master_mind, la Aug 25 2006, 11:30 AM, a spus:
sincer inseamna ca te multumesti cu putin ...incearca sa iti stabilesti ca tel perfectiunea ....stiu e sentimentul acela ca ai numai prosti in jurul tau...dar ai grija cateodata ideile bune pot veni de la cei mai putin pregatiti ...viata nu e o linie continua ...si eu am facut multe dar niciodata nu o sa ma plictisesc s-au sa ma opresc sa rad de cel din urma mea ...eventual il trag dupa mine daca nu caut sa urc eu mereu mereu ...de gasit tot timpul vei gasi ceva ...ai citit toate cartile din lume ...ai vazut toate filmele din lume ...ai vazut toate tarile ...ai vizitat toate continentele ....te-ai culcat cu toate femeile ....prea multe de facut ????????????nu stiu sincer cum te-ai plictisit ....timpul e ireversibil .

uf uf uf ... nu ma ajuti prea mult.
parca nu as citi toate cartile, ci doar pe cele care imi pot gidila intelectul ...
parca nu as vedea toate filmele din lume ci doar pe cele care imi pot umple frumos timpul ...
parca nu as vizita toata tarile din lume, iar la continente mai am unul pe care vrea-u sa-l vad neaparat si urmaza sa o fac la anul.
parca nu m-as culca cu toate femeile, parca m-as limita doar la a avea viatza sexuala care ma implineste si imi da incredere in mine nu la experientze nereusite ...