iau anticonceptionale de 3 luni,as putea sa fac o pauza de luna (urmeaza sa ma operez de apendicita)?sau n-ai voie sa faci pauze asa de mici la intervale scurte?
Pagina 1 din 1
pauza sau nu? ...
Scris 31 August 2006 - 12:42 PM
orchid_girl, la Aug 30 2006, 01:32 PM, a spus:
iau anticonceptionale de 3 luni,as putea sa fac o pauza de luna (urmeaza sa ma operez de apendicita)?sau n-ai voie sa faci pauze asa de mici la intervale scurte?
daca iei anticonceptionale pe omtive de sanatate, inteaba medicul despre pauza!
daca iei anticonceptionale doar anti-conceptie, poti face pauze oricand, oricat... cu sanse mari sa "concepi"...
Scris 04 September 2006 - 09:22 AM
e NECESAR sa faci pauza.. Contraceptivele au ca efect secundar o reducere a numarului de trombocite din sange..Rolul lor e foarte important in coagularea sangelui..deci poate creste riscul de hemoragie in timpul operatiei. Oricum ar fi trbuit sa ti se faca niste analize de sange..daca sunt bune si ai un nr bun de trombocite poate nu trebuie sa le intrerupi..
Eu am descoperit problema asta intamplator si acum mi s-a intrezis sa mai iau contraceptive...Ar fi mai bine sa intrebi un medic.
Eu am descoperit problema asta intamplator si acum mi s-a intrezis sa mai iau contraceptive...Ar fi mai bine sa intrebi un medic.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nu stiu ce am, poate ma ajutati voi | andrei12 | 3 | 5.604 |
|
tarif spital giulesti | tweety_ | 0 | 3.069 |
|
peeling chimic
peeling chimic |