sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Creme contur pentru ochi. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bombonica83 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-November 06

Scris 19 November 2006 - 09:37 PM

multumesc frumos pentru raspunsul rapid. persoana respectiva e din bucuresti? eu locuiesc in iasi. .... HMMM... mai am o multime de intrebari... in legatura cu crema conturi ochi de la Artistry.:
- hidrateaza bine pielea din jurul ochilor? pt ca eu am ridulete fine din cauza deshidratarii
- ce are in compozitie?
- cam ce pret are.
merci!
o seara placuta!:)

in ce tara sunt produse cremele?
0

#22 Utilizator offline   shani 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members

Scris 24 November 2006 - 05:45 PM

ARTISTRY Tratament Time Defiance™ cu Vitamina C şi Ignamă Sălbatică

Un tratament intensiv anti-rid creat pentru a îmbunătăţi aspectul tenului matur. Are un sistem cu două fiole care permite ingredientelor să fie activate dupa ce sunt amestecate, pentru a oferi cele mai bune rezultate. Testele au demosntrat că 100% din subiecţi au obţinut o îmbunătăţire a aspectului ridurilor fine din jurul buzelor după 16 săptămâni de tratament. Ridurile din jurul ochilor au fost reduse cu 58% în aceaşi perioadă. Potrivit pentru toate tipurile de ten inclusiv cel sensibil şi zona delicată din jurul ochilor.

PROPRIETATI

* Conţine vitamina C – compusă din: acid L'ascorbic aprobat de NUTRILITE™ (5%) şi extract de cireşe acerola (500 mg total) cea mai mare concentraţie naturală de vitamina C
* Conţine 15% extract de ignamă sălbatică
* Are un sistem avansat cu două fiole ce permit activarea ingredientelor la amestecarea lor
* Reduce ridurile cu până la 58% în zona ochilor după 16 săptămâni de tratament
* 100% din subiecţi au obţinut o îmbunătăţire vizibilă în ceea ce priveşte ridurile din jurul gurii după 16 săptămâni şi peste 90% în 8 săptămâni
* Testat oftalmologic
* Non-comedogenic
* Fără parfum

AVANTAJE

* Reduce riscul apariţiei ridurilor adânci şi asigură protecţie antioxidantă împotriva radicalilor liberi
* Un extract botanic recunoscut pentru efectele benefice asupra tenului matur
* Permite o prospeţime deosebită a ingredientelor la momentul utilizării – pentru cele mai bune rezultate
* Formulă care reduce iritaţiile din jurul ochilor
* Nu astupă porii

UTILIZARE

Instrucţiuni de amestecare
Tubul 1: Ser de ignamă sălbatică (tub de plastic)
Tubul 2: pudră de vitamina C (tub de sticlă)

* Răsuciţi şi vărsaţi conţinutul tubului 1 (Ser de ignamă sălbatică) în tubul 2 (vitamina C pudră)
* Agitaţi bine până când vitamina C se dizolvă iar lichidul are o culoare uniformă

Aplicare
De două ori pe zi după demachiere şi tonifiere.
Agitaţi bine înainte de utilizare. Înmuiaţi vârfurile degetelor în produs şi aplicaţi uşor în jurul ochilor şi al buzelor, şi în oruce alte zone unde apar rifuri. Poate fi utilizat sigur şi eficient pe toată faţa şi pe gât. După amestecarea ingredientelor, tratamentul activ sete stabil timp de 30 de zile – folosit de două ori pe zi produsul este suficient pentru 30 de zile.

Pretul nu il stiu inca si o sa intreb pe cineva cunoscut. te voi anunta oricum. referitor la faptul ca esti din Iasi iti pot spune ca stiu sigur ca prietenul meu mai trimitea prin tara produse . o sa il intreb cum.

produse in America.

sa sti ca majoritatea datelor sunt luate de pe net si sper sa ajute si pe alte persoane
0

#23 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 25 November 2006 - 10:11 AM

Mie imi pace crema de protectie pentru ochi de la Garnier. Costa 320, merita si nu irita ochii.
0

#24 Utilizator offline   bombonica83 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 November 2006 - 09:21 PM

multumesc Shani
0

#25 Utilizator offline   petronica 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 26 November 2006 - 11:36 PM

pt bombonica 83. sunt si eu din iasi ,hai sa ne intalnim ,sa vezi produsele firmei Hemel ,sunt 100% naturale, iti dau uleiul antirid sa vezi ce face. daca vrei lasa mesaj.
0

#26 Utilizator offline   bombonica83 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 November 2006 - 07:11 AM

Vezi postareapetronica, la Nov 26 2006, 11:36 PM, a spus:

pt bombonica 83. sunt si eu din iasi ,hai sa ne intalnim ,sa vezi produsele firmei Hemel ,sunt 100% naturale, iti dau uleiul antirid sa vezi ce face. daca vrei lasa mesaj.

contacteaza ma pe yahoo pls, vad ca tu nu ai id ul in profil :tease:
0

#27 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 November 2007 - 09:38 AM

Ochii sunt supusi oboselii si imbatranirii premature in conditiile in care stam prea mult in fata calculatorului, citim la o lumina nedecvata, privim prea mult la televizor, mai si imbatranim! Exista si factori termici care influenteaza aspectul ochilor, produc cearcane, grabesc aparitia ridurilor fine de sub ochi, "laba gastii,"care se formeaza in coltul exterior al ochilor, de care nu prea scapa nimeni! Bolile de rinichi sau cele endocrine au un rol esential in aspectul ochilor nostri. Dar as prefera sa ne axam aici doar pe tratamente cosmetice si comprese cu ceaiuri, alte produse din plante sau alte remedii.
Eu folosesc ceai din frunze de vita-de-vie pentru aplicarea compreselor anticearcan, le tin caldute cam 10 minute pe pleoape, cu ochii inchisi (evident!!), apoi aplic un tratament pentru conturul ochilor de la L"Oreal, Combleur Collagene Yeux, e foarte bun, efectul este vizibil imediat si merita incercat. Costa 39,99 lei, dar te tine mult si imbunatateste vizibil aspectul ochilor, dispar cearcanele si se atenueaza liniile fine de pe pleoapa inferioara.
Daca stiti si alte tratamente cosmetice: creme, seruri, etc, care dau rezultate imediate sau pe termen lung, hadeti sa le discutam impreuna. Ochi frumosi tuturor! :pardon:
0

#28 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 November 2007 - 10:58 AM

Cine imi poate recomanda un ser pentru conturul ochilor, dar sa fie natural, un produs cosmetic din extracte preponderent naturale? :P
Cu L'Oreal e ok, dar uneori ma alergizeaza... :cheer:
0

#29 Utilizator offline   roberta25 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-October 07

Scris 20 November 2007 - 09:15 AM

Vezi postareaYdeea, la Nov 19 2007, 10:58 AM, a spus:

Cine imi poate recomanda un ser pentru conturul ochilor, dar sa fie natural, un produs cosmetic din extracte preponderent naturale? :)
Cu L'Oreal e ok, dar uneori ma alergizeaza... :)

eu folosesc produse pe baza de aloe vera, care sint naturale si sint foarte multumita de ele. Planta aloe este cunoscuta inca din antichitate si toata lumea stie ca pina si frumoasa Cleopatra folosea aloe pt a se ingriji si a-si mentine frumusetea.
Iti pot recomanda cu mare placere niste creme foarte bune, dar spune-mi mai multe despre tenul tau.
0

#30 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 November 2007 - 08:59 PM

Vezi postarearoberta25, la Nov 20 2007, 09:15 AM, a spus:

eu folosesc produse pe baza de aloe vera, care sint naturale si sint foarte multumita de ele.
Iti pot recomanda cu mare placere niste creme foarte bune,

Special pentru conturul ochilor, respectiv anticearcan si impotriva ridurilor foarte fine, de expresie, de la coltul ochilor. In rest, nu am probleme, dar uite ca la categoria "creme pentru ochi" toate imi produc un fel de reactie alergica! Daca poti sa imi recomanzi ceva hipoalergic special pentru ochi, multumesc anticipat. Am folosit L'Oreal, Lancome, Estee Lauder, altele, dar nu mi-au folosit, sau efectul a fost unul efemer si nesatisfacator! Mentionez ca nu sunt alergica in general, se pare ca aceste creme de ochi imi produc ceva alergie, sau altceva. Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de Ydeea: 20 November 2007 - 09:04 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Produse Life-Care danutzza  1 1.859
Hot Topic (New) Atasamente Buzele crapate
help
baby_girl  63 28.047
Hot Topic (New) Atasamente Un alt LOOk ? * * * - -
Daca ar fi sa schimbi ceva la tine, care sr fi acel 'ceva' ?
andra_ada  79 17.839
Hot Topic (New) Parfumuri deosebite
Parerea utilizatorilor despre parfumurile cu feromoni
Ochi de Paun  27 19.200
Replici noi Sprancenele, rama fetei!
sprancenele si ingrijirea lor
Catylil  2 1.534