanacocollino | 38 | 5.822 |
|