sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parfumuri deosebite Parerea utilizatorilor despre parfumurile cu feromoni Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Just_me_lady 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-February 11

Scris 04 February 2011 - 11:36 AM

Am cumparat de pe www.parfumcuferomoni.com si sunt foarte multumita. Recunosc ca am fost sceptica la inceput. Am mai multe colege care au folosit aceste parfumuri si sunt foarte multumite. Nu este autosugestie. Stiu sa fac diferenta. Si eu si colegele mele avem contact cu multi barbati in fiecare zi. Indiscutabil se simte diferenta.

Aceasta postare a fost editata de Just_me_lady: 04 February 2011 - 11:37 AM

0

#22 Utilizator offline   Aether. 

• ...infinit...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 04 February 2011 - 12:02 PM

Si...care este diferenta ? ;)

Parfumul este o "atingere" de la distanta. Trebuie sa ai o anumita atitudine cand "porti" un parfum anume. Tine de personalitate si de momentul pentru care-l folosesti.
0

#23 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 04 February 2011 - 12:05 PM

Vezi postareaJust_me_lady, la Feb 4 2011, 11:36 AM, a spus:

Am cumparat de pe www.parfumcuferomoni.com si sunt foarte multumita. Recunosc ca am fost sceptica la inceput. Am mai multe colege care au folosit aceste parfumuri si sunt foarte multumite. Nu este autosugestie. Stiu sa fac diferenta. Si eu si colegele mele avem contact cu multi barbati in fiecare zi. Indiscutabil se simte diferenta.

Aberatii pentru necunoscatori. ;)
0

#24 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 05 February 2011 - 10:05 PM

Vezi postareaJust_me_lady, la Feb 4 2011, 12:36 PM, a spus:

Si eu si colegele mele avem contact cu multi barbati in fiecare zi.

Vă adulmecă, sau cum? Vin pur şi simplu la voi, ca la câini, fără ca să schimbaţi vreo două vorbe, înainte de toate?
Nu de alta, dar noţiunile mele de socializare, se rezumă la dialog. Bine, hai să nu mai punem în calcul şi metode superficiale, precum socializarea online.
0

#25 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 05 February 2011 - 10:09 PM

Faza cu feromonii e adevarata. Insa e vorba despre feromonii naturali, nu de din astia artificiali si dubiosi, care vor sa le minta pe unele doamne ca vor fi adulmecate ca niste cateluse ( :blink: ) in calduri de catre toti masculii ( :yawn: ) de pe raza de actiune a minunatiei odorante.

Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 05 February 2011 - 10:10 PM

0

#26 Utilizator offline   MaîtreParfumeur 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-June 10

Scris 06 February 2011 - 11:09 PM

Sa fiu singurul care a remarcat ca si-a facut contul special pentru postul asta ? Adica pentru reclama ?

In orice caz, site-ul prezentat de acest domn sub acoperirea unui nick tampit (just me lady) vinde produse care reprezinta ultimul bastion al sperantei pentru cei care nu au siguranta de sine si cred ca un parfum cu presupusi feromoni o sa faca treaba pentru ei.

Am intrat pe site din curiozitate si m-a intampinat un "Become women's obsession" haha.
Treaba merge cam asa: iei un parfum d-asta, te parfumezi si femeile o sa sara pe tine. Esti asaltat la propriu. E mai ceva ca-n reclamele Axe cand femeile te alearga =)

Poate ar trebui sa incercati Escentric Molecules care sunt incarcate de ISO E SUPER - un ingriedent chimic ce iar face minuni :rock:))
0

#27 Utilizator offline   Strut 

• Hi sick camion !
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-June 10

Scris 01 June 2011 - 06:20 PM

nu cred ca au vreun efect aceste parfumuri cu feromoni. am folosit si eu si nu s-a intamplat nimic deosebit. :lol:
0

#28 Utilizator offline   Sabrina_me05 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-September 11

Scris 07 September 2011 - 10:56 AM

Vezi postareaParfumuriOk, la 09 April 2008 - 10:52 PM, a spus:

In legatura cu parfumurile de lux... Eu imi cumpar mereu parfumuri de pe www.ParfumuriOK.net si va recomand cu caldura. Acolo gasiti orice parfum existent pe piata la orice cantitate doriti. Parfumurile sunt originale si destul de ieftine in comparatie cu alte parfumerii.

intr-adevar, si pe www.esun.ro sunt Parfumuri care persista si 3 zile !!! de acolo comand in mod constant
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi machiaj pentru banchet
pozeee pls!!
satanika  3 7.570
Replici noi Smokey makeup
how to...?
satanika  6 2.111
Replici noi Chestionar Maybelline
heelp licenta:))
Mucenicue  0 1.134
Replici noi Curs de manichiura pret
cat costa?
Mirunad  0 316
Hot Topic (New) Atasamente Haideti sa ne dam cu parerea...
fotografii ale machiajelor facute de noi...
Aislinn  81 15.587