Vreau sa ma ingras Teme combinate
Scris 23 April 2005 - 03:55 PM
cine vrea o reteta 100% garantata de ingrasare ?
efect garantat .se va observa numai dupa o saptamana
Scris 10 May 2005 - 05:24 PM
dolly, la Apr 23 2005, 04:55 PM, a spus:
cine vrea o reteta 100% garantata de ingrasare ?
[snapbacca]37573[/snapbacca]
[snapbacca]37573[/snapbacca]
sa fie ieftina.....
am mai incercat yo cu to' felul' de proteine si fiare si creatina si steroizi si carbohidrati si tot nu sa-a adaugat nimica la alea 53 de ca ce le am de la 16 ani (acum' am 22) cre-ca e de la stress....
nici in inaltime n-am mai crescut de la 16 ani (1:70m) am incheieturile mici si palmele la fel...(oare care e faza cu articulatiile ca toti doctorii se uita la asta da' nu mi-au zis nimica)
cea mai buna reteta de ingrasare dupa mine e sa va impacati sufleteste cu ceea ce sunteti (adica nu va mai consumati!)
DAca VREtI SA VA INGRAsAtI NU FACEtI ALCEVA DECAT SA MANCAtI sI SA TRAItI IN NESIMtIRE! exemple o sa vedeti la toate colturile
aaaaaaa...era sa uit de sandwich..ala cu ciocolata si unt...pfuaaahahahahahahai daca sa-a-ngrasat cineva cu mai mult de 2ca sa-mi zica si mie
(bleaaaaaah prea dulce)...ranica_vulpoiu@yahoo.com
Scris 25 October 2005 - 06:37 PM
Salutare....yoo cu ingrasatul nu am probleme insa cu inaltimea da:D am 16 ani facuti acum 2 luni inaltimea de 170 CM shi as vrea sa mnai cresc vre`o 10 centimetri ce`i care cunosc sa raspunda:)
Scris 04 November 2005 - 03:18 AM
si eu am probleme de genul asta.Am 1.78 si 55 kg.Am fost si la doctor , am incercat si produse cu aloe vera si nimic
( Mi au pus un diagnostic care in traducere inseamna
) ca slabesc din cauza stresului.Am sa mai incerc si altele dar...............parca mi am pierdut speranta
Scris 16 November 2005 - 07:22 PM
CINE ARE O METODA PT A MA INGRASA????STIU CA TOATA LUMEA O SA ZICA CEVA DE GENUL:"MANANCA",E UITE CA MANANC SI TOT DEGEABA...CEVA MAI RAPID NU EXISTA???
Scris 18 November 2005 - 02:50 PM
nu cred ca exista nimic rapid. Nu pot spune ca sunt o slabanoaga, dar as vrea si eu sa ma ingras un pic...dar nu reusescsi incerc de ceva vreme..manc cat de des pot si ff mult dulce..si tot degeaba.
Probabil asa iti este metabolismul, si in acest caz nu prea ai ce face.
Probabil asa iti este metabolismul, si in acest caz nu prea ai ce face.
Scris 23 January 2006 - 12:36 AM
Ai arderile intense. probabil o tiroida hiperactiva.
Esti o fire mai nervoasa, mai activa?
Maninca piine neagra cu halva. Daca nu te ingrasi NICI ASA FI MULTUMITA CA ARATI CA UN MANECHIN SI CA ESTI INVIDIATA PENTRU SILUETA.
Esti o fire mai nervoasa, mai activa?
Maninca piine neagra cu halva. Daca nu te ingrasi NICI ASA FI MULTUMITA CA ARATI CA UN MANECHIN SI CA ESTI INVIDIATA PENTRU SILUETA.
Scris 23 January 2006 - 03:06 PM
Am si eu aceeasi problema... doar ca eu sunt baiat :| Am 1,90 inaltime si am 65 Kg. Incerc din rasputeri sa ma ingars dar nu reusesc... Am fost la doctor si mi-a spus ca sunt sanatos si ca asa e "firea mea"... Acest raspuns deja nu ma mai satisface. Am de gand sa ma ingras folosind niste adaosuri nutritioniste cum iau halterofilii sau cei care fac culturism. Aveti indicatii sau contraindicatii ?
Scris 27 January 2006 - 10:16 PM
eu am 1,92 92 de kg,17 ani.daca vrei sa te ingrasi apucate de un sport care "cere mult de mancare" adika dupa antrenament sa ai o foame de lup.incearca sa consumi deasemenea suplimente proteice din lapte,oua.a te ingrasa nu inseamna neaparat sa pui numa grasime.cel mai indicat este sa dezvoltzi musculatura.nu abuza de alimente grase(slanina,...).Zarul este un aliment foarte bogat in proteine care te-ar putea ajuta sa creshti in masa.pt mai multe detalii consulta si un site de culturism.sa nu intelegi ca itzi recomand neaparat culturismu'
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Doresc sa fac sport sa slabesc |
Raluca27 | 71 | 2.894 |
|
Pulpe | Fashionista` | 18 | 5.809 |
|
Carboxiterapia - Scap de celulita?
Cum sa scap definitiv de celulita?? |