am si eu nevoie de nishte informatii....cei care au motor banuiesc k se pricep...in legatura cu carenele....cat costa astea mai noi...unde se pot vedea modele.....montatul cat e....se pot mont pe orice sau ....doar pe anumite modele....???
Pagina 1 din 1
carene need help...care se pricepe
Scris 28 August 2006 - 02:57 PM
uite aici http://www.motociclism.ro/forum/ o sa obtii toate raspunsurile de care ai nevoie...bafta
Scris 21 September 2006 - 10:14 AM
E ca si cum i-ai zice sa caute pe Google, ca o sa gaseasca...
Carenele costa de la 100 euro un set pana la peste 1000. Daca vrei sa-ti montezi pe un motor naked atunci intai trebuie sa cauti seturi dedicate - preturile la cele noi incep de la 5-700 de euro. Atentie ca ai nevoie si de alt far, sa te uiti sa fie inclus in pret.
De adaptat carene e putin mai dificil - trebuie sa gasesti motociclete carenate care au acelasi tip de motor (2 sau 4 cil, in V, linie sau X, racire ulei sau apa, etc) si de aproximativ aceeasi capacitate. Apoi trebuie sa studiezi sistemul de prindere pe cadru, sa fie compatibil. Probabil va trebui adaptat sistemul de prindere si verificat jocurile, cursa ghidonului, garda la sol, etc
Probabil ca un montaj semi-dificil te va ajunge la circa 100-200 euro. Vopsitul in culoare simpla inca vreo 50-100 euro pentru tot motorul.
Carenele costa de la 100 euro un set pana la peste 1000. Daca vrei sa-ti montezi pe un motor naked atunci intai trebuie sa cauti seturi dedicate - preturile la cele noi incep de la 5-700 de euro. Atentie ca ai nevoie si de alt far, sa te uiti sa fie inclus in pret.
De adaptat carene e putin mai dificil - trebuie sa gasesti motociclete carenate care au acelasi tip de motor (2 sau 4 cil, in V, linie sau X, racire ulei sau apa, etc) si de aproximativ aceeasi capacitate. Apoi trebuie sa studiezi sistemul de prindere pe cadru, sa fie compatibil. Probabil va trebui adaptat sistemul de prindere si verificat jocurile, cursa ghidonului, garda la sol, etc
Probabil ca un montaj semi-dificil te va ajunge la circa 100-200 euro. Vopsitul in culoare simpla inca vreo 50-100 euro pentru tot motorul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
oare merita pentru oras? |
Victor Apostu | 7 | 13.148 |
|
Motocicleta de 125cmc | Iany | 1 | 6.318 |
|
ma tot bate gandu sa imi iau scuter firs bike | body_boditza007 | 3 | 6.188 |