in probleme de sex nu suntem pe aceesi lungime de unda
Scris 18 August 2006 - 08:13 AM
Ma inteleg bine cu sotia mea, nu as putea spune ca am probleme in casnicie, in afara de una singura : la pat se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Pentru mine ar fi bine sa o facem mai des, de mai multe ori pe saptamina... pentru ea in schimb ... daca ar fi o data sau de 2 ori pe luna ... poate ar fi ok.
Am incercat sa stau de vorba cu ea, am intrebat-o in fel si chip – si mai delicat si mai vulgar – ce anume vrea, cum sa o stimulez, ce ii place dar .. in zadar. Nu stiu ce sa mai cred, nici cum sa procedez. Si daca va ganditi cumva ca ar avea pe altcineva, sunt sigur ca nu.
Nu m-ar trage firea nici sa caut in alta parte ceea ce nu imi ofera ea pentru ca mi-e teama sa nu complic lucrurile. Nu agreez nici ideea de a-mi reprima dorinta si necesitatea de sex. Sincer cred ca as fi multumit daca acest lucru s-ar intimpla de 2-3 pe saptamana.
Voi ce ati face in locul meu ? Ce ma sfatuiti ?
Scris 18 August 2006 - 08:35 AM
Scris 18 August 2006 - 08:42 AM
Numai ca sotia mea cam de la bun inceput a fost asa. Cum priveste sotul tau aceasta problema ? Nu il deranjeaza ? Cum ai reactiona daca el ar cauta in alta parte ceea ce nu ii oferi tu ?
Scris 18 August 2006 - 08:46 AM
Scris 18 August 2006 - 09:03 AM
Scris 18 August 2006 - 10:08 AM
Fiecare dintre noi, ca toata lumea de altfel, are problemele lui. Ea pe ale ei .. eu pe ale mele. Ne cunoastem de multi ani si de aceea ne mai plangem unul la altul. Atit nimic mai mult. Colegii tai de servici nu au probleme ?
Crede-ma, chiar asa stau lucrurile. Sa nu crezi altceva.
Te-am intrebat ceva. Mi-ar prinde bine parerea ta, sincer. Mersi mult.
Scris 18 August 2006 - 10:40 AM
cneazul, la Aug 18 2006, 09:13 AM, a spus:
Ma inteleg bine cu sotia mea, nu as putea spune ca am probleme in casnicie, in afara de una singura : la pat se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Pentru mine ar fi bine sa o facem mai des, de mai multe ori pe saptamina... pentru ea in schimb ... daca ar fi o data sau de 2 ori pe luna ... poate ar fi ok.
Am incercat sa stau de vorba cu ea, am intrebat-o in fel si chip – si mai delicat si mai vulgar – ce anume vrea, cum sa o stimulez, ce ii place dar .. in zadar. Nu stiu ce sa mai cred, nici cum sa procedez. Si daca va ganditi cumva ca ar avea pe altcineva, sunt sigur ca nu.
Nu m-ar trage firea nici sa caut in alta parte ceea ce nu imi ofera ea pentru ca mi-e teama sa nu complic lucrurile. Nu agreez nici ideea de a-mi reprima dorinta si necesitatea de sex. Sincer cred ca as fi multumit daca acest lucru s-ar intimpla de 2-3 pe saptamana.
Pai ce sa zicem sunt oameni si oameni.
Porbabil in casnicia mea e total pe invers.
Scris 18 August 2006 - 10:46 AM
Scris 18 August 2006 - 10:51 AM
cneazul, la Aug 18 2006, 11:08 AM, a spus:
Deci...nu cred ca paperea mea in mod special te intereseaza asa mult. Cum iti spuneam, suntem preocupati de extrem de alte probleme, ca sa mai conversam despre asta...poate ne ascundem fiecare, poate ne convine situatia....daca m'ar insela?...sincer, nu stiu cum as proceda...dar nu cred ca s'a intamplat pana acum...iar e doar o parere...
Scris 18 August 2006 - 10:53 AM
cneazul, la Aug 18 2006, 09:13 AM, a spus:
Numai ca sotia mea cam de la bun inceput a fost asa. Cum priveste sotul tau aceasta problema ? Nu il deranjeaza ? Cum ai reactiona daca el ar cauta in alta parte ceea ce nu ii oferi tu ?
daca pana acum nu te-a deranjat, de ce acum?!?
cum sta cu sanatatea sotia ta?
unele "probleme feminine" impiedica uneori actul sexual - anumite dureri...
de ce cele mai multe ori, insa, este vorba de stress
cat te straduiesti sa o relaxezi pentru sex?!?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
completare la '' Cum sa o fac sa revina la mine''
dragoste adevarata |
Lee_Cabrera | 1 | 3.268 |
|
Prezervativul...
Necesitate sau...ucigasul placerii? |
crystyann | 123 | 20.953 |