sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

de azi esti dictator! ce legi ai da? ce ai promulga? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 20 August 2006 - 11:00 PM

Vezi postareaBerlin, la Aug 20 2006, 10:42 PM, a spus:

Daca as fi dictator primul lucru care las face ar fi executarea politicienilor corupti si confiscarea averilor lor....astfel ar servi ca un exemplu si pentru ceilalti sa nu calce stramb.Confiscarea averilor tiganilor si fortarea lor sa munceasca cinstit...daca nu le convine vor fi "expulzati" din tara si le va fi ridicata cetatenia romana. Dezvoltarea armatei ca sa devina o forta competitiva cu a altor tari mai "puternice".Reintroducerea pedepsei capitale ca prea multi o ajuns sa isi faca de cap.Modernizarea totala a sistemului sanitar.Reforma in invatamant...decongestionarea materiilor, micsorarea nr. de obiecte predate.Televiziunea si presa scrisa vor ramane libere.La cam atat m-am putut gandi pe moment....

brrr ! :o: asta da dictator :crazy:
0

#22 Utilizator offline   kodat 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 24 August 2006 - 08:56 AM

-as dispune ca intreaga clasa politica actuala sa traiasca in apartamente de bloc...
-as expulza toti tiganii din tara cu ridicarea cetateniei romane...
-as reintroduce admiterea la facultati...
-as dezvolta si perfectiona serviciul de informatii...
0

#23 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 24 August 2006 - 09:08 AM

Fara sa intreb in mod deosebit, am apucat sa aud pareri ale oamenilor care isi imagineaza ce-ar face daca ar avea o putere, probabil daca ar fi fost dictatori. In primul rand ar omori pe astia "sus-pusi" care trimit oameni in razboi si astfel mor degeaba copii, etc "pentru ca le convine lor, ei stau bine-merci in patul lor pufos si nu le pasa ce se intampla de fapt.." :)
0

#24 Utilizator offline   N!gh7 W0lf 

• Lupu' Iubitor De Noapte
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-August 06

Scris 27 August 2006 - 08:04 PM

As da o singura lege...sa nu se mai arate pe strada oamenii,decat cei cu minte....
0

#25 Utilizator offline   Alethia 

• Nimfa a padurii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-June 06

Scris 29 August 2006 - 10:21 AM

As oferi cartele de benzina gratuite in valoare de 10x35l sau 10x 50l pt oamenii cu salarii mai mici de 300 Ron/luna iar pentru cei cu mai mult de 300 Ron/luna cartele in valoare de 5x35l sau 5x50l. Cartelele vor fi valabile 1 an. Adica cei cu salarii mai mici de 300 Ron/luna vor avea dreptul la 10 plinuri pe an iar cei cu salarii mai mari de 300 Ron/luna vor avea dreptul la 5 plinuri pe an.
Ulterior voi taia din salariile mari ale parlamentarilor care iau bani pe "sedinte de somn" cate 4000-5000 Ron/luna si ii voi lasa cu 300 Ron/luna iar oamenii, persoanele fizice care lucreaza la firme de stat vor avea salarii de 3000-4000 Ron/luna, iar cei care lucreaza la patroni voi forta patronii sa le dea cel putin 2000-2500 Ron/luna. Cartelele de benzina vor deveni unice. Adica acelas tip de cartela pentru fiecare cetatean in valoare de 5x35l pe an.
Apoi ma voi ocupa sa aduc rata somajului la 0 absolut, apoi reabilitarea infrastructurii rutiere, eliminarea tuturor gropilor de pe soselele Romaniei iar firmele care vor face lucrari si v-or uita sa astupe gropile rezultate o amenda de 10.000 Ron/groapa neastupata.
Construirea de noi autostrazi care le consider necesare.
Astfel vor aparea in afara de cele care deja sunt in lucru urmatoarele:
1.Brasov-Ploiesti-Buzau-Braila-Slobozia-Constanta (se va uni cu Autostrada Soarelui in zona Slobozia)
2. Galati-Braila (care se va uni cu Brasov-Constanta in zona Brailei)
3. Oradea-Arad-Timisoara-Craiova-Pitesti se va uni in zona Pitesti cu autostrada Pitesti-Bucuresti si in zona Bucuresti cu Autostrada Soarelui.
Va deservi si punctele de trecere a frontierei catre Ungaria
4. Autostrada Constanta-Vama Veche care se va uni in zona Constanta cu Autostrada Soarelui si va deservi si punctele de trecere a frontierei catre Bulgaria.
5. Autostrada Suceava-Iasi-Vaslui-Galati-Braila-Slobozia care se va uni cu Autostrada Soarelui si cu autostrada Constanta-Vama Veche si va deservi punctele de trecere ale frontierei catre Moldova si Bulgaria. Apoi va avea loc reabilitarea celor 3 autostrazi:
1.Pitesti-Bucuresti
2. Autostrada Soarelui
3. Cea care acum e in lucru Brasov-Bors-Oradea.
Astfel autostrazile vor permite aceleasi conditii ca pistele de Formula 1 dar vor avea limita de viteza 220 Km/h
Dupa reabilitarea infrastructurii rutiere drumurile dintre localitati vor avea conditii apropiate de autostrada.
Astfel noile legi pentru viteza vor fi:
50-60Km/h in localitati, 100-120 Km/h intre localitati si pe autostrazi viteza maxima 200-220 Km/h.
Alte legi:
TVA la alimente de baza si cateva alte produse. Intai 9% apoi 3% apoi daca se va putea 0%
In aceasta categorie va intra: Painea, laptele si produsele lactate, oualele, alte produse de panificatie si produsele Fornetti precum si gogosile, placintele si cornuletele.
Programul "Lapte si corn" va fi extins de la copii aflati in camine si gradinite pana la terminarea claselor obligatorii.
Voi mai reveni.
0

#26 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 29 August 2006 - 11:47 AM

Vezi postareaAlethia, la Aug 29 2006, 11:21 AM, a spus:

As oferi cartele de benzina gratuite in valoare de 10x35l sau 10x 50l pt oamenii cu salarii mai mici de 300
..................................................................
Voi mai reveni.

asta-i programul tau electoral ? candidezi la functia de presedinte ? :tease:
0

#27 Utilizator offline   Alethia 

• Nimfa a padurii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-June 06

Scris 29 August 2006 - 12:24 PM

Inca nu. Dar intrebarea era daca m-as hotari si s-ar intampla sa fiu aleasa tocmai eu.

Aceasta postare a fost editata de Alethia: 29 August 2006 - 12:25 PM

0

#28 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 07 October 2007 - 10:30 PM

L-asi aduce inapoi pe rege!!!! :crazy:

A-si modifica constitutia astfel ca sa fie permisa si regina (ca sa urmeze fiica lui)!!!

A-si shchimba organizarea tarii intr-o Monarhie Constitutionala ca in UK (aaa.. adica, ca aici)

L-asi numii pe Basescu prim ministru pana la viitoarele alegeri parlamentare...

Prim ministrul sa fie numit de rege ca aici in UK....
0

#29 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 20 November 2007 - 02:18 AM

As face tot posibilul sa ma tratez. Daca Napoleon, Hitler, Stalin, Mussolini, Antonescu, Saddam, Ceausescu etc n-au avut ocazia, eu as profita din plin de beneficiile unui tratament de inlaturare a "simptomelor" dictatoriale.

Vezi postareakodat, la Aug 24 2006, 08:56 AM, a spus:

-as dispune ca intreaga clasa politica actuala sa traiasca in apartamente de bloc...
-as expulza toti tiganii din tara cu ridicarea cetateniei romane...
-as reintroduce admiterea la facultati...
-as dezvolta si perfectiona serviciul de informatii...

Ai genera o revolta in randul maselor pentru ingradirea libertatilor si violarea intimitatii cetateanului de rand, fapt care ar duce la o revolutie pe plan national, si nu numai, ti-ai pune pe cap pe studenti, ai fi acuzat de xenofobism, rasism etc si dupa, ai meritul de a aduce tara in pragul anarhiei. Deci, nu e bine sa fii dictator.
0

#30 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 20 November 2007 - 02:19 AM

Sa nu se mai asculte manele.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Arme
arma preferata
Succes Leader  238 32.631
Replici noi nu ştiam că....
de genul poanta-i veche , prostu-i nou...
vesperala  12 7.006
Hot Topic (New) Atasamente Daca ati sti ca maine veti muri,ce ati face? doamnaNU  226 26.109
Hot Topic (New) o lume fără România vesperala  64 11.319
Hot Topic (New) Cum sa omoram un barbat in 5 pasi Strut  38 3.104