Stilul vestimentar {oglinda personalitatii tale}
Scris 30 August 2006 - 06:43 PM
"Cand te uiti in dulap, ai senzatia ca toate hainele tale au ceva in comun? Sau atunci cand iti cumperi ceva nou de imbracat, observi ca ai tendinta de a alege de fiecare data modele similare - fie ca e vorba de tricouri sport, fuste cu volane sau sacouri severe? Daca raspunsurile sunt afirmative, stai linistita. Nu faci nimic gresit, pur si simplu iti urmezi «stilul».
Pana la urma, ce este stilul? Hai sa-l denumim mai simplu - este personalitatea vestimentatiei tale. Este tendinta innascuta de a favoriza anumite tipuri de haine in defavoarea altora. Unii spun ca e vorba de o mostenire genetica, dar eu cred ca se bazeaza pe un soi de intuitie, pe ceea ce stii ca ti se potriveste, te face sa te simti de milioane si, in acelasi timp, in largul tau."
text luat de aici
deci? te-ai hotarat? ce stil ai ? ce stil crezi ca ti se potriveste? esti multumita de cum te imbraci?
Pana la urma, ce este stilul? Hai sa-l denumim mai simplu - este personalitatea vestimentatiei tale. Este tendinta innascuta de a favoriza anumite tipuri de haine in defavoarea altora. Unii spun ca e vorba de o mostenire genetica, dar eu cred ca se bazeaza pe un soi de intuitie, pe ceea ce stii ca ti se potriveste, te face sa te simti de milioane si, in acelasi timp, in largul tau."
text luat de aici
deci? te-ai hotarat? ce stil ai ? ce stil crezi ca ti se potriveste? esti multumita de cum te imbraci?
Scris 02 September 2006 - 10:30 AM
eu am un stil sport/lejer si cred k mi se potriveste de minune
si da....sunt multumita de cum ma imbrac
Scris 03 September 2006 - 10:09 AM
ce vreau eu sa spun e ca hainele nu e importante
Scris 27 September 2006 - 08:45 PM
prefer sport dar ma imbrac elegant pt ca asa mi se cere in domeniul in care lucrez
Scris 27 September 2006 - 08:53 PM
Sincera sa fiu nu stiu cu ce stil vestimentar ma identific. Depinde de cum ma simt si de ocazie. Dar de obicei imi place sa fiu azi elegant, maine romantic, samd... De obicei sunt o fire foarte schimbatoare, poate de aceea imi plac mai multe stiluri.
Nu imi place sa ma imbrac sport cand ies in oras. In dulapul meu cred ca sunt doar vreo 3 piese sport.
Nu imi place sa ma imbrac sport cand ies in oras. In dulapul meu cred ca sunt doar vreo 3 piese sport.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
banchete, majorate, nunti - sfaturi (teme combinate) |
dianaddd | 157 | 16.682 |
|
Moda "fals"
Exprimati-va parerea |
User09 | 2 | 936 |
|