Vreau sa ma ingras Teme combinate
Scris 13 November 2004 - 11:21 AM
Buna am 18 ani si am o problema cred eu.Am 176 cm si 60 cag si de aproximativ 2 ani tot aceasi inaltime si greutate.Eu ma consider slab la greutate, cum as putea sa mai pun cateva cag in plus :?: Si totusi mananc 3 mese pe zi si intre ele. :?:
Scris 13 November 2004 - 03:45 PM
Salut Pazzini, bine ai venit pe Roportal.
Am modificat titlul subiectului pentru a fi mai sugestiv.
Si eu am un coleg care vrea sa se ingrase si nu poate. E drept ca nici nu este cel mai mare mancau. Aceasta este o chestiune care tine si de metabolismul fiecaruia. O sa vezi ca dupa ce vei trece de 40 de ani nu o sa mai stii cum sa slabesti
Daca esti totusi hotarat sa te ingrasi incearca sa vorbesti cu un medic nutritionist sau incearca sa-ti faci o dieta in care aportul caloric sa depaseasca consumul.
Am modificat titlul subiectului pentru a fi mai sugestiv.
Si eu am un coleg care vrea sa se ingrase si nu poate. E drept ca nici nu este cel mai mare mancau. Aceasta este o chestiune care tine si de metabolismul fiecaruia. O sa vezi ca dupa ce vei trece de 40 de ani nu o sa mai stii cum sa slabesti
Daca esti totusi hotarat sa te ingrasi incearca sa vorbesti cu un medic nutritionist sau incearca sa-ti faci o dieta in care aportul caloric sa depaseasca consumul.
Scris 18 November 2004 - 06:45 PM
sunt in aceeasi situatoie ca si Pazzini si stiu cat de greu e sa te ingrasi. dar noi vrem rezultate ptr prezent (nu-i asa?), nu pentru atunci cand vom avea 40 de ani! e nasol ca multi se plang de excesul de grasime, care mai tine un pic cald iarna, dar noi ce facem? si nimeni nu promoveaza retete de ingrasat!!!
Scris 18 November 2004 - 08:43 PM
Eu va recomand sa mancati chestia asta http://www.roportal..../ftopic143.html de 2-3 ori pe zi si de nu va ingrasati...
Scris 19 November 2004 - 09:39 AM
Citeaza
Eu va recomand sa mancati chestia asta http://www.roportal..../ftopic143.html de 2-3 ori pe zi si de nu va ingrasati...
si cum a spus si Doriand diabetul se apropie de tine :twisted: :twisted:
Scris 19 November 2004 - 11:46 AM
multe calorii, dar cred ca nici mie nu mi-ar placea sa mananc atat de dulce! :?
Scris 20 November 2004 - 07:25 PM
Buna seara, iti recomand polen granule, de la magazinele apicola, sau chiar de la plafar, 3 lingurite/zi, o luna. Ai incredere.
Scris 22 November 2004 - 12:08 PM
Nu merge,imi pare rau,iti trimit o adresa a unui medic,care te poate ajuta,
aelade@yahoo.com
ii explici ce te intereseaza,specifici inaltimea,greutatea actuala si virsta.
Bafta!!!
aelade@yahoo.com
ii explici ce te intereseaza,specifici inaltimea,greutatea actuala si virsta.
Bafta!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cellules vacuum | Karma_ | 3 | 1.727 |
|
Dr. Grecu este un profesionist ! | moon12 | 2 | 7.610 |
|
reducerea masei musculare
cum sa imi fac corpul mai moale |