Salut. Ma numesc Geani am 18 ani si am aflat si eu acum 2 saptamani ca am HCV Cronica si transaminazele in jur de 1600. Tratamentul cu Interferon sunt sanse sa scap sau pot scapa de virus definitiv din organism ? ( stiti vreun caz care s-a vindecat) ?
Pagina 1 din 1
Se poate scapa de virus din organism ?
Scris 23 August 2006 - 07:40 AM
geanninio1, la Aug 23 2006, 01:02 AM, a spus:
Salut. Ma numesc Geani am 18 ani si am aflat si eu acum 2 saptamani ca am HCV Cronica si transaminazele in jur de 1600. Tratamentul cu Interferon sunt sanse sa scap sau pot scapa de virus definitiv din organism ? ( stiti vreun caz care s-a vindecat) ?
Da, ai mari sanse sa scapi cu interferon, doar trebuie sa incepi tratamentul cat de curand.
Scris 23 August 2006 - 08:48 AM
Da, hepatita C descoperita devreme si tratata, avand in vedere si varsta ta cand organismul este tanar si in putere sunt mai sanse de vindecare. Vorbeste cu un medic hepatolog sa-ti faca toate analizele necesare intocmirii dosarului si incepe tratamentul cat mai curand. Pana la aprobare, limiteaza-te la mancare si...fara strop de alcool si o viata cat mai linistita, fara excese si stres. Cere doctorului sa-ti faca viremia si biopsia foarte necesare pt. intocmirea dosarului.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sarcina si hepatita B
imunoglobulina |
peliKan | 7 | 8.586 |
|
un fel de cosuri
cosuri |