sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Comunismul in Republica Moldova Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   laststand 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 06

Scris 04 December 2006 - 07:41 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Dec 4 2006, 03:23 PM, a spus:

nu am nimic cu ei, nu sunt suparat nici rautacios, sa le fie de bine chiar , dar e bine sa stea acolo in sanul mamei rusie si sa ne lase pe noi in pace...si asa suntem in rahat nu avem nevoie de si mai mult rahat...tara asta se cam imparte in trei ....sudul care este plin de olteni cretini, vestul unde sunt cei mai avansati (daca pot sa zic asa) si estul unde nu ma bag ca nu stiu....ce bine ne statea in 3 tarisoare, dar nu, s-au apucat idiotii sa faca marile uniri

:haha: cum de nu vrei sa ai de-a face nimic cu ei, daca tot esti adeptul maretelor invataturi ale tovarasului Voronin?
România a rămas unicul imperiu din Europa, constituit din Moldova, Dobrogea şi Transilvania. Republica Moldova nu are nevoie de nici un fel de sprijin din partea României. Românii ba se vor fraţi, ba spun că ne vor acorda ajutor în Europa. Dar noi niciodată nu i-am rugat să ne ajute. Dacă nu vor înceta să aibă asemenea atitudine, problema relaţiilor moldo-române va ieşi din hotarele noastre. Vom ruga comunitatea internaţională să intervină. Altă cale de a scăpa de aceste rude nu avem”. (Fragmente din interviul acordat de V. Voronin postului TV NIT, la sfârşitul lunii decembrie 2003)
0

#22 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 04 December 2006 - 08:17 PM

Vezi postarealaststand, la Dec 4 2006, 07:41 PM, a spus:

:haha: cum de nu vrei sa ai de-a face nimic cu ei, daca tot esti adeptul maretelor invataturi ale tovarasului Voronin?
România a rămas unicul imperiu din Europa, constituit din Moldova, Dobrogea şi Transilvania. Republica Moldova nu are nevoie de nici un fel de sprijin din partea României. Românii ba se vor fraţi, ba spun că ne vor acorda ajutor în Europa. Dar noi niciodată nu i-am rugat să ne ajute. Dacă nu vor înceta să aibă asemenea atitudine, problema relaţiilor moldo-române va ieşi din hotarele noastre. Vom ruga comunitatea internaţională să intervină. Altă cale de a scăpa de aceste rude nu avem”. (Fragmente din interviul acordat de V. Voronin postului TV NIT, la sfârşitul lunii decembrie 2003)

Hai să fim serioşi. Chestiile astea îl pot ajuta pe Voronin să-şi demonstreze slugărnicia faţă de Putin, dar în Europa nu le ia nimeni în serios şi n-ar trebui să le luăm nici noi.

Comisia Europeană n-are nevoie să vină Voronin să-i explice cum e cu limba, cum e cu "statalitatea Republicii Moldova" sau cu "imperialismul românesc". Şi înainte de 1989 erau aceleaşi poveşti (şi Voronin era acelaşi :haha: chiar dacă un pic mai jos în funcţie). Cel mai ridicol mi s-a părut în 1986, când Radio Chişinău vorbea despre "cutremurul venit din România" :haha: :haha:
0

#23 Utilizator offline   LightHammer 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 05

Scris 04 December 2006 - 08:31 PM

Vezi postareaharald, la Dec 4 2006, 08:17 PM, a spus:

Cel mai ridicol mi s-a părut în 1986, când Radio Chişinău vorbea despre "cutremurul venit din România" :haha: :haha:

Ce tare e faza cu cutremurul :haha: !
0

#24 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 05 December 2006 - 03:51 PM

Vezi postareanastea, la Nov 12 2004, 10:51 AM, a spus:

Salut!
Eu sunt din Chishinau. ASh vrea sa aflu tot ce credeti voi, romanii de peste Prut despre comunismul din Moldova, shi in general despre noi, moldovenii. VA rog foarte mult, chiar vrem sa shtim ce credeti voi.
Va promit ca in aproximativ o saptamana va spun shi eu ce credem noi despre comunism. O sa fie interesant!

Parerea noastra despre comunism... cred ca la majoritatea le sta in gat doar cand citesc acest cuvant... de obicei se impaca bine cu: saracia lucie, indobitocirea multimii, ipocrizie, oameni cu 2 clase pusi pe functii inalte, mizerie, etc. Cred ca a fost destul...
Despre voi, acea parte care simtiti ca sunteti romani, de la mine, tot respectul... din pacate a trebuit sa treceti prin mai multe greutati decat noi si s-a vazut rezultatul... la fel cum se vede diferentele dintre Romania si celelalte tari din Europa; tot timpul am avut sacalii care ne-au muscat de unde au vrut, am mai avut si viermisorii proprii care au supt si sug in continuare din resursele tarii, deci... greu sa inaintezi in asemenea conditii...
Sa nu mai vorbim de enormul deserviciu adus de problemele din Transnistria, oameni ucisi in acele lupte (si cu ce rezultate?!), rani vizibile si, si mai grav, in suflete... ele se vor transmite din generatie in generatie, sunt convins :spiteful:
Poate si de aceea alegerea variantei comuniste... intr-un fel, disperata; lipsa solutiilor... cam asa ceva va fi poate si la noi... sa nu va mirati sa vedeti in viitor presedinte al Romaniei un becali sau vadim; nimic mai bun decat ceea ce aveti voi acum; un nebun de legat sau un analfabet (grea alegere, nu?); de ce crezi ca au obtinut atatea procente in alegeri PMR ?
In rest, din partea mea, numai bine si sper sa scapati in viitor de aceasta plaga deschisa numita :yahoo: comunism; stim ce inseamna si nu dorim nimanui viata in asemenea conditii... e trist, foarte trist ce se-ntampla cu voi !
0

#25 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 05 December 2006 - 04:18 PM

Vezi postareaDORO, la Dec 5 2006, 03:51 PM, a spus:

Poate si de aceea alegerea variantei comuniste... intr-un fel, disperata; lipsa solutiilor... cam asa ceva va fi poate si la noi... sa nu va mirati sa vedeti in viitor presedinte al Romaniei un becali sau vadim;

Fără supărare, dar asta mai era posibil în România doar prin 1999 sau 2001. Peste 4 săptămâni, România chiar va fi membră a Uniunii Europene, iar asta reprezintă garanţia că Vadim sau Becali se vor limita în cel mai fericit caz (pentru ei) doar la simpla prezenţă în Parlament.

Acum câţiva ani, când Joerg Heider şi faimosul său "Partid al Libertăţii" au ajuns cooptaţi în guvern, Austria a avut 14 luni îngheţate relaţiile cu Uniunea Europeană, deşi era membră cu drepturi depline. A fost monitorizată în tot acest timp de un "Consiliu al Înţelepţilor" şi nu şi-a recăpătat credibilitatea şi drepturile, decât atunci când Heider a ajuns "exilat" guvernator în Kaernten (Carinthia) o provincie sălbatică din zona munţilor Karawanken, de la graniţa cu Slovenia.

Şi asta doar pentru simpla prezenţă în guvern a membrilor Partidului Libertăţii, nu pentru alegeri pe care le-ar fi câştigat Joerg Heider. Aşa că pentru Vadim şi Becali, "la revedere, drum bun". Or să se facă probabil parlamentari europeni şi asta le va satisface orgoliul, dar vreun rol activ în politica României nu vor mai apuca vreodată.
0

#26 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 05 December 2006 - 04:25 PM

Vezi postareaharald, la Dec 5 2006, 09:18 AM, a spus:

Fără supărare, dar asta mai era posibil în România doar prin 1999 sau 2001. Peste 4 săptămâni, România chiar va fi membră a Uniunii Europene, iar asta reprezintă garanţia că Vadim sau Becali se vor limita în cel mai fericit caz (pentru ei) doar la simpla prezenţă în Parlament. [...]
Aşa că pentru Vadim şi Becali, "la revedere, drum bun". Or să se facă probabil parlamentari europeni şi asta le va satisface orgoliul, dar vreun rol activ în politica României nu vor mai apuca vreodată.

Sa dea Dumnezeu !!!!! :yahoo:
Poate le gaseste vreun post ca si ambasadori in Togo sau Burkina Faso... sa-i auzim si sa-i vedem la fel de des ca si pe revolutionarii apropiati lui Iliescu in '89 ! (poate Cuba sau China i s-ar potrivi lui VCT...) :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de DORO: 05 December 2006 - 04:29 PM

0

#27 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 05 December 2006 - 04:34 PM

Vezi postarealaststand, la Dec 4 2006, 07:41 PM, a spus:

:spiteful: cum de nu vrei sa ai de-a face nimic cu ei, daca tot esti adeptul maretelor invataturi ale tovarasului Voronin?

Pe Voronin nu-l asculta nimeni, si ce sa te mai astepti de la el daca e comunist si nici macar nu e roman! Vorbeste numai prostii si din cauza lui se creaza o impresie gresita despre romanii de peste Prut!
0

#28 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 06 December 2006 - 06:31 PM

:friends: Eu,nu am stat de vorba cu Voronin...ci,cu un moldovean...care,mi-a zis ca pe el nu l-ar interesa de care stat apartine Moldova daca el ar trai bine!
Halal patriotism...halal frate! :friends:
0

#29 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 06 December 2006 - 06:39 PM

Vezi postareabagherra, la Dec 6 2006, 06:31 PM, a spus:

:friends: Eu,nu am stat de vorba cu Voronin...ci,cu un moldovean...care,mi-a zis ca pe el nu l-ar interesa de care stat apartine Moldova daca el ar trai bine!
Halal patriotism...halal frate! :friends:

aici sunt deacord cu tine, nu a spus-o deloc bine
insa sa nu uitam ca persoanele care gindesc asa nu sunt asa de multe, sunt unitati....
0

#30 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 06 December 2006 - 06:43 PM

Vezi postarealaststand, la Dec 4 2006, 09:41 PM, a spus:

:friends: cum de nu vrei sa ai de-a face nimic cu ei, daca tot esti adeptul maretelor invataturi ale tovarasului Voronin?

Last...ataci,ataci...tai in carne vie...taie, ca romanii nu au nici o ordonanta 31/2002...de partea lor!
Voi,evreii nu sunteti capabili sa va intelegeti cu fratii vostri...stii tu care...va razboiti la nesfirsit...si ai arati cu degetul pe romani? :friends:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi FMI şi politicile sale. Care politici ? ^Dorin  14 4.248
Hot Topic (New) Alianţa PSD-PNL-PC
Miroase a ciolan, aşa-i?
Dzidzean  68 12.339
Hot Topic (New) Revolutia din 1989
cacealma politica.....adevar sau minciuna
New Task  77 28.538
Hot Topic (New) va reprezinta partidele de pe scena politica?
reprezentare politica
magicianul  21 9.717
Replici noi Ce parere aveti despre Victor Ponta: buna sau proasta? bostes  6 2.560