Of of Manelele... (teme combinate)
Scris 19 November 2004 - 12:09 PM
Scris 01 December 2004 - 05:57 AM
Scris 01 December 2004 - 10:37 AM
Citeaza
Vorba lui neica Vadim, "Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane ! " :
Ideea e totusi ca genul asta de muzica aduce enorm de multi bani celor ce il canta. Atata vreme cat din manele iasa mii si mii de euro, nu se va renunta la ele. Ma intreb totusi de ce acum cativa ani buni se puteau face chefuri extraordinare si fara genul asta de muzica. Acum toti sar cu replica : "pai cum sa fie chef fara...manele" ?
Scris 01 December 2004 - 11:29 AM
Salut!
Ca sa raspund rapid NU SUPORT MANELELE si cu atat mai MULT adeptii acestui gen! Nu ma intrebati de ce, nu prea am chef de polemica prelungita.
Un lucru e de mentionat (sau ma rog 2), putini isi mai aduc aminte de chefurile de pe vremuri (e ceva vreme de atunci) cand nu existau manele si totusi lumea se distra mai cu pofta.
Suprematia acestui gen de muzica (denumit "manele") demonstreaza gradul de inevolutie si de mediocritate in care se cufunda (cei mai grav) tineretul! "Gusturile nu se discuta" cei drept, dar prostia si ipocrizia face un subiect de discutie de NEIERTAT. Daca te lasi reprezentat de asa ceva... atunci...
Iar cel mai dureros este probabil faptul ca aceste "personalitati de peste noapte" ale "folclorului" tiganesc autoproclamati "Regii manelelor" promoveaza incultura si jignirea fata de cel care este cinstit.
RUSINE TUTUROR CELOR CARE INCA MAI DORM SI MAI ALES CELOR CARE AU LASAT ASA CEVA SA SE INTAMPLE...
Scris 03 December 2004 - 12:24 AM
Scris 05 December 2004 - 07:33 AM
Scris 11 February 2005 - 10:55 AM
Scris 11 February 2005 - 12:50 PM
dj_hestia, la Nov 19 2004, 12:09 PM, a spus:
[snapbacca]14531[/snapbacca]
Parca am mai scris pe undeva pe aici de manele..
Trebuie sa va spun ca sunt dezgustata de faptul ca niste oameni atat de inculti au ajuns sa faca emisiuni la tv si sa aiba si asa un succes!!!Ma refer la "Guţă si invitatii saăi". Si ,daca nu ma insel, emisiunea e pe postul ETNO,care se vrea unul cu muzica din folclor...televiziune care se vrea "unica televiziune de folclor" ...unde-i folclorul? asta-i folclor??? si citez dintr-o revista unde postul cu pricina isi facea mai demult reclama " Postul ETNO TV se adreseaza iubitorilor de folclor. Cea mai importanta categorie de public va fi constituita,cu siguranta, de lucratorii in agricultura, de orice varsta, cei care locuiesc la sate si care pastreaza traditiile stramosesti,obiceiurile mostenite din generatie in generatie." Manelele cu siguranta nu constituie folclorul nostru.
Asa ca si televisiunile,dupa parerea mea,sunt vinovate de mediatizarea acestei
D3us, la Nov 19 2004, 12:51 AM, a spus:
Asa ca, precum Hestia spunea : OAMENI BUNI, TREZITI-VA!!!
Aceasta postare a fost editata de CristinaParus: 11 February 2005 - 12:52 PM
Scris 11 February 2005 - 01:08 PM
Scris 12 February 2005 - 12:56 PM
Dulcica, la Feb 11 2005, 02:08 PM, a spus:
[snapbacca]27329[/snapbacca]
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Spune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun cine esti? | Cristi din prahova | 105 | 13.335 |
|
Muzica gotica
*gothic music* |
Marinius | 0 | 3.480 |
|
Muzica electronica | Lighty | 33 | 11.370 |
|
Blues, Soul, Jazz
muzica ce nu moare |
puiu.t | 22 | 5.623 |
|
korean pop [muzica pop din Korea de Sud] |