mirelutza, la Aug 22 2006, 11:47 PM, a spus:
Fac o factura cu valoare de sute de milioane, noi executam lucrari de constructii...
In marketuri e adevarat, facturile se fac computerizat, dar clientul musai tre sa semneze.
Ce ne omoara pe noi contabilii sunt legile...astia de la guvern la cel putin 3 luni mai adopta cate-o ordonanta de urgenta, pe la finante se schimba iar programele..e obositor pt noi, mai ales ca nu putem trimite pe mail declaratiile.
Pana intram in rand cu lumea mai avem multi ani de asteptat. Eu acus tre sa ma duc cu un teanc de declaratii..mor cand ma gandesc la ce cozi tre sa stau
In america nu conteaza ce fel de marfa vinzi, contabilitatea este la fel. Clientul cel mai frecvent al nostru este Donald Trump si-i vindem informatii imobiliare, noi la Phoenix si el in Atlantic City sau unde vrea.
Il facturez ca pe oricine si in 10 -30 de zile ma plateste ca alte firme de investitii gigantice.
NO semnatura clientului necesar !!! Merge pe onoare business-ul, pe Credit !!!
Nu se scot acte din firma, taxele se fac tot pe computer pe un software special si e gata !!! nu ne intreaba nimic nimeni ca le trimitem si cateva cutii de hartoage care suporta ideile si cam atit.
Daca cineva este foarte ordonata (ca mine) in ori ce moment poate sa-si faca taxele !!!
Aici daca as deschide gura cu ciubuc, cred ca m-ar expulza pe Insulele Galapagos sa spal pietrele de rahat de pasari !!! pentru restul vietii mele.
Ia si sticluta de apa cu tine !!!
Contact
Facebook
Twitter
RSS