Cea mai ieftina metoda de a vinde printr-un magazin virtual
Scris 02 December 2004 - 09:34 PM
Scris 27 January 2005 - 02:07 PM
Scris 09 February 2005 - 05:46 PM
cum merge ? daca poti sa spui ti-as fi recunoscator.
vinzi pentru romania sau afara???
Merci
Sau ce pagina de web are site-ul ???
Scris 15 May 2005 - 08:52 PM
Bagati voi aici de icaobo... cum merge treaba cu ei? Dezvoltati.
Ideea este ca eu am facut un site in care vreau sa vand anumite servicii, am un cont bancar in EUR la o banca comaneasca si gata. Aici m-am impotmolit. Stiu ca am nevoie de un serviciu care sa-mi faca procesarea cardurilor clientilor. Dar habar n-am cum sa fac asta. Ajutor va rog.
O alta intrebare ar fi... AM NEVOIE DE UN CONT BANCAR MAI SPECIAL PENTRU A PUTEA FACE ACESTE TRANZACTII PE NET?!?
Scris 15 May 2005 - 09:38 PM
http://www.interneti...opic.php?te=271
Dupa ce vei citi acolo ce sume sunt necesare pentru procesarea de carduri online vei intelege ca tot posta romana ramane cea mai buna solutie.
Pe viitor cand piata va creste probabil vor mai scadea preturile.
Scris 31 August 2006 - 06:50 PM
Scris 26 January 2007 - 08:33 PM
Cu respect Marian.
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 05 November 2010 - 08:41 PM
Scris 09 November 2007 - 09:10 AM
1 oscommerce nu este un site nesigur ci din contra este foarte securizat mult mai securizat decat unu custom:
a. pentru ca pe acesta se lucreaza la imbunatatiri de ani de zile ceea ce la unu custom fi sigur ca nu.
b. pentru ca este disponibil un bug report si deja sunt milioane de persoane care il testeaza ceea ce siteul tau nu il va avea nici o data.
c. pentru ca este gratuit iar modificarea este fff usoara daca sti cum e gandita si iti ofera pe langa versiunea finala si o multime de contributii , addonuri daca vreti sa ii spuneti care un om cu minime cunostinte le poate integra.
Dece este vazut oscommerce de programatori o problema? Simplu
foarte simplu, un site facut de la zero implica mult mai multe costuri si aici cei care programeaza pierd. Mandria este cea mai tampa in argumente deoarece sa fimi seriosi ori ce companie ai fi tu nu o sa ajungi la stabilitatea oscommerce pentru ca nu ai resursele uriase pe care le are oscommerce, nu ai sa ai nici o data o echipa de milioane de oameni care sa testeze scriptul pentru un singur client.
Mentaliteatea tampa ca daca e free e prost, asta fratilor numa in romania se intampla sa stiti. Google e free dar ei oricum fac bani daca intelegeti ideea.
Lucrez cu oscommerce si creloaded care este o versiune comerciala a lui oscommerce insa cu ceva modificari de cativa ani si am observat ca majoritatea companiilor mari de afara adopta acest fel de solutii caci isi dau seama de valoarea unui soft testat si mai ales e free, putand sa il modifici. 80% din softurile custom made is codate nepermitand sa modific sursa (o mare tampenie).
Legat de sistemele de plata
Puteti folosi Paypal, epayment, ikobo, moneybookers, si inca vreo 7-8 care sunt in romania.
Pana in ziua de azi nu ma convins nimeni ca un custom e mai bun ca oscommerce .
Legat de atacurile la baza de date sunt posibile daca foloesti versiuni vechi de asemenea is posibile daca serverul unde ai siteul e varza insa in rest e mai mult decat ok.
In legatura cu afirmatia faptului ca siteurile custom is cele mai sigure: NOrmal ca is sigure daca nu sti ce pericole te asteapta. asa ca mai bine folositi ceva la care ii stiti vulnerabilitatile.
Pentru transport poti folosi posta romana si firmele de curierat insa eu recomand posta romana asta inclusiv transport international. Eu am trimis bibelori in america, in 10 zile au fost acolo intacte, si nu este o gluma. Fedex Si UPS nu sunt serios (cei de la noi ) asa ca posta romana rules.
Scris 10 August 2010 - 01:39 PM
Sfatul meu este cand cumparati ceva de la un anumit Magazin Online sa va informati despre respectivul site daca este de incredere sau nu sa nu patiti aceasi pozna ca la all-shops si totul-redus
Cei care au mai patit aceasta problema cu ei sau cu alte site-uri sunt rugati sa posteze aicia commenturi si sa specifice respectivul Magazin Online.
======
Mie unul mi se par cam dubioase aceste meta tag pentru o firma serioasa:
<meta name=”description” content=”All-Shops este un magazin online care comercializeaza produse electronice pentru masina si casa ta, online shop vine kit xenon, bi xenon, xenon hid, 6000K, statii radio, statie radio, media, playere, detectoare radar, gps,camere foto, camere video,calibrare statii, service statii radio, ” />
<meta name=”keywords” content=”statii radio, statie radio, live radio, calibrare statii, cb, live radio, xenon, bi xenon, xenon hid, 6000K, online shop, magazin online, totulredus, gps, camere foto, camere video, detector radar, etilotest, news,” />
<meta name=”description” content=”Totul-redus comercializeaza online produse electronice pentru casa si masina, Totul-redus.ro vinde kit xenon, bi xenon, xenon hid, 6000K, statii radio, statie radio, media, playere, detector radar, gps, camere foto, camere video, calibreaza statii, efectuam service statii radio, navigatii dedicate auto, ” />
<meta name=”keywords” content=”statii radio, statie radio, statie CB, live radio, calibreaza statii, cb, xenon, bi xenon, xenon hid, 6000K, magazin online, totul-redus, gps, camere foto, camere video, detector radar, etilotest, news, pret redus, compara pret, reduceri, promotii, oferte blitz,” />
Scris 11 August 2010 - 11:48 PM
NVr2010, la Aug 10 2010, 01:39 PM, a spus:
In primul rand, acel comment este spam, el fiind postat pe mai multe siteuri. In al doilea rand, vine ca raspuns la reclama negativa (DAR OBIECTIVA SI ADEVARATA) facuta de stafful care intretine cele 2 siteuri atacate aici. Mai exact, siteul acestui mincinos a fost desfiintat de catre ei...el oferind SEO care violeaza termenii si conditiile Google prin folosirea de boti. A si reusit sa insele cativa oameni se pare. Aviz celor care au legatura cu asa ceva, siteul este valvesecurity.ro (moderatori, aceasta nu este o reclama ci un avertisment). Aceasta este clar o campanie de razbunare si, dupa cum vedeti, cel care a inceput o nu are nici cea mai mica idee despre ce inseamna SEO. Sau daca are, sa ne explice ce este ciudat la META TAGurile alea. Sunt perfect corecte si sintetizeaza informatia prezenta pe siteuri. Dar cum indraznesc eu sa contrazig un "guru" al acestor tehnici smile.gif Si referitor la plagiatura, ma intreb unde ai vazut tu asa ceva...sau poate ai folosit un cuvant gresit. Eh, se gasesc dexuri online, nu te speria wink.gif
Referitor la asa-numitele exemple de oameni care au avut experiente neplacute, am dori sa vedem si niste exemple concrete... De vorbit vorbeste oricine, dar mai greu cu dovezile. Asta e prima data cand cineva s a plans de serviciile acelor siteuri, deci imi e neclar de unde vine el cu asa acuzatii. Daca veti cauta pe Google valvesecurity, veti gasi un blog post in care se explica, cu poze cu dovezi cu tot, frauda lui. Cine sa il mai creada dupa asa servicii oferite? Sa nu mentionez amenintari si alte aberatii de ale lui. Este absolut hilar! Si ganditi va, e probabil ca in cativa ani sa reuseasca sa invete sa scrie corect in Romana. Incredibil!
In concluzie, astept parerile voastre obiective referitor la acest spam si reclama negativa falsa.
Aceasta postare a fost editata de Benhatchins: 11 August 2010 - 11:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Metode de livrare a produselor comandate pe un site e-commerce | johnyk_vl | 2 | 2.620 |
|
Librarie digitala | FUSCUS | 4 | 2.293 |
|
Cum se mai pot promova firmele? | Cornelia-si-atat | 0 | 892 |
|
Vanzare de carti pe net
Vanzare de carti pe net |
Andrei_black | 13 | 13.324 |
|
Bursa valutara forex
Cum sa faci bani pe net? |
Bursa_valutara_fx | 3 | 1.778 |