sarcina si hepatita B imunoglobulina
Scris 21 August 2006 - 12:50 PM
Vreau sa va spun ca am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa ,o dulcica ,asa ca nu va temeti sa faceti copii.
Mai am disponibila o fiola de Imunoglobulina anti hep B ,atunci in disperare de cauza ,am alarmat toti prietenii si am primit doua fiole.Cine are nevoie poate sa -mi scrie pe adresa de mail <liliana_rimondi@yahoo.com>.
Va doresc multa sanatate si curaj.
Scris 21 August 2006 - 04:45 PM
Scris 30 August 2006 - 12:37 PM
peliKan, la Aug 21 2006, 01:50 PM, a spus:
Vreau sa va spun ca am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa ,o dulcica ,asa ca nu va temeti sa faceti copii.
Mai am disponibila o fiola de Imunoglobulina anti hep B ,atunci in disperare de cauza ,am alarmat toti prietenii si am primit doua fiole.Cine are nevoie poate sa -mi scrie pe adresa de mail <liliana_rimondi@yahoo.com>.
Va doresc multa sanatate si curaj.
Felicitari. M-ar interesa profilaxia cu ig. Cum ai procedat sa obtii fioloa? Prin reprezentanti medicali?Cand expira fiola si cat costa?
Scris 05 October 2006 - 06:07 PM
m.c., la Aug 30 2006, 01:37 PM, a spus:
salut Liliana felicitari pentru fetita.Nu am mai putut citi forumul o perioada mai lunga si nu stiu cand anume ai descoperit tu hepatita? Erai deja insarcinata sau stiai inainte? Ai depistat-o in faza cronica?
Eu am descoperit-o deja in faza cronica -purtator inactiv (viremie 350copii/ml ) si inca mi-e teama sa raman insarcinata. Cat costa fiola de imunoglobuline?
Scris 15 October 2006 - 04:03 PM
alsor, la Oct 5 2006, 07:07 PM, a spus:
Eu am descoperit-o deja in faza cronica -purtator inactiv (viremie 350copii/ml ) si inca mi-e teama sa raman insarcinata. Cat costa fiola de imunoglobuline?
am hepatita cronica de 4 ani .Ai viremia foarte mica ,de ce te temi?Stai de vorba cu un infectionist.Fiola costa intre 110 si 170 de euro depinde de cine este produsa .Succes
Scris 15 October 2006 - 10:33 PM
peliKan, la Oct 15 2006, 05:03 PM, a spus:
Ce firma de medicamente comercializeaza fiola de IG. Am viremia 800 copii/ml si sunt din Iasi.
Aceasta postare a fost editata de m.c.: 15 October 2006 - 10:33 PM
Scris 17 October 2006 - 04:06 PM
Pt tine cred ca ar fi f indicata nasterea prin op de cezariana .Vorbeste cu medicul tau ginecolog.
Ce sa facem daca ne-am ales aceasta meserie ! Ne asumam si riscuri !Sunt asistenta de 20 de ani intr-o sectie de chirurgie A.T.I. am facut greseala de-a ma crede invincibila...!!!!!!!!!!!!!!!!Realitatea este alta ....suntem f expusi la contaminarea cu fel de fel de virusi !
Nu dispera !!! Cu siguranta o sa ai un copil sanatos .Gaseste-ti un hepatolog bun si un medic ginecolog bun,si totul o sa fie bine.
Gindeste pozitiv!
Sa fii iubita !!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AgHBs+ 0.300/0.084 | lori_miha | 3 | 4.005 |
|
Maselele de minte | Equilibrium Girl | 2 | 847 |
|
Hepatita C in conditii de tratament cu Metadona