sau Inregistrare

• 31 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Deja-vu sau vise premonitorii? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 04

Scris 15 December 2004 - 09:49 AM

Citeaza

Ce devine cu adevarat interesant este faptul ca acest lucru ni se manifesta tuturor,nu sunt doar niste `incidente rar intalnite`,si oricat ar fi de ciudate de analizat,cred ca noi realizam aceste `indicii` care ne sunt date doar dupa desfasurarea evenimentului in sine,fapt care ar trebui sa ne lumineze si sa realizam acest `ajutor`.

cred ca ar fi un exercitiu foarte util sa ne notam ceea ce visam. De obicei dimineata la prima ora, cum ai deschis ochii visul este inca puternic. Dupa 10 minute ai uitat tot.
0

#22 Utilizator offline   h_3llena 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-December 04

Scris 15 December 2004 - 11:41 AM

cred ca orice as face sau as zice voi o sa continuati sa credeti ca e ceva special cu visele voastre asa ca renunt sa va mai contrazic.
0

#23 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 15 December 2004 - 11:50 AM

Citeaza

cred ca orice as face sau as zice voi o sa continuati sa credeti ca e ceva special cu visele voastre asa ca renunt sa va mai contrazic.

pai asta este eroarea pe care o faci: incerci sa ne convingi de contrariu!
Noi iti acceptam punctul de vedere si opinia dar cel putin eu nu vreau sa te conving de ceva anume. :) Ai toata viata inainte sa-ti schimbi parerea!
Omul cat traieste invata...parca era vorba din batrani!

La fel se intampla si cu astrologia. Exista pareri pro si contra dar ce ma deranjeaza este faptul ca toti incearca sa ma convinga ca sunt un tampit si ca astrologia este de doi bani. ::):
Deci te asteptam in continuare sa discutam! :winca:
0

#24 Utilizator offline   h_3llena 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 December 2004 - 11:54 AM

Stai putin ca nu am zis nimic de astrologie. Cu astrologia sunt foarte de acord dar la capitolul vise nu mai e asa de simplu.
0

#25 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 15 December 2004 - 11:58 AM

Citeaza

Stai putin ca nu am zis nimic de astrologie. Cu astrologia sunt foarte de acord dar la capitolul vise nu mai e asa de simplu.

stiu ca nu ai zis nimic de astrologie!
Dadeam un exemplu concret de neacceptarea a opiniei celuilalt. Nu are nici o legatura cu tine.

Oricum curios faptul ca accepti astrologia dar nu si visele!
0

#26 Utilizator offline   h_3llena 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 December 2004 - 12:04 PM

Cred ca as fi putut fi de acord cu parerea voastra despre vise daca nu ar fi fost un subiect atat de important pentru mine si daca n-as fi facut atatea cercetari pe tema asta.
Iar astrologia o simt de cele mai multe ori pe pielea proprie ca fiind adevarata. Inca nu mi sa-a demonstrat ca nu ar fi adevarata.
0

#27 Utilizator offline   globalix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 24 December 2004 - 10:00 AM

Citeaza

Am trait si eu senzatia de deja-vu de mai multe ori dar nu cu intamplari din vis pur si simplu o secventa din viata de zi cu zi mi se parea extrem de cunoscuta, ca si cuma o mai traisem o data.

Si eu de asemenea am trait de multe ori aceasta senzatie. Ba ,mai mult decat senzatia in sine aveam convingerea ferma ca pot anticipa in amanuntime evenimentele in derulare conform unei imagini anterioare a acestora. Ciudat . Nu?
0

#28 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 26 January 2005 - 09:16 AM

pe linga alte "experiente ciudate" in viate mea.....cele mai freacay mi sa-au parut doua visuri care le-am avut cum sa-a intimplat ceva in visul meu si cind am sunat in Ro sa vorbesc cu mama mea unul dintre visuri sa-a intimplat exact cum am visat in timp ce vorbeam la telefon ( o vizita de prieteni de departe) asta a fost acum vreo 6 ani in urma. Celalat vis sa-a intimplat cu 2 luni in urma si tot asa am visat si nu am sunat in tara imediat dupa ce m-am trezit....am sunat seara...si sa aflu ca visul meu sa-a intimplat exact cind eu am visat.... toate detaliile visului exact pina la "ultima litera".... diferenta de ora -sint cu 10 ore in urma de Ro, bineinteles ca am inceput sa tip in telefon de bucurie...nu-mi venea sa cred ca detaliile erau exact ca in vis.....ceva de nedescris.....oare asta ce sa fie....culmea ca visurile mele sint asa de "reale" cind visez... sotul ride de mine cind ii spun ce am visat eu ....si de multe ori cind visez ca pling, cind ma trezesc am lacrimi in ochi intr-adevar........?
0

#29 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 25 April 2005 - 07:56 AM

De multe ori uit visul dar ramane toata ziua o stare anume generata de acel vis si vrand nevrand ma gandesc la el incercand sa-mi aduc aminte macar un crampei din el.Asta depinde si de stare!Daca e placuta ma bucur sa o traiesc si atat,daca, nu incerc sa explic de ce ca sa o pot depasi. ::o:: :-? :blinca: ! :cry:"
0

#30 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 04 June 2005 - 10:23 PM

...............mi-a placut explictia care a fost data deja-vu-ului-cea legata de subconstient.........la mine deja-vu-rile nu au nici o legatura cu visele pur si simplu simt ca am mai trait momentul........cate o data senzatia devine destul de apasatoare.......eu pur si simplu o detest
......si pe mine visurile sunt un fel de avertismente.......ex:nu invat la biologie visez ca iau 4......in acest caz au un efct benefic deoarece in acest fel mai bun mina si eu sa invat ceva
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 31 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Magia sexuala si spiritualitatea tantrica subarah  234 35.014
Hot Topic (New) Experienta Lion79  53 5.408
Replici noi Avertizari
ce mai e nou la nivel energetic.
vali_  14 4.054
Hot Topic (New) Atasamente "Legarea" ingerilor Bagherra  206 24.605
Replici noi Imagini mentale Chronos  6 825