sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vindecare? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Veronica 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-October 05

Scris 16 November 2006 - 08:18 PM

Sansele de eliminare totala a virusului , sunt extrem de mici , iar de viata normala ..nici nu se pune problema !De ce sa ne mintim ..k suntem oameni sanatosi ..cand de fapt toata viata noastra , va fi plina de restrictiiiii ....!!Si lucrul asta ...se intimpla doar prin bunavointza ..cadrelor medicale ..care au ajuns sa-si permita sa aleaga , care traiesti (bine) sau care nu !Sa te duci ptr niste controale de rutina ..si apoi sa te trezesti k lupti ptr viata ta ...este inuman , ce se intimpla!! Cum cineva decide ...cum vei traiiii...sau daca vei traiiii!!Ar fi trebuit sa existe o fundatie ....ptr chestia asta ..cineva TREBUIE tras la raspundere ...chiar asa...o sa stam ..sa ne plangem de mila ...si sa fim pusi la zid de cei sanatosi !! Sa stam sa ne uitam ...cum suntem "omorati" incet ..si cu mult stil! In fine!! Multumesc!
0

#12 Utilizator offline   Jax25 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 15-August 06

Scris 17 November 2006 - 03:53 AM

Vezi postareaVeronica, la Nov 16 2006, 09:18 PM, a spus:

Sansele de eliminare totala a virusului , sunt extrem de mici , iar de viata normala ..nici nu se pune problema !De ce sa ne mintim ..k suntem oameni sanatosi ..cand de fapt toata viata noastra , va fi plina de restrictiiiii ....!!Si lucrul asta ...se intimpla doar prin bunavointza ..cadrelor medicale ..care au ajuns sa-si permita sa aleaga , care traiesti (bine) sau care nu !Sa te duci ptr niste controale de rutina ..si apoi sa te trezesti k lupti ptr viata ta ...este inuman , ce se intimpla!! Cum cineva decide ...cum vei traiiii...sau daca vei traiiii!!Ar fi trebuit sa existe o fundatie ....ptr chestia asta ..cineva TREBUIE tras la raspundere ...chiar asa...o sa stam ..sa ne plangem de mila ...si sa fim pusi la zid de cei sanatosi !! Sa stam sa ne uitam ...cum suntem "omorati" incet ..si cu mult stil! In fine!! Multumesc!

Viata normala e asa cum o ai. cu bune si cu rele. ce sa zica copiii bolnavi de sida din africa, ei pe cine trag la raspundere? nu cred ca cei sanatosi pun la zid pe nimeni, asa faceai tu cand erai sanatoasa si auzeai de cineva bolnav? imaginati-va acum trei generatii, omul dadea intr-o galbejeala, isi revenea incetisor, si traia fericit pana ii venea clipa. ca venea de la ciroza sau de la inima, egal. nu tu antigen, si anticorpi si obsesii despre AST si ALT. ce ar trebui sa bucure pe toti e ca in cam 10 ani vor fiaprobate inca vreo 10 tratemente noi, ceea ce e enorm!!! pana in 90 nici interferon nu exista!
0

#13 Utilizator offline   lory31 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 17 November 2006 - 04:37 AM

Veronica, gresesti enorm...

Hepatita B spre deosebire de hep C o data luata mai ales in perioada tineretii si nu a copliariei, se oate elima deci vindeca. adica anti hbs negativ....ramai cu virusul in sange dar esti imun toata viata si nici nu transmiti virusul. E ca si cum ai fi facut vaccin impotriva hepatitei B.

Uitat-te si tu pe siteuri si vezi ca hep. B in proportie de 90% la adulti il elimina corpul.
0

#14 Utilizator offline   Veronica 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-October 05

Scris 17 November 2006 - 12:25 PM

Vezi postarealory31, la Nov 17 2006, 05:37 AM, a spus:

Veronica, gresesti enorm...

Hepatita B spre deosebire de hep C o data luata mai ales in perioada tineretii si nu a copliariei, se oate elima deci vindeca. adica anti hbs negativ....ramai cu virusul in sange dar esti imun toata viata si nici nu transmiti virusul. E ca si cum ai fi facut vaccin impotriva hepatitei B.

Uitat-te si tu pe siteuri si vezi ca hep. B in proportie de 90% la adulti il elimina corpul.

De un an si ceva ..tot "astept" sa-l elimin , si nimik , voi ajunge la Interferon , si probabil nici atunci nu-l voi elimina,and btw ,cand am fost sanatoasa n-am pus pe nimeni la zid ....eu vorbesc de cand m-am imbolnavit cum am fost tratata ..de "prieteni" ...!!! Si apropo de Africa...sa vorbim totusi de copii nostri din Romania , k avem destui bolnavi de Sida din pacate ...si asta tot prin Bunavoitza ..sistemului medical care "exceleaza" pe an ce trece !! Sper din tot sufletul k toata lumea sa fie bine !!!
0

#15 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 19 November 2006 - 05:19 PM

Vezi postareaRozi, la Aug 30 2006, 08:55 AM, a spus:

Serios!!???

In ce tara ti-au zis tie doctorii ca nu trebuie sa tii regim?

Ca aici toti doctorii o tin intr-una cu regimul si odihna!
In spital ai facut ceva tratament care sa favorizeze eliminarea bilirubinei? Ai mai fost la control?

dupa cate stiu eu, in prezent, doctorii nu mai recomanda regim! cel putin in cazul hepatitei cronice. doar interzic alcoolul si recomanda sa nu se faca abuzuri in alimentatie... :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi bolnava veche-noua doina_veronica  5 4.529
Replici noi am o mare nedumerire carmenstef15  17 10.171