Sper sa terminam macar pe locul 3 dar sa vedem cu cine vom pica in grupe.
Steaua in Liga Campionilor
Scris 24 August 2006 - 09:11 AM
Ieri Steaua s-a calificat in Liga Campionilor dupa o absenta de 10 ani.
Scris 26 August 2006 - 03:03 PM
Si am picat in grupa cu Real MAdrid, Ollimpique Lyon si Dinamo caiev?Ce ziceti avem vreo sansa???
Scris 30 August 2006 - 11:43 AM
ok jucatorii romani sunt "buni" da nu sunt cautati
Ca si parere personala … desi nu as dori lucru asta !! Steaua nu numai ca pleaca cu ultima sansa dar va si termina ultima in grupa cu toate sabiile si pumnalele razboinicilor lui jiji !! Si iara vad ca le rad in nas aia de la Dinamo si Rapid care poate or sa mearga in cupa uefa !!
Toate ca toate numa sa nu se faca de ras -- oricum presa o sa gaseasca "scandal" pentru ca asta se "vinde" si nu din cauza presei … ci a alora care guverneaza in jurul fotbalului !! Daca ei fac scandal cu sau fara motive, cu sau fara probe, pe fatza sau pe la spate -- restu tre sa taca ca sunt "prosti" adica cine are o parere contrarie lor sau ii ataca pe motive intemeiate sau nu ... sunt "prosti sau nebuni sau corupti" !! -- si astfel cine "urla" mai tare e mai tare !! cu astfel de "caractere" mi-e sila sa tin cu o echipa sau alta ... vorba lu Moldogol "mi-e scarba" bleah
PS: eu tin cu Gloria Bistrita
Ca si parere personala … desi nu as dori lucru asta !! Steaua nu numai ca pleaca cu ultima sansa dar va si termina ultima in grupa cu toate sabiile si pumnalele razboinicilor lui jiji !! Si iara vad ca le rad in nas aia de la Dinamo si Rapid care poate or sa mearga in cupa uefa !!
Toate ca toate numa sa nu se faca de ras -- oricum presa o sa gaseasca "scandal" pentru ca asta se "vinde" si nu din cauza presei … ci a alora care guverneaza in jurul fotbalului !! Daca ei fac scandal cu sau fara motive, cu sau fara probe, pe fatza sau pe la spate -- restu tre sa taca ca sunt "prosti" adica cine are o parere contrarie lor sau ii ataca pe motive intemeiate sau nu ... sunt "prosti sau nebuni sau corupti" !! -- si astfel cine "urla" mai tare e mai tare !! cu astfel de "caractere" mi-e sila sa tin cu o echipa sau alta ... vorba lu Moldogol "mi-e scarba" bleah
PS: eu tin cu Gloria Bistrita
Scris 31 August 2006 - 05:19 PM
Bravo Steaua.... Sper sa vad mai multe de la ei...
FoRtZa STEAUA !!
FoRtZa STEAUA !!
Scris 01 September 2006 - 12:28 AM
Sunt stelist de mic copil dar niciodata nu am fost asa de mandru ca tin cu Steaua!
23August forever.
Scris 05 September 2006 - 12:07 AM
Meciurile cu Dinamo Kiev mi se par decisive...pt accederea in Cupa Uefa. Desi tin cu Steaua, nu`i dau nici o sansa sa se califice mai departe in UCL. Nu prea vad de la cine ar mai lua puncte in afara de Dinamo...cu Lyon e foarte greu pt orice echipa, iar cu Realul cu foarte foarte mult noroc pot lua un punct. Desi sta cam prost in atac, sunt convins ca va gasi Capello mutarile care sa revitalizeze atacul madrilenilor.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Cine va iesi campioana Romaniei? | zav | 12 | 11.220 |
|
TSKA Sofia - Steaua | roportal | 22 | 15.947 |
|
Role
Cum imi dau seama ce roti am? |
jtr188 | 5 | 10.105 |