Pagina 1 din 1
Oh! Zodiacul meu! Pluto nu mai e planeta.
Scris 28 August 2006 - 12:45 PM
Hello lume.
Ce se mai intampla acum cu zodiacul meu , acum in aceste momente cand Pluto nu mai guverneaza nimic ... Bietul Pluto nu mai e planeta. CE impact are asupra zodiacului ? (sper sa nu imi raspundeti ... Pluto e tot acolo ...se invarte pe orbita...)
Ce se mai intampla acum cu zodiacul meu , acum in aceste momente cand Pluto nu mai guverneaza nimic ... Bietul Pluto nu mai e planeta. CE impact are asupra zodiacului ? (sper sa nu imi raspundeti ... Pluto e tot acolo ...se invarte pe orbita...)
Scris 28 August 2006 - 01:16 PM
Nu cred ca se schimba nimic.
Nici luna nu e planeta ci satelit natural al Pamantului.
Nici luna nu e planeta ci satelit natural al Pamantului.
Scris 28 August 2006 - 01:18 PM
Din cate stiu eu s-a mai descoperit o planeta si in spatele lui Pluto.
Ce vreau eu sa zic prin postul acesta este ca univerul este intr-o continua miscare. Zodiacele se adapteaza la aceasta miscare a Universului, sau raman batute in cuie ?
Ce vreau eu sa zic prin postul acesta este ca univerul este intr-o continua miscare. Zodiacele se adapteaza la aceasta miscare a Universului, sau raman batute in cuie ?
Scris 28 August 2006 - 06:33 PM
Intrebarea asta nu ar trebui s-o pui astrologilor, ci astronomilor care au decis ca Pluto nu mai e planeta. Dar nu merita efortul, fiindca oricum pe astronomi nu ii intereseaza astrologia. Probabil iti va prinde bine sa inveti sa faci diferenta intre astronomie si astrologie.
Scris 29 August 2006 - 10:26 AM
Fluturel, la Aug 28 2006, 02:18 PM, a spus:
Zodiacele se adapteaza la aceasta miscare a Universului, sau raman batute in cuie ?
observatiile astrologice nu s-au fixat dinstpre Univers, spre oameni, ci invers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si de aceea sunt valabile, orice descoperiri astronomice are avea loc
oamenii au observat ca unii seamana intre ei si au inclinatii comune, dincolo de legaturile de familie
ca sa isi fixeze aceste observatii, intr-o vreme cand nu exista computer... s-au orientat spre ce era cat de cat fix inpreajma - bolta cereasca
Scris 04 September 2006 - 12:22 AM
Fluturel, la Aug 28 2006, 01:45 PM, a spus:
Hello lume.
mie imi place denumirea de 'planetino'.
declar ca ii dau voie sa ma influenteze in continuare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
dansand pisica cu soarecele | ellla | 11 | 4.241 |
|
|
Spyder | 41 | 34.934 |