sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Baile Herculane, jud. CS Evaluare topic: - - - - -

Poll: Baile Herculane. (14 membri au votat)

Va place statiunea?

1. Da. (10 voturi [71.43%])

Procentaj din vot: 71.43%

2. Nu. (1 voturi [7.14%])

Procentaj din vot: 7.14%

3. Nu am fost inca acolo. (3 voturi [21.43%])

Procentaj din vot: 21.43%

4. Nici o parere. (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Utilizator offline   Armina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-August 06

Scris 29 August 2006 - 09:47 AM

Ati vizitat statiunea? Ce va place si ce nu? Ce parere aveti de cazare? Ce trasee ati realizat? Scrieti aici parerile voastre, ce anume v-a placut, ce obiective turistice ati vazut, impresii...
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 30 August 2006 - 06:57 PM

Vezi postareamarkala, la Aug 29 2006, 10:47 AM, a spus:

Ati vizitat statiunea? Ce va place si ce nu? Ce parere aveti de cazare? Ce trasee ati realizat? Scrieti aici parerile voastre, ce anume v-a placut, ce obiective turistice ati vazut, impresii...

Imi place zona, valea Cernei si traseele turistice din zona ( am facut si traseul spre vf. Domogledul Mare) am vizitat malul romanesc al Dunarii, golful Mraconia, etc. Potentialul turistic este extraordinar. Nu mi-a placut aspectul ponosit al piscinei de la" Hotel Roman", interioarele fiind aceleasi cred ca de pe vremea lu' impuscatu', si cintaretele de muzica pseudopopulara imbracate in haine de strada care iti vine sa le platesti sa NU cinte cit timp stai la masa. Sistemul cu bonuri- o mizerie. Lucruri valoroase: izvoarele de tratament, baile romane.
0

#3 Utilizator offline   pozarul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-August 08

Scris 30 August 2008 - 09:54 PM

Vezi postareamarkala, la Aug 29 2006, 09:47 AM, a spus:

Baile Herculane...statiune frumoasa ...pacat ca nu este ingrijita. Am stat 10 zile la hotel Sara's sons, hotel de 3 stele...probabil la deschidere...''acum s-a pierdut o stea'', bazine ok. Statiunea nu este ingrijita, nu sunt amplasate cosuri de gunoi...sunt doar containere uitate pe strazi pline ochi de gunoaie ce emana mirosuri..., probabil cei de la primaria Herculane sunt in concediu in alte locuri mai ingrijite....pe cine a-ti ales? ca gospodari nu!Imagine amplasataImagine amplasataImagine amplasataImagine amplasataImagine amplasataImagine amplasata

Fisiere atasate

0

#4 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 31 August 2008 - 08:51 AM

Of ce amintiri mi-ai trezit. Nu am mai fost de vreo 6 ani si din pacate am auzit ca totul arata ponosit , multa mizerie si mancarea nu ar fi tocmai buna. Pe vremuri am stat la hotelul Diana, dar cred ca s-au cam inchis toate si acum e in floare agroturismul incat cred ca gasesti sa stai undeva chiar daca nu ai vorbit dinainte. Cel mai cunoscut traseu e pana la Crucea Alba, e si o legenda cum ca de acolo s-ar fi aruncat o fata ca nu vroia sa se marite. De aici fie urci spre Pesterea lui Serban pe care daca vrei sa o vizitezi si in interior trebuie sa iei o lanterna, poti merge pana la capat ca asta are "fund" :P , apoi urci spre Vraful Domogled, care e rezervatie naturala parca. Sau de la Crucea Alba poti cobori, ajungi la un izvoras si de acolo se urca pe o vale ( nu mai stiu cum se numeste ) dar e umbra si racoare fata de traseul pana la Cruce, si vei ajunge intr-o poienita. O data demult era o poienita superba plina de flori, apoi am vazut ca au inceput sa o mai calce oamenii cu niste masini de teren venind dupa lemne. De pe Varf poti cobori pe unde ai urcat sau tocmai prin valea asta de care am pomenit sau poti ajunge in partea cealalata a orasului prin grohotis.
Un alt traseu e pana la Platoul Coronini ( unde mai vin astia de la misa :crazy: ) Izvorul Munk, apoi de aici urci pana la Grota cu aburi si de aici se poate urca in continuare pana la Foisorul verde, Foisorul rosu, Izvorul Elisabeta, apoi se ajunge pe varf sau livada cu peri parca era numita, e tot ca o poienita.
Mai este o pestera, cred ca pesterea haiducilor, nu mai stiu exact cum se numeste, e foarte aproape de poale si se ajunge urcand niste scari. Nu ai voie sa inaintezi prea adnac in ea.
Apoi e raul Cerna care traverseaza orasul si intr-o parte vezi cum apa termala iese din munte ( de la Grota cu aburi ) si se varsa in rau. Mai sunt 7 izvoare, dar nu am fost niciodata. Si pe la muntii din preajma daca ai masina sau iei un bus poti sa urci la Cascada Vanturatoarea care e micuta ea dar cu cadere libera si mai este o cascada tot pe acolo prin preajma dar e in scari. Poti gasi o harta si gasesti locuri de colindat cu ghiozdanelul in spate.
Cand mergeam eu era destul de ingrijit orasul, cladirile ce-i drept cam vechi, dar nu era mizerie, acum vad ca totul se duce de rapa in tara asta 8)
Undeva in centrul orasului este un izvor de unde poti lua apa, nu-i stiu exact proprietatile dar poti face rost de carticele cu istoria orasului si ce au ei de oferit acolo.
Apoi mi-aduc aminte ca a, fost sa vedem un baraj, dar nu-i mai stiu numele. Stiu ca am mers de-a lungul unui raulet, apoi ajungi si poti vizita ca un fel de pestera formatiune interesanta in stanca si apoi cred ca ajungi la baraj. Daca doresti poti vizita si Manastirea Tismana care e prin zona.

Aceasta postare a fost editata de samsara: 31 August 2008 - 08:56 AM

0

#5 Utilizator offline   Ntim 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-March 08

Scris 05 September 2008 - 04:08 PM

E cea mai frumoasa statiune ( zona) din Banat.
Cazare se gaseste pt toate buzunarele, pacat ca e lasata in paragina dar daca lasi orasul statiune si iesi mai departe ai ce sa vezi--cea mai cautata zona e cea la citiva km de iesirea de dupa hotelul Roman spre 7-izvoare.
E pacat sa mergi la 7 izvoare cu masina trebuie mers pe jos aprox-o ora de mers.
Peisajul e superb, merg in fiecare an cel putin 2--3 zile.
Cine vrea face si baie si in mijlocul iernii dupa hotelul Roman sau la 7 izvoare, bai termale cu apa calda.

Fisiere atasate

0

#6 Utilizator offline   flyinguptothestars 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-September 08

Scris 20 September 2008 - 04:25 AM

Vezi postareaNtim, la Sep 5 2008, 05:08 PM, a spus:

E cea mai frumoasa statiune ( zona) din Banat.
Cazare se gaseste pt toate buzunarele, pacat ca e lasata in paragina dar daca lasi orasul statiune si iesi mai departe ai ce sa vezi--cea mai cautata zona e cea la citiva km de iesirea de dupa hotelul Roman spre 7-izvoare.
E pacat sa mergi la 7 izvoare cu masina trebuie mers pe jos aprox-o ora de mers.
Peisajul e superb, merg in fiecare an cel putin 2--3 zile.
Cine vrea face si baie si in mijlocul iernii dupa hotelul Roman sau la 7 izvoare, bai termale cu apa calda.

Eu sunt din Herculane..si vreau sa va spun ca orasul a fost intr-adevar lasat de izbeliste...insa s-a schimbat primarul si oamenii de acolo isi pun nadejdea in capacitatile si corectitudinea lui.Si principalul vinovat de falimentare si ruinarea zonei ca atare este Iosif Armas,care a cumparat aproape toata statiunea si a lasat totul sa dea faliment....Ar trebui pus la zid si impuscat...
0

#7 Utilizator offline   flyleaf 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-September 08

Scris 20 September 2008 - 01:07 PM

fost, placut. vizitat. nu.mi place sa povestesc. presupun ca depinde de gradul fiecaruia de multumire si mai ales de elalonul de comparatie. la venetzia e mai frumos un pic :spiteful: . anyway, e o zona faina, de hoinarit, de vizitat. enjoy it!
0

#8 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 21 September 2008 - 01:24 PM

Cum a zis nuj care la stiri: Portile Herculane 8)
0

#9 Utilizator offline   Ntim 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-March 08

Scris 25 March 2009 - 08:29 PM

Cea mai veche statiune balneo din tara__in ultimii ani lasata in paragina__ cu toate ca pasibilitatile oferite ( de tratament si odihna) aici sunt diverse.
In momentul de fata statiunea functioneaza doar prin ajutorul de stat dat prin biletele de tratament oferite pensionarilor.
Cea mai frumoasa zona e cea la iesirea din statiune dupa hotelul Roman spre zona denumita___7 izvoare__la o ora de mers pe jos nu cu masina ca vi la munte sa te relaxezi sa vezi__peisajul__
Herculane nu inseamna numai ...bai...pentru tratament_inseamna si trasee si plimbari in zona cu un peisaj DEOSEBIT DE FRUMOS in orice anotimp nu numai in sezon.
Cine vrea sa faca bai termale in orice sezon ( inclusiv iarna ) trebuie sa mearga la _7 izvoare__fara sa plateasca nimic, cine vrea confort merge la hotel Roman sau in alte hoteluri.
Posibilitati de cazare sunt pt toate buzunarele de la hotel de 4 stele pina la pensiuni cu tarif decent.
Posibilitati de distractie in afara sezonului nu sunt dar pentru o iesire de 2 3 zile pentru liniste si refacere e perfect.

Fisiere atasate

0

#10 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 26 March 2009 - 09:28 AM

Mai e deschis topic despre Herculane. Frumoasa zona, pacat ca acu e in paragina. Sau au inceput sa se ocupe autoritatile?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nou! Ghidul litoralului romanesc, harti litoral
Revista RiViERA - Ghidul Litoralului Romanesc 2010
Turistlitoral  2 2.110
Replici noi Slanic Moldova
prezentarea statiunii
radu4us  8 10.439
Replici noi Atasamente Aventura in Valea Cernei pe urmele lui Hercules bergwege  17 5.236
Replici noi Despre Sibiu elena a  9 3.272
Hot Topic (New) Atasamente Cheile Nerei
Discutii, povesti, poze, etc
DSpawn  20 37.299