sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema Audio... casti noi,problema veche... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   N!gh7 W0lf 

• Lupu' Iubitor De Noapte
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-August 06

Scris 23 August 2006 - 01:22 PM

Am avut niste casti,la ce dreapta se auzea un bazait...cand trebuia sa se auda ceva,se auzea cu un bazait...Azi dimineata mi-am luat casti noi(300 de mii :spiteful: ).DUpa o ora de folosit,au inceput sa bazaie si astea..de ce oare?Cred ca e ceva de la PC..ce anume?Va rog ,ceva ajutor,ca sunt foarte disperat... :) :spiteful:
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 23 August 2006 - 05:22 PM

FA un update la drivere. Te duci in Cotrol Panel --> System --> Hardware --? Device Manager, si de acolo verifici care e producatorul placii de sunet, respectiv daca e onboard, te ghidezi dupa manualul placii de baza. Intri pe site-u producatorului, si acolo (ar trebui sa) gasesti drivere mai noi.
Daca nu, tasteaza o portiune din numarul de serie al placii pe Google. Ar trebui sa gasesti cateva linkuri utile. Succes!

later: suma de 30RON nu este imensa pentru niste casti. E posibil oare sa bagi fix portiunea responsabila pentru canalul de dreapta sub monitor/unitate/cotul tau, si sa il distrugi cu asta? :)
0

#3 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 24 August 2006 - 06:58 PM

Sau poate ai o problema cu... sursa ?! In ideea in care toate componentele din calculator sunt unite la un loc printr-un ceva anume... prin curent. O sursa care da curent dubios (oscilant) poate cauza anumite defecte deranjante dar incomplete in multe din componentele calculatorului... una din ele este placa de sunet. Cel mai probabil este afectat doar un condensator care are legatura cu placa de sunet... si e posibil sa nu remediezi nimic schmband sursa, dar o investigatie asupra sursei cred ca e binevenita.
0

#4 Utilizator offline   N!gh7 W0lf 

• Lupu' Iubitor De Noapte
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-August 06

Scris 25 August 2006 - 09:36 PM

Vezi postareadaemon, la Aug 23 2006, 06:22 PM, a spus:

FA un update la drivere. Te duci in Cotrol Panel --> System --> Hardware --? Device Manager, si de acolo verifici care e producatorul placii de sunet, respectiv daca e onboard, te ghidezi dupa manualul placii de baza. Intri pe site-u producatorului, si acolo (ar trebui sa) gasesti drivere mai noi.
Daca nu, tasteaza o portiune din numarul de serie al placii pe Google. Ar trebui sa gasesti cateva linkuri utile. Succes!

later: suma de 30RON nu este imensa pentru niste casti. E posibil oare sa bagi fix portiunea responsabila pentru canalul de dreapta sub monitor/unitate/cotul tau, si sa il distrugi cu asta? :yes:

Multumesc de ajutor,asta am facut u update,dar dupa ce am postat prima oara am facut update,atunci m-am gandit,oricum apreciez fapul ca ai ajutat :alien:
--Nu te-am inteles la ce ai adaugat mai tarrziu :tease:
--Multumesc si lui Herr de ajutor,se putea si cum spune el

Aceasta postare a fost editata de N!gh7 W0lf: 25 August 2006 - 09:37 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi nu se mai aprinde computerul