Scris 27 November 2004 - 09:40 PM
Nu vreau sa influentez... vanzarea de autoturisme Dacia, de orice fel, dar vreau sa va spun ca inainte de a pleca din Ro am avut o Dacia SNova o perioada de trei ani, cu motor Renault, cu care am facut 42.000 cam, am batut 1/2 din Europa ( Roma, Innsbrucca, Salonic etc ) si de care am fost f. multumit. In afara de reviziile de 10, 20, 30 si 40.000 cam am mai fost de vreo 2-3 ori in service cu promleme minore - broasca de la usa soferulu, etc, - dar niciodata nu am ramas cu ea in drum, si nu am schimbat nimic la directie!!!. In afara de asta, luati in considerare costul intretinerii, manopera + piese de schimb, care sunt sensibil mai mari la masinile straine. Stiu asta si din proprie experienta si din experienta unor prieteni.
Inainte de a pleca am vandut masina cu 3200E si acum imi pare rau de ea!
Asadar, judecati bine daca sa cumparati o masina veche, aveti grija ca foarte multe sunt aduse din west dupa ce au facut taxi 5-6 ani, au doua, trei sute de mii de cam la bord, cailometrajul dat inapoi si vanduta cu 8.000E, pentru ca are doar... 60.000 cam!!!
Inca o data, nu sunt avocatul nimanui, dar ganditi-va bine inainte de a da 8.000E.
Numai bine,
caomi