sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sfaturi pentru sani ... de nota 10 Tema pentru fete, dar acceptam si sfaturi de la persoanele de gen masc Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andra_ada 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-July 06

Scris 23 August 2006 - 06:12 PM

Sanii, sunt cei care exprima cel mai bine feminitatea, indiferent ca sunt mari sau mici, ridicati sau nu, ei au puterea de a atrage atentia si nu numai.
Pieptul in sine nu poate fi „antrenat“, dar muschii din interiorul sau, da. Cel mai simplu mod: impreunezi palmele in dreptul sanilor si le presezi una de cealalta timp de 10 secunde. Repeti de 10 ori, de cate 3 ori pe zi.
Un alt exemplu ar putea fi efectuarea de 3 ori pe zi a urmatorului exercitiu:te culci pe spate cu o perna sub cap si umeri. Apuci doua gantere (a cate 500 g fiecare) sau doua sticle de cate 1/2 l, pline cu apa, intinzi bratele lateral si le ridici de 10 ori in sus.
Sutienul, "piesa vestimentara" prezenta in dulapul fiecarei femei , poate sa te "ajute" doar daca forma si marimea sa sunt corect alese. Daca circumferinta este prea mica, face cute si aluneca in sus. Daca vrei sa-ti ridice sanii, sunt perfecte cele care sunt de modelul push-up. Un piept mare are nevoie de un sutien care sa sustina bine, cu bretele late. Cine vrea sa reduca optic marimea sanilor, poarta un sutien cu o croiala speciala(se gasesc in comert foarte multe modele). Iar pentru amatoarele de sport recomand un sutien elastic, care nu reduce libertatea de miscare; la fel de eficient poate fi si un maieu scurt pana sub piept, care este si el elastic si care inlocuieste cu succes sutienul.
Ca si sport cred ca un rezultat rapid si de lunga durata il puteti obtine facand exercitii Tae Bo pentru ridicarea si intarirea sanilor.
Dusurile reci sunt si ele foarte recomandate pentru sani frumosi.

Sa vedem si alte pareri..... din partea voastra......... :)

PS:Intr-un singur punct parerile femeilor si ale barbatilor sunt unanime: sanii trebuie sa fie tari si catifelati, numai buni de mangaiat

Aceasta postare a fost editata de andra_ada: 23 August 2006 - 06:14 PM

0

#2 Utilizator offline   TATIANA 77 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-September 06

Scris 08 October 2006 - 03:45 PM

Ce parere aveti despre un tratament naturist '?eu am inceput unu si sper sa am rezultate .
0

#3 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-September 06

Scris 08 October 2006 - 04:03 PM

am auzit de tinctura de marar pt marirea sanilor, dar nu cunosc rezultate. eu sunt f multumita de mine, ma iubesc, nu am nevoie de tratamente pt marire sau pt tonifiere...(inca).
0

#4 Utilizator offline   TATIANA 77 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-September 06

Scris 08 October 2006 - 04:18 PM

Vezi postareaanna_roxana, la Oct 8 2006, 02:03 AM, a spus:

am auzit de tinctura de marar pt marirea sanilor, dar nu cunosc rezultate. eu sunt f multumita de mine, ma iubesc, nu am nevoie de tratamente pt marire sau pt tonifiere...(inca).

Eu nu am fost dotata prea mult de mama natura ,nu pot spune ca sini miei ar fii chiar o problema...dar iti spun ca am avut acest complex din totdeauna ,tintura de marar am inteles ca ajuta la tonificare lor eu am inceput un tratament si cu multa vointa sper sa reusesc .
0

#5 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-September 06

Scris 09 October 2006 - 04:31 PM

terapia cu tinctura de marar dureaza cam 12-14 luni. deci : Rabdare si Succes !
0

#6 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 16 June 2008 - 04:22 PM

Cateva exercitii:

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata
0

#7 Utilizator offline   Moonchild' 

• beware of falling objects
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 16 June 2008 - 05:54 PM

in ultimele doua era cutremur ;))

satu' arde si baba se piaptana :blink:) ...

ONTOPIC: le-am gasit pe gugal :tease:

Exercitiul nr 1: Avionul

Pentru inceput iti propunem un exercitiu banal. Ai nevoie de un prosop sau de o esarfa. Prinde capetele esarfei astfel incat aceasta sa stea in spatele tau, paralel cu linia bratelor tale, intocmai ca in imaginea alaturata.

Trage omoplatii spre posterior incercand sa micorezi cat mai mult distanta dintre mainile tale - ca si cum mainile tale ar vrea sa se intalneasca la mijlocul esarfei.

Vei simti cum iti lucreaza muschii spatelui, cei din apropierea omoplatilor, dar si partea laterala, externa a sanilor.

Revino in pozitie normala si repeta exercitiul de aproximativ 10 ori.

Daca lucrezi in fata unui calculator trebuie sa nu uiti acest exercitiu niciodata pentru ca te ajuta sa-ti relaxezi si muschii cefei care se incordeaza ingrozitor cand stai toata ziua cu nasul in calculator!

Exercitiul nr 2: Creionul

Ai in continuare nevoie de esarfa sau prosopul de la exercitiul anterior. Deja te simti mai bine si mai relaxata nu-i asa?

Din pozitia pe care o aveai la exercitiul anterior, vei misca bratele sus- jos, alernativ, spre lateral, tinandu-le permanent intinse: in timp ce bratul drept coboara, stangul urca pentru a mentine intotdeauna esarfa intinsa.

Iti exersezi muschii bratului, ai spatelui si evident sanii.

Exercitiul nr 3: Tonifiaza tot!

Pozitia: stai dreapta, cu picioarele usor departate, si mainile pe langa corp. Te vei apleca pe rand, mai intai catre un picior, iar apoi spre celalalt, alternand aceste doua miscari. Odata ajunsa cu capul orientata catre varful piciorului incearca sa tragi cat mai mult de trunchi spre inferior, mentinand spatele drept si executand miscarea din brate - aici vei simti cel mai bine cum lucreaza.

Repeta miscarea si pe celalalt picior. Ai avantajul ca la acest exercitiu lucreaza si muschii fesieri. Ce-ti poti dori mai mult de atat?

Exercitiul nr 4: Leaganul

Este timpul sa exersezi si partea superioara a sanilor. In acest sens, aseaza-te in pozitie sezanda, ca in imaginea alaturata pe o suprafata tare - nu in pat. Trage partea superioara a corpului catre varful degetelor de la picioare. varful nasului priveste inainte. Incearca sa tragi cat mai mult de partea superioara a corpului cu ajutorul bratelor: ele realizeaza efortul.

Treptat, lungeste perioada in care stai in acesta pozitie (vezi foto) pana la cateva minute.

2 ................

Urmeaza zilnic un program de exercitii special pentru frumusetea sanilor si vei fi extrem de feminina si senzuala...

Pentru a invinge varsta si alti factori care pot afecta muschii sanilor, iti propunem niste exercitii simple cum ar fi:

- faceti cateva flotari cu bratele departate, aproximativ 10 minute, zilnic.

- stand in picioare, presati sanii timp de cateva secunde. Acest exercitiu este recomandat pentru intarirea muschilor. Repetati de 20 de ori.

- indicate in fermitatea sanilor sunt si exercitiile de Tae Bo care pot fi realizate atat acasa, cat si intr-o sala de fitness. Cu picioarele intinse, aduceti trunchiul la aproximativ 90 de grade si faceti miniflotari sprijinite pe covor sau pe saltea.

- faceti exercitii cu gantera timp de 10 minute. Alegeti o gantera intre 2-5 kg. Cu spatele drept pe saltea, ridicati bratele cu gantera, deasupra capului. Astfel pectoralii vor deveni fermi.

- faceti ridicari cu gantera stand perfect intinsa cu spatele pe covor. Ganterele trebuiesc aduse deasupra pieptului. Repetati de aproximativ 20 de ori.

- stati in picioare cu pieptul inainte. Aduceti-va omoplatii in fata, imaginandu-va ca strangeti o minge, intre sani. Stati incordate cateva secunde, relaxati-va, dupa care repetati de 20 de ori.

- stati in picioare, avand genunchii indoiti. Prindeti mainile deasupra capului si trageti de ele cat puteti de tare. Repetati de 30 de ori.

Sfaturi pentru mentinerea fermitatii sanilor:

- spalati sanii cu apa rece sau cu apa rece amestecata cu bere.

- cand efectuati exercitiile trebuie sa purtati o bustiera comoda din bumbac, care sa nu stranga sanii. Evitati sutienele cand faceti sport sau jogging.

- stati drepte.

- nu dormiti pe burta.

- evitati pe cat posibil, baile fierbinti.

- renuntati la transportarea greutatilor, pentru a nu afecta coloana si totodata sanii.

Nu uitati ca frumusetea si sanatatea sanilor depinde si de o alimentatie echilibrata, bazata pe legume si fructe. Fiti feminine avand cei mai frumosi sani!
0

#8 Utilizator offline   geo_retehnologizat 

• irelevant
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 26-April 08

Scris 16 June 2008 - 06:01 PM

Vezi postareaandra_ada, la Aug 23 2006, 07:12 PM, a spus:

Pieptul in sine nu poate fi „antrenat“, dar muschii din interiorul sau, da. Cel mai simplu mod: impreunezi palmele in dreptul sanilor si le presezi una de cealalta timp de 10 secunde. Repeti de 10 ori, de cate 3 ori pe zi.
.
.
.
PS:Intr-un singur punct parerile femeilor si ale barbatilor sunt unanime: sanii trebuie sa fie tari si catifelati, numai buni de mangaiat

nu-i mai indicat ca altcineva sa faca acel masaj? de pilda, un barbat! adica nu-i obligatoriu, ci doar recomandare.
0

#9 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 06 December 2008 - 06:07 PM

Dieta pentru sani frumosi
publicat pe 4 Decembrie 2008

Recomanda | Tipareste | Trimite prin Y!M | 2 comentarii »

Cand spunem “sani frumosi” la ce ne gandim? Probabil majoritatea asociaza frumusetea bustului unei femei cu marimea acestuia. Ei bine, frumusetea nurilor are mai multe caracteristici, printre care raportul cu restul corpului (sanii mari pentru un corp firav pot fi prea contrastanti), consistenta, tonicitatea precum si functionalitatea (glanda mamara sanatoasa).

Sunt doua categorii de alimente care ajuta la mentinerea frumusetii sanilor si chiar la marirea acestora: o categorie “buna” si una “rea”. Mai exact, o serie de alimente precum dulciurile (cu zahar, nu indulcitori artificiali), carnea proaspata de animale/pasari tinere (pui, vitel etc.) ce contine hormoni de crestere, unii aditivi alimentari sintetici, produsele de patiserie produc cresterea sanilor, insa acestia devin moi si “pufosi”, cum se observa la majoritatea femeilor din Occident. Efectele urmarite de femei nu cosntau insa numai in marirea sanilor, ci si in cresterea fermitatii acestora.

Pentru cresterea sanilor si a fermitatii acestora exista o alta categorie de alimente, reprezentata de: legume si fructe proaspete, maslinele negre, uleiul virgin de masline, soia si germeni de soia, grau si germeni de grau, frunzele si semintele de marar, frunzele de telina, alune neprajite, nucile, seminte de floarea-soarelui neprajite si germeni de cereale. Toate acestea nu numai ca asigura cresterea si fermitatea sanilor, dar si simetria acestora si remodelarea intregului organism. Un regim imbogatit cu aceste alimente ar trebui urmat cel putin jumatate de an pentru a observa rezultatele.

Plantele ce contin hormoni

Atentie: femeile cu tulburari menstruale majore, menstruatie abundenta, tumori la nivelul organelor genitale sau noduli la nivelul sanilor nu vor folosi aceste plante.

Pentru frumusetea sanilor este indicat un amestec de plante precum: radacina de lemn dulce, seminte de marar, flori de busuioc si seminte de anason. Toate acestea se macina pana se obtine un praf fin din care se va lua o lingurita dimineata pe stomacul gol in fiecare zi. Pentru a avea un gust bun si pentru a fi mai usor de consumat puteti amesteca praful cu miere, avand grija sa mentineti doza de praf consumata (cateva linguri de amestec cu miere, in functie de cantitatea de miere adaugata).

Uleiuri pentru cresterea sanilor

De obicei folosirea acestor uleiuri se asociaza cu un masaj usor al sanilor, efectual prin manevre circulare si nu sunt indicate femeilor ce prezinta noduli la sani sau alte procese inflamatoare. Cele mai folosite uleiuri sunt:

• Uleiul de marar, pe care il puteti gasi la plafar sau farmacii cu produse naturiste. Daca nu doriti sa il cumparati, il puteti prepara prin macinarea semintelor de marar si amestecarea acestora cu ulei de masline, lasandu-se amestecul la macerat trei saptamani. Acest ulei va fi folosit de doua trei ori pe zi, aplicand o cantitate moderata de ulei pe pielea bustului si masand circular, astfel incat uleiul sa fie absorbit. Este posibil ca la inceputul tratamentului sa apara usoare dureri de sani, care se vor remite in maxim o saptamana.
• Uleiul din germeni de grau, pe care il puteti procura tot de la plafar sau magazinele cu produse naturiste. Dozele de administrare sunt aceleasi, de doua-trei ori pe zi, asociate cu masajul circular al sanilor. Il puteti asocia cu vitamina E, avand un puternic efect estrogen.

Tot ceea ce este natural si protejeaza organismul impotriva cancerului (varza, ceaiul verde, algele marine, uleiul de peste, fructele, legumele) participa de asemenea la frumusetea sanilor prin protectia anticancer pe care o ofera.

http://www.healthy.ro/articol/Dieta-alimen...ni-frumosi.html
0

#10 Utilizator offline   LYDYA.... 

• LYDYA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 01 January 2009 - 07:39 PM

lasa-i sa mai creasca si apoi mai vorbim! :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: