Aceasta postare a fost editata de markala: 29 August 2006 - 10:08 AM
Avon vs. Oriflame
Scris 29 August 2006 - 10:03 AM
Ce produse cosmetice preferati? De la Avon sau Oriflame? Sau de la amandoua? De ce?
Scris 29 August 2006 - 06:42 PM
Cum se intampla de obicei 2 se bat si al 3-lea castiga. Desi nu au la fel de multe produse ca si cele 2, Life Care cucereste piata cu ale sale BerlinCosmetics. Ultra cunoscute si apreciate in Germania.
Scris 29 August 2006 - 06:52 PM
prefer oriflame, m-am obisnuit cu aceste produse. Avon n-am incercat cine stie ce, dar tot sunt ok
Scris 31 August 2006 - 08:10 AM
Acuma intrebarea asta e ................buna!
Ca si majoritatea fetele "incepatoare" intr-ale frumusetii, machiajului, am inceput cu farduri Avon.Am fost si distribuitor o vreme .Mi-am convins prietenele ca produsele respective sunt cele mai bune,pana cand m-am convins de calitatea lor.Apoi am trecut la Oriflame, alte produse, alte preturi.........calitatea mai buna.
Si in momentul de fata fosesc Oriflame, creme si alte cateva produse.
Avon: Sampon de par cu aloe si castravete----super buna pentru parul mamei mele
Oriflame: Hidratant cu aloe---- jos palaria, in folosesc de peste 4 ani.E singura crema care o pun pe fata!
Verdict:
Oriflame--90%
Avon ----10%
Ca si majoritatea fetele "incepatoare" intr-ale frumusetii, machiajului, am inceput cu farduri Avon.Am fost si distribuitor o vreme .Mi-am convins prietenele ca produsele respective sunt cele mai bune,pana cand m-am convins de calitatea lor.Apoi am trecut la Oriflame, alte produse, alte preturi.........calitatea mai buna.
Si in momentul de fata fosesc Oriflame, creme si alte cateva produse.
Avon: Sampon de par cu aloe si castravete----super buna pentru parul mamei mele
Oriflame: Hidratant cu aloe---- jos palaria, in folosesc de peste 4 ani.E singura crema care o pun pe fata!
Verdict:
Oriflame--90%
Avon ----10%
Scris 31 August 2006 - 03:31 PM
Produsele de la Oriflame sunt mai bune! Le-am incercat si pe cele de la Avon, dar nu m-au multumit chiar deloc. Prima data am folosit produse Avon ca erau mai ieftina, dar se pare ca pretul conteaza.Pentru cativa lei diferenta chiar simti diferenta in bine a produselor Oriflame.
Scris 31 August 2006 - 09:49 PM
Eu am auzit exact invers. Eu am fost distribuitor Oriflame la inceput, cand abia aparusera. Pe urma, (cu vreun an in urma), sora mea a intrat in Avon, si a zis ca avoanele is mai bune.. Mie mi-au placut amandoua, dar acuma nu mai folosesc decat Gerovital - o crema de noapte si nici un fard, nici un ruj, nici un nimic, numai produse de intretinere.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Masti si tratamente faciale | Impr3ss | 4 | 2.039 |
|
combinarea culorilor ptr un machiaj adecvat scolii sau unor evenimente importante | simalexa | 11 | 13.104 |
|
Fardul de ochi
cel mai bun |
satanika | 4 | 1.841 |
|
adio....cosuri, puncte negre.
100%,rezultate vizibile din primele zile |
Desert_Rose | 48 | 30.525 |
|
Ceaiul verde | amoramo44 | 19 | 25.588 |
Contact
Facebook