Sari la conținut
Forum Roportal
simplu

Prima de la guvern daca iti casezi masina!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

AUTOTURISME. Guvernul a decis joi sa acorde prime de 30 milioane de lei pentru orice proprietar care accepta sa isi caseze masina si, apoi, sa cumpere un autoturism nou, primele respective urmand sa fie acordate din Fondul de Mediu. Cuantumul primei va fi scazut din pretul de achizitie al masinii noi, fabricate in Romania. ::cry::

 

poate poate mai castigam.... alegatori nu??!1 ::):

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu este vorba de alegatori. Este o initiativa europeana, aparuta prin '97, menita sa intinereasca parcul auto european si mai ales indepartarea masinilor vechi si mai poluante. La acea vreme, de exemplu, in Italia, aparusera asa-zisele "incentivi", adica procente din pretul masinilor noi, suportate de statul italian. Interesant este faptul ca nu era necesar sa ai o masina veche pe care sa o "tai", pentru a beneficia de aceste reduceri, insa, aceste prevederi sa-au aplicat pe o perioada limitata, la unul sau doi ani. Totusi, cei care "topeau"masina veche, beneficiau de cele mai mari "incentive".

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate bune si frumoase daca sa-ar realiza intr-adevar. Pentru ca am citit un comentariu intr-un ziar care era foarte sceptic in ceea ce priveste posibilitatea practica de a se realiza aceasta operatiune. Motivele invocate erau enormele sume care ar greva bugetul si bulibaseala tipic romaneasca la intocmirea listelor de posesori indreptatiti sa primeasca aceasta facilitate.

Sa traim si sa vedem. Oricum eu sunt sceptic ca se va realiza in curand acest lucru.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×