Stufstock 2006 Vama Veche, 1-2 Septembrie
Scris 30 August 2006 - 11:24 AM
Scris 01 September 2006 - 12:07 AM
Scris 03 September 2006 - 06:39 PM
Scris 04 September 2006 - 12:00 AM
I-am vazut pe Phoenix la tv aseara. Nu am crezut ca alaturez niciodata astea doo cuvinte...dar Phoenix-jalnic. Ieseau mai bine daca nu veneau. Trebuia sa se deie bolnavi. In afara de faptul ca ultimile albume in Umbra marelui urs si Baba Novak sant slabe..de-a dreptul patetice, interpretarea hiturilor vechi a fost catastrofala. Neumann saracu`cred ca era "bubuit" rau. Spre ilaritate inclusiv a colegilor lui incurca piesele. La un moment dat facea solo-ul de la Nunta la Negru voda. Covaci si-a pierdut de tot vocea. Baniciu o laleste din ce in ce mai tare in legea lui, parca vine in dorul lelii la cantarile cu Phoenix, si ne serveste un ceai caldut gen "Colibrii". Kappl e tot acolo, iar Tandarica "face diferenta". Desii tipul e tigan canta cu un profesionalism si daruire de "neamt". In schimb tipul de la chitara solo mi-a placut. Cam 5 minute din concert-s-ar putea ca si el sa fii fost "bubuit" un pic prea mult, iar celalt sincer nu stiu ce cauta pe scena.
Nu mai vreau sa vad hal de halul asta de Phoenix. Pe bune.
Scris 04 September 2006 - 09:25 PM
Scris 04 September 2006 - 09:49 PM
Scris 19 October 2006 - 11:02 AM
mareexecutor, la Sep 4 2006, 01:00 AM, a spus:
I-am vazut pe Phoenix la tv aseara. Nu am crezut ca alaturez niciodata astea doo cuvinte...dar Phoenix-jalnic. Ieseau mai bine daca nu veneau. Trebuia sa se deie bolnavi. In afara de faptul ca ultimile albume in Umbra marelui urs si Baba Novak sant slabe..de-a dreptul patetice, interpretarea hiturilor vechi a fost catastrofala. Neumann saracu`cred ca era "bubuit" rau. Spre ilaritate inclusiv a colegilor lui incurca piesele. La un moment dat facea solo-ul de la Nunta la Negru voda. Covaci si-a pierdut de tot vocea. Baniciu o laleste din ce in ce mai tare in legea lui, parca vine in dorul lelii la cantarile cu Phoenix, si ne serveste un ceai caldut gen "Colibrii". Kappl e tot acolo, iar Tandarica "face diferenta". Desii tipul e tigan canta cu un profesionalism si daruire de "neamt". In schimb tipul de la chitara solo mi-a placut. Cam 5 minute din concert-s-ar putea ca si el sa fii fost "bubuit" un pic prea mult, iar celalt sincer nu stiu ce cauta pe scena.
Mai omule, acum m-am uitat la concert, deci nu am fost acolo, si vreau sa iti zic ca aberezi rau de tot. Nush cine e bubuit, [edit]. Nush ce fel de muzica asculti, [edit] Concertul e super, suna f bine, canta toti f bine, mai putin Baniciu, ok, sa zicem un pic lalait, dar pana la categorisirea ta de hal de hal e drum lung , taticule. Ma enerveaza carcotasii ca tine care comenteaza mereu, in general aberatii. Oamenii aia au aproape 60 de ani, varsta la care tie o sa iti pice mancarea din gura probabil si sincer nush daca ai fi in stare sa zbieri pe o scena 2 ore ;). Si pt 60 de ani suna excelent, mai bine decat toti bashitii si lamerii tineri care au fost inaintea lor. Asa ca nu mai comenta tampenii, ca nu de alta, dar mai sunt si oameni care te cred, si e pacat ca pierd multe. Baniciu nu a incurcat nici o piesa si nici Neumann nu a cantat soloul de la Nunta la Negru Voda, sincer nush daca tu ai vreo legatura cu Phoenix si stii melodiile.
Numai de asta mi-am facut cont aici, ca sa iti anulez ineptiile. Si in plus, scrie si tu corect, Colibri cu un singur i, sa se dea, nu sa se deie, Desi cu un i, si tot asa. [edit]
regulament forum
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 22 October 2006 - 09:17 AM
Scris 27 January 2007 - 02:34 PM
Ca au 60 de ani si ca altii pierd una alta din gura la varsta aia, nu e un argument.
Nu pentru mine.
Ceau. Mai treci pe la noi. Pe bune.
Scris 21 September 2007 - 02:07 PM
mareexecutor, la Sep 4 2006, 01:00 AM, a spus:
sincera sa fiu daca as fi in locul tau mi-ar fi rusine sa vorbesc....Nu uita ca aberatiile tale sunt indreptate aspra celei mai mari trupe romanesti.Tu cred ca nu vei cunoaste niciodata nimic la fel de bine asa cum stiu ei muzica.Sunt niste interpreti extraordinari din toate punctele de vedere.Apropo tu ce muzica asculti?
ps: am fost acolo...sa-ti fie rusine
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis