Contabilitatea firmei ...chiar trebuie sa angajam un contabil ?
Scris 16 February 2007 - 09:18 AM
Scris 16 February 2007 - 09:36 AM
student2007, la Feb 16 2007, 09:18 AM, a spus:
Orice se poate corecta, deşi "contabilii cu experienţă"
Problema cea mai gravă, după părerea mea, este că peste jumătate dintre contabilii disponibili "pe piaţă" nu īnţeleg logica domeniului şi ţin evidenţele ca nişte roboţei, de parcă toate firmele ar fi tonete
exemplu: dacă cineva aduce acum o factură din septembrie 2006, contabila trebuie să o īnregistreze acum, pentru că acum a ajuns la ea. Da' să vezi de cāt show e nevoie, ca să o convingi să facă asta
Aceasta postare a fost editata de harald: 16 February 2007 - 09:40 AM
Scris 16 February 2007 - 10:19 AM
student2007, la Feb 16 2007, 09:18 AM, a spus:
Daca inregistrezi o fact gresit in contab o poti storna trecand la explicatii motivul si carei document fiscal te adresezi pt ca sa stii mai tz ce s-a intamplat si apoi o inregistrezi corect
Scris 16 February 2007 - 10:48 AM
Scris 16 February 2007 - 01:08 PM
harald, la Feb 16 2007, 12:36 AM, a spus:
Eu nu refuz sa recunosc asa ceva ca aici nu este o meserie stresanta contabilitatea doar voluminoasa cateodata.
Insa partea de corectat din anii trecuti este pentru mai inteleptii in meserie si aici insa aici nimeni nu este disperat ca a gresi este uman.
Scris 16 February 2007 - 01:27 PM
nu poti sa pretinzi ca ai experienta decat atunci cand esti la curent cu toate felurile de operatiuni in toate ramurile si asta nu o poti invata de pe o zi pe alta.eu vreau sa invat mai mult dar acum ma multumesc cu ce fac ,dar nu pentru mult timp.
Scris 16 February 2007 - 10:12 PM
student2007, la Feb 16 2007, 04:27 AM, a spus:
Nu inteleg de unde ai asemenea idei dar sint foarte gresite!!! indiferent cu cine ai lucra intr-un birou, tu lucrezi cu capul tau si ai responsabilitatile tale bine limitate si n-ai de ce sa fi complexat inferior sau altfel ca nimeni nu te angajeaza decat pentru capacitatea ta !!! A fi contabil/a buna nu implica altceva decat cunostinte personale !!! Adica treci anii de scoala cu bine dar si intelegi ce faci nu mergi la scoala sa nu fi pe strada doar. Contabilitate inseamna gospodarire, ce ti-ai face tie cu banii tai, dar la munca faci din banii altuia. In State nu te angajeaza indiferent de studii daca ai probleme financiare personale !!! se uita ei la o firma pe profilul tau si de acolo incepe cariera. Vezi ca se invata foarte repede in ziua de azi, n-ai timp destul niciodata!
Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 16 February 2007 - 10:13 PM
Scris 27 February 2007 - 03:44 PM
ipepine, la Aug 21 2006, 11:51 PM, a spus:
Contabil de incredere? Doar traim in Romania........ fiecare cauta sa traga in piept sistemul. Acum depinde si de cifra de afaceri pe care urmaresti sa o ai pentru a-ti alege un contabil. Presupun ca vrei sa optezi penru o microintreprindere.........asa ca poti sa ai un contabil cu care sa optezi pentru o raspundere de 50-50% u in calitate de administrator al firmei si el contabil. Intereseaza-te Nu este greu sa il urmaresti( mai depinde si de cifra de afaceri pe care o ai) Oricum iti urez succes in noul tau proiect de viitor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
9lives1left | 3 | 9.828 |
|
Intrebare legata de servicii internet... Cine ma poate ajuta? | Madalina2904 | 0 | 1.497 |
|
Impozit pe profit persoana fizica | alta | 0 | 1.604 |
|
Bonus target | OANA_8 | 2 | 2.910 |
|
Ce inseamna "Stare societate: TRANSFER(SOSIRE) din data de .......... " | ramonika1 | 1 | 4.010 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS