Sari la conținut
Forum Roportal
ipepine

Contabilitatea firmei

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:P salut ,ieri am stat pana am dibuit asa zisul secret ,incep sa inteleg cum merge treaba cu registrul de casa ,nu am o treaba grea de facut insa e greu daca nu iti explica nimeni dar am un avantaj ,invat pe pielea mea ce nu trebuie sa fac,sper sa nu gresesc prea mult pentru ca vreau sa devin o contabila buna ,ce ma intereseaza acum este daca gresesc inregistrarea unei facturi si contabila nu isi da seama la timp ,ce se intampla ?se poate corecta ? :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
sper sa nu gresesc prea mult pentru ca vreau sa devin o contabila buna ,ce ma intereseaza acum este daca gresesc inregistrarea unei facturi si contabila nu isi da seama la timp ,ce se intampla ?se poate corecta ? :roll:

Orice se poate corecta, deşi "contabilii cu experienţă" :P refuză să recunoască. Şi dacă nu-mi place bilanţul depus

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ce ma intereseaza acum este daca gresesc inregistrarea unei facturi si contabila nu isi da seama la timp ,ce se intampla ?se poate corecta ? :roll:

Daca inregistrezi o fact gresit in contab o poti storna trecand la explicatii motivul si carei document fiscal te adresezi pt ca sa stii mai tz ce s-a intamplat si apoi o inregistrezi corect :P sau dc programul iti permite si nu te incurca o poti sterge pur si simplu si o inregistrezi corect.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Orice se poate corecta, deşi "contabilii cu experienţă" :crazy: refuză să recunoască.

 

Eu nu refuz sa recunosc asa ceva ca aici nu este o meserie stresanta contabilitatea doar voluminoasa cateodata.

 

Insa partea de corectat din anii trecuti este pentru mai inteleptii in meserie si aici insa aici nimeni nu este disperat ca a gresi este uman.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai am mult de invatat si sigur o sa gresesc undeva sper ca cel care verifica dupa mine va fii intelegator pentru ca nu am sa o fac intentionat .contabilitatea este frumoasa dar daca lucrii cu cine trebuie si daca te straduiesti sa o stapanesti bine,

nu poti sa pretinzi ca ai experienta decat atunci cand esti la curent cu toate felurile de operatiuni in toate ramurile si asta nu o poti invata de pe o zi pe alta.eu vreau sa invat mai mult dar acum ma multumesc cu ce fac ,dar nu pentru mult timp. :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
contabilitatea este frumoasa dar daca lucrii cu cine trebuie si daca te straduiesti sa o stapanesti bine, nu poti sa pretinzi ca ai experienta decat atunci cand esti la curent cu toate felurile de operatiuni in toate ramurile si asta nu o poti invata de pe o zi pe alta.eu vreau sa invat mai mult dar acum ma multumesc cu ce fac ,dar nu pentru mult timp. :jester:

 

 

Nu inteleg de unde ai asemenea idei dar sint foarte gresite!!! indiferent cu cine ai lucra intr-un birou, tu lucrezi cu capul tau si ai responsabilitatile tale bine limitate si n-ai de ce sa fi complexat inferior sau altfel ca nimeni nu te angajeaza decat pentru capacitatea ta !!! A fi contabil/a buna nu implica altceva decat cunostinte personale !!! Adica treci anii de scoala cu bine dar si intelegi ce faci nu mergi la scoala sa nu fi pe strada doar. Contabilitate inseamna gospodarire, ce ti-ai face tie cu banii tai, dar la munca faci din banii altuia. In State nu te angajeaza indiferent de studii daca ai probleme financiare personale !!! se uita ei la o firma pe profilul tau si de acolo incepe cariera. Vezi ca se invata foarte repede in ziua de azi, n-ai timp destul niciodata!

Editat de Olga Khan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Cei mai multi contabili au de rezolvat situatia zecilor de firme ( daca nu mai mult) si cu totii stim ca ni se intampla sa apara greseli care ne costa pe noi... de vreme ce noi suntem responsabili de firma. Cum putem sa invatam sa ne facem singuri contabilitatea ?... ce trebuie exact sa facem... nu ar trebui sa fie atat de necesar incat sa ne angajam un contabil... mai ales daca suntem studenti, de-abia avem bani pt infiintarea firmei si acum ne trezim ca platim lunar si un contabil... mai bine muncim mai mult la inceput si cand avem bani ne angajam un contabil in care avem incredere...

 

Contabil de incredere? Doar traim in Romania........ fiecare cauta sa traga in piept sistemul. Acum depinde si de cifra de afaceri pe care urmaresti sa o ai pentru a-ti alege un contabil. Presupun ca vrei sa optezi penru o microintreprindere.........asa ca poti sa ai un contabil cu care sa optezi pentru o raspundere de 50-50% u in calitate de administrator al firmei si el contabil. Intereseaza-te Nu este greu sa il urmaresti( mai depinde si de cifra de afaceri pe care o ai) Oricum iti urez succes in noul tau proiect de viitor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×