sau Inregistrare

• 31 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Deja-vu sau vise premonitorii? Evaluare topic: - - - - -

#301 Utilizator offline   Nemeton 

• sweet poison
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 05 June 2011 - 08:58 AM

depinde, uneori nu sunt deloc folositoare, sunt doar dureroase. depinde doar cum percepi si cum te afecteaza, eu ma refer aici mai ales la vise. si mai depinde si la ce varsta experimentezi aceste lucruri, ca la anumite varste pot fi chiar extrem de neplacute.
0

#302 Utilizator offline   Rainha 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-June 11

Scris 14 July 2011 - 05:54 PM

am avut parte de ambele, de cand eram mica. mi se intampla deseori sa visez ceva, ca mai apoi sa se indeplineasca intr-o oarecare masura... si nu ma refer la actiunea in sine dintr-un anume vis, ci ideea/ideile din el. am avut parte chiar si de vise repetitive, respectiv vise ce aveau o anumita legatura cu cele ce urmau.

Aceasta postare a fost editata de Rainha: 14 July 2011 - 05:54 PM

0

#303 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 22 July 2011 - 10:12 AM

am avut vise, i-adevarat ca nu multe la numar, care s-au adeverit in totalitate in realitate.
0

#304 Utilizator offline   Crissy missi 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-September 11

Scris 06 September 2011 - 02:24 PM

interesant subiectul! si eu am vise premonitorii .Dar visele astea se leaga mai mult de relatii. am visat o data un baiat de care sunt indragostita .se uita la mine ,parca era fericit sa ma vada ,si era indragostit de mine dar le spunea celorlalti baieti ca ma uraste , apoi l-am visat ca isi punea niste role negre in picioare , dupa putin timp eram cu cea mai buna prietena in fata casei mele si ascultam o melodie si exact la inceputul melodiei au aparut baietii. a doua zi baiatul pe care l-am visat se uita la mne in felul ala (in felul in care se uita la mine in vis) dar nu vorbea cu mine pentru ca ceilalti baieti ar fi zis ca suntem"iubitei" .dupa putin timp l-am vazut cu perechea neagra de role pe care o visasem exact acelas model (nu l-am vazut niciodata cu role ) .in momentul in care l-am vazut cu rolele mi-a zis in sfarsit ceva (il stiam de mult dar in vacanta aceea nu a vorbit deloc cu mine si imi doream foarte mult asta) .inainte sa apara cu rolele fredonam melodia pe care am visat-o impreuna cu cea mai buna prietena a mea si de atunci cand cant melodia aia sau cand o ascult apare dupa cateva minute persoana de care am nevoie in momentul respectiv.si am avut mai multe vise premonitorii dar mi-ar lua o vesnicie sa le spun pe toate.
0

#305 Utilizator offline   Fler 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-December 11

Scris 12 December 2011 - 09:03 AM

Nu stiu daca e premonitie sau nu?desi nu cred,dar m-i se intampla de regula la filme!!! imi plac filmele cine nu?filme de orice gen,la unele filme pe care nu le-am vazut inca noi aparute, in momentul in care incep sa ma uit la ele stiu ce urmeaza desi nu are cum ca e nou,nu vorbesc despre deducerea subiectului filmului ci despre acea senzatie cand te uiti la un film pe care deja la-i mai vazut stiu ce urmeaza?!!!(nu la toate la unele)si apoi desi stiu ca e nou mai ma uit inca odata la anul filmului si tot nu gasesc cum de as putea sa il fi vazut,ciudat :stars:
0

#306 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 December 2011 - 09:51 AM

Unit topicul "deja vu" la topicul deja existent.
0

#307 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 12 December 2011 - 10:19 AM

Am avut un vis Vineri, m-am trezit foarte incarcata cu energie negativa. Am scapat un pahar din mana, s-a spart si mi-a taiat degetul mic de la mana stanga rau de tot, ca niciodata. Abia dupa 1 ora am controlat hemoragia ... oare ce voie sa-mi zica visul???
Sa nu beau din pahar sau sa nu beau deloc??? eram toata uscata deja si daca n-as fi baut lichide, precis muream ...
0

#308 Utilizator offline   Maxxultra 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-January 12

Scris 22 January 2012 - 06:28 PM

Vezi postareaciuboda, la 14 November 2004 - 08:02 PM, a spus:

Foarte adesea se intampla sa traiesc momente pe care sunt sigur ca le-am visat. Atunci cand se intampla acest lucru este ca si un stop cadru , o fractiune de secunde in care totul se opreste si in acel moment stiu ca am mai 'trait' odata acea scena. La inceput au fost doar impresii, senzatii dar acum uneori pot sti ce se va intampla. Imi dau seama ce urmeaza sa zica persoana respectiva sau ce urmeaza sa faca.
La primele astfel de intamplari nu eram sigur daca visasem sau era doar impresia mea. Am intrebat un profesor de psihologie care mi-a spus ca e ceva foarte normal si se numeste deja vu si nu este ceva ce am visat. Acest raspuns nu m-a multumit pentru ca senzatiile si trairile erau prea puternice. Astfel am decis sa abordez problema dintr-un punct de vedere asa zis stiintific. Am inceput sa-mi notez ceea ce visam iar daca erau vise care ii implicau pe prietenii mei le povesteam si lor. Nu mare mi-a fost surpriza ca acele situatii din vis sa se intample cu adevarat! Sa nu credeti ca visez nu stiu ce grozavii sau lucruri foarte important. Sunt doar scene din viata reala , scene banale. Majoritatea sunt doar secvente foarte scurte, de cateva secunde (cel putin atat imi aduc aminte din vis).
Voi ce credeti despre acest lucru? Ati avut si voi astfel de vise? Este deja vu sau chiar se intampla sa visam?

CIUBODA
www.astroforum.ro

bre nea ciuboda io nu prea le am cu de astea cu forumuri si sa postez ce am visat aseara.insa am vut si io de astea de care ziceti voi acilea.si am avut multe si cu niste detalii de te cacai pe tine.nu mai povestesc acu ca n-am chef dar vreau sa stii si tu (daca n-ai aflat-o inca) ca asta e o refulare a subconstientului care se va(sau s-a) manifeta(t) si pe plan fizic respectiv sub forma pierderii cunostintei sau diagnosticul dat de medicii de la neurochirurgie de la iasi:"hipertensiune intracraniana" sau HIC.asadar mare atentie.mai vb.

Aceasta postare a fost editata de Maxxultra: 22 January 2012 - 06:50 PM

0

#309 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 23 January 2012 - 12:56 AM

Vezi postareaMaxxultra, la 22 January 2012 - 06:28 PM, a spus:

bre nea ciuboda io nu prea le am cu de astea cu forumuri si sa postez ce am visat aseara.insa am vut si io de astea de care ziceti voi acilea.si am avut multe si cu niste detalii de te cacai pe tine.nu mai povestesc acu ca n-am chef dar vreau sa stii si tu (daca n-ai aflat-o inca) ca asta e o refulare a subconstientului care se va(sau s-a) manifeta(t) si pe plan fizic respectiv sub forma pierderii cunostintei sau diagnosticul dat de medicii de la neurochirurgie de la iasi:"hipertensiune intracraniana" sau HIC.asadar mare atentie.mai vb.

Eu zic sa citesti despre deja-vu,apoi poti sa te apuci sa postezi..
0

#310 Utilizator offline   S.A.S 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-February 12

Scris 05 February 2012 - 09:07 PM

super.si mie mi sa intamplat sa visez ce o sa fac si asta ma duce cu gandul la final destination:)))dar nu e cazul
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 31 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Doua spirite, o cale nightwish  6 2.155
Replici noi Prinsa in vis
...
ice_watch  15 3.399
Replici noi Energii, zeitati protectoare AzulaFirePrincess  14 3.162
Hot Topic (New) Atasamente Radiatiile de forma Bagherra  63 19.004
Hot Topic (New) Atasamente Remote Viewing - Vederea de la distanta
Un mod de a experimenta paranormalul, la indemana fiecaruia.
Pippo  48 10.899